Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 845
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
  • Ямбол
Добро утро!
Днес смятам плаж, после ще го мисля, но няма да си давам зор.
Спокойна събота!

# 571
  • гр.София
Добро утро ☕
Рано станах и аз 🙂
Обещах палачинки на децата и вече са готови.
Имам много задачи днес!
Хубав ден момичета 🤗

# 572
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бубе, кое е селото ти. Селото на ММ има събор също този уикенд - Ъглен.
Днес поспах до 7.
На пръсти се броят дните от отпуската, в които не съм станала в 6-6.30.
Днес изпращам ММ.
Други планове освен домакинстване нямам.
Хубав ден!

# 573
Добро утро!

Аз се наспах. Събудих се по едно време,  но се натиснах и сега се излюпвам. Ще си оправям маникюра и педикюра, трябва да си тонирам косата. След това ще ми пристигат пелетите, а следобед съм на кръщене.  Изобщо натоварена програма.

Спокойна събота,  момичета!

# 574
Добро утро.
Най- вероятно Фонсе още е отпуска и прави зимнини. Simple Smile
Снощи такава свинщина я сътворих, че днес ще се наложи да изляза и да крачкоправя. Иначе първоначалния план беше за почивка.
Хубаво да ви е!

# 575
  • Canada
Ахой!

Мари, как ме подреди 😁

Ударих го на живот тази седмица - при мама на Дунава скокнах, после погостувах на приятелка. Мързел, шопинг, мързел беше програмата 😁

Съни, леко да минава днес!

Хубав ден, момичета 😊

# 576
  • гр.София
Мари, ако те успокоява и аз снощи мноооого прегреших  в пицарията 😁
Фонсе, радвам ти се🤗 това Козлодуй ли е?

# 577
  • Бургас
И аз снощи с едно китайско добре се натъпках, че бях напоръчвала като невидяла. Днес ще го дояждаме, а се оказа, че утре вечер свекърва ми няма да ни събира у тях на вечеря, а ще ни води на китайски ресторант, но синът ѝ е пропуснал тази информация.

Довършвам един документ и отивам с Марто на гости на леля в съседно градче. Братовчедка ми си е тук за седмица и днес цял ден ще е лафче, че две години почти не сме се виждали. За Марти има басей на двора, но кака му и това не я изкуши, че да дойде с нас.

Фонс, радвам се, че добре си почиваш, имаше нужда.

Спокойна събота, момичета! На тези с натоварена програма да им мине изненадващо леко и бързо денят!

# 578
Деси, Видин трябва да е това - същият като от преди 30 години, когато бях за последно там 🙄
Добро утро!
Рано раних, прочетох ранобудните Съни и Бубето, повъртях се и пак заспах, та чак сега ставам. Браво на мен!
Едно свинско съм мариновала от снощи, сега ще го пекна в плик със салатка и таратор и сим уредила днешната прехрана.
Трябва да ходя да купя подарък - ваучер за хубави дрехи - такава е поръчката 😆 Хлапетата почват да разбират от мода и са претенциозни.

Спокойна събота!

# 579
  • Canada
Явно снощи сме съгрешавали дружно 😁 С дюнер и бисквити се отчетох, отдавна не бях яла такива свинщини 😁

Деси, Видин е 😊

Рир, може да е същия, но аз виждам положителни промени. Центъра е чист и поддържан, има млади хора, бяха акостирали и два круизни кораба. Градската градина е мн приятна за разходка, има и други комунални подобрения. Което е похвално предвид района и мащабите на града.

# 580
Добро утро Simple Smile
Снощи заспах много късно и трудно и още пия първото кафе за деня. Скучният уикенд започва. Sad Sad Отивам на фитнес, докато навалицата не е твърде голяма. После волна програма.

# 581
Е, Фонсе, смея да твърдя, че носиш на хумор. Simple Smile
Аз няма да си признавам прегрешенията, защото като ги написах и ме хвана още повече срам.
Селесте, приятно изкарване.
Рир, добре звучи менюто, а и е диетично.
Лино, успяваш ли да се наспиш през почивните дни?

# 582
Успявам. Лягам си късно, а на следващия ден спя, колкото искам Simple Smile

# 583
  • на Мелмак
Привет, девойки!

Честити да са празнуващите Flowers Bouquet

Ние вече почиваме, ММ се успокои, намерихме чудесен бийч бар. Хапваме, пийваме и кеффф.

Ели, да, аз бях в Памуккале. От вън много ми хареса, нооо, както и да е.
Сега наздраве с бира 🍻  от плажа Wink

# 584
Фонсе, радвам се, че е така. Аз просто видях плочките, че са същите като през 1995г., когато напуснах града след 10 годишно не по мое желание пребиваване там, и така....

Мари, освен че е леко хапването, бързо и лесно се приготвя, пък аз така най-обичам.

С идването на любимия ми есенен сезон ставам особено активна - замислила съм нови начинания, дано ми се получат!

Общи условия

Активация на акаунт