Изпитани сайтове за парфюми - август 2022

• 77 473
  • 725
  •   2
Отговори
# 465
Във Венерата имаше ли код за отстъпка? Във файла на 1ва страница няма.
Търся дали заредиха някъде новата Принцеса на Килиан, засега я намирам само във френския сайт на марката, но нямам опит с поръчки от там.

# 466
  • Враца
Сгрешени цени на новия Gucci Gorgeous Jasmine - всички милилитри са 139 лева.

https://www.parfumi-shop.net/product/40694-gucci-flora-gorgeous-jasmine.html

Поръчах един. Да видим дали ще го изпратят. Grin

И аз, току що ми казаха, че няма разфасовка 100 мл и това е цената за 30 мл.

Нямам доверие на емаг и на парфюмче.. Sad

А, Womanity намира ли се някъде ?
Тук може да го намерите на добра цена: https://www.perfumesclub.com/es/thierry-mugler/womanity-eau-de-p … fillable/p_19040/ Само внимавайте с превозвача.Последно поръчах с Лерон.Кашона дойде отворен и подаръка и мострите липсваха.

Цената е прекрасна - да, но не умея да поръчвам от чужбински сайтове..

# 467
  • София
Във Венерата имаше ли код за отстъпка? Във файла на 1ва страница няма.
Търся дали заредиха някъде новата Принцеса на Килиан, засега я намирам само във френския сайт на марката, но нямам опит с поръчки от там.
Не, няма код за отстъпка там.
Не знам дали не е заредена в Делириум Принцесата. По сайтовете не съм я виждала.

# 468
Не, няма код за отстъпка там.
Не знам дали не е заредена в Делириум Принцесата. По сайтовете не съм я виждала.
В сайта им я няма, а по телефона като звънях не знаеха и казаха, че ако има някакво зареждане, ще е чак септември.

# 469
  • София
Ако е спешно, остава вариантът с поръчка от сайта на Килиан. За около пет работни дни пристига поръчката с Федекс. Над 100 € доставката е безплатна.

# 470
  • Стара Загора

И аз, току що ми казаха, че няма разфасовка 100 мл и това е цената за 30 мл.
[/quote]

И на мен ми се обадиха, за да кажат, че това е цената за 30мл.

# 471
Здравейте,

Трябва ми YSL Y EDT за подарък. Трябва да е при мен до четвъртък. Кои сайтове освен нотино доставят толкова бързо?

# 472
Дамски, мъжки, къде го има, за да ти кажем кой ще го достави бързо?
Ако е мъжкият - parfium.bg, dolce и parfiumi-shop.net

# 473
Дамски, мъжки, къде го има, за да ти кажем кой ще го достави бързо?
Ако е мъжкият - parfium.bg, dolce и parfiumi-shop.net
При мен notino за ден, parfium.bg обичайно 1-2 дни, но явно в момента са затрупани. Пуснах една поръчка миналия четвъртък и още не е изпратена, най- вероятно ще е утре, те ще дойде за около седмица.

# 474
Ами, щом е спешно и за да е сигурно - обажда се, и лично се уговаря. Има сайтове с експресна доставка срещу съответна сума.

# 475
Благодаря много. Ще се свържа по телефона.

# 476
  • Бургас
Жалко за Gorgeous Jasmine, надявах се да стане. Frowning1
Сутринта ми се обадиха от Parfium, че La Belle ме очаква в шоурума. Не съм ходила в техния шоурум досега, предполагам има изложени тестери. Искам да комбинирам ходенето за поръчката с проба на няколко набелязани парфюма.

# 477
  • До сърцето...
На който му е интересно да пробва ароматите на този австралийски сайт (марката се предлага от makeup, в момента не са налични)
Map of the Heart - https://mapoftheheart.com/products/sample-set?variant=12919921803373
Платнена торбичка със 7 мостри (спрей пулверизатор) от 1 ml

Сетът пристига по БГ-пощи, съдържа и код за 15% отстъпка за последваща покупка до 30 ml или 90 ml в рамките на 21 дни след поръчката на комплекта с проби.

# 478
# 479
Благодаря Desy, гръмнах един от плажа 😅
даже и 10лв подарък за РД намазах 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт