Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 843
  • 703
  •   1
Отговори
# 585
Калимера!
Времето се оправи, взехме си колата и ходим на плаж на 16 км от квартирата. Много е хубав. С широка плажна ивица, на шезлонзи сме. Вчера откарахме до 19ч.
В края на другата седмица имаме пътуване без децата в чужбина. Днес успяхме всичко да резервираме. Каката се сърди, че ще сме без тях, на нас ни се условия след Италия, но истината е, че отиваме по работа.
Хубав и усмихнат ден!

# 586
  • На брега на реката
Боби, едно селце в северозападна България.
Няколко села в региона имат събор,  в края на август.

Довечера ще отидем до центъра, дано има някаква програма.
Направих айвира, наготвих и апнахме. Сега сме се опънали, да отморим!

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 23:07 от Бубoлина

# 587
Завидях Ви за събора.
Ния я караме отпускарска та. Калино е с приятел в къщи, та днес бяхме на подводницата “Слава” и музея на стъклото. Докато те разглеждат, побърборим с бивши колеги - кариерата ми започна в този завод. После на кварталния плаж, няма хора, чисто, диво….плаж мечта. Иначе сутринта и племенника ми беше в къщи та ММ им прави палачинки. Утре съм аз наред за закуска, изкушавам се тиганици да им забъркам.
Довечера сме на кино. След киното съм обещала рибно тако ( онзи ден ме похвалиха пред съучениците си, че такото и кесадиата ми били по-добри от ресторантите тук)

# 588
  • на Мелмак
Тит, значи рецепта за тако ще чакам Grinning

# 589
Честити ви събори, дами, да се повеселите подобаващо.
Вчера танцувах латино, имахме анимация в хотела, поне 10 бръчки си докарах от смях.
Днес дойдохме на диво място, на което няма хора и слушам морето. Жалкото е че ще сме тук само още ден.

Наздраве!

# 590
  • Бургас
Добра вечер,банда!
Още около месец напън..... Сили нямам,но трябва да стисна зъби. Поне в близките 15 дена..

Наслаждавам се на почивките ви,момичета! Страхотни местенца сте си намерили за отдих!

Селесте,канчето и на мен ми харесва. Дозата му е кафе, кафе и половина. Пия по две кафета на екс сабахлях и това е. Време за друго няма.
Иска ми се да заспя зимен и непробуден сън....
Изтощена съм,адски съм изтощена...и физически и психически... Ом мм....

# 591
Канчето на Селесте ми се струва, като нормално тройно еспресо Simple Smile
Тути, мястото е страхотно, където и да е Heart
Аз съм на нисък старт за ваканцията. За жалост ще мине бързо и после не се знае кога пак.

Ако имах крачкомер, днес щях да го превъртя.

# 592
Добро утро.
Мъжът ми отиде на работа, аз уж щях да се насилвам да спя, но такива крампи ме стегнаха, че ми се плачеше от болка. Сега пия кафе и съм си сложила маска на краката, за да не се изкушавам да ставам.
Ще трябва да почистя набързо и ще ходим с детето до Витоша, после в  мола и денят ще свърши.
Хубава, спокойна и почивна неделя.

# 593
  • гр.София
Добро утро ☕
Децата спят, аз се наслаждавам на кафето.
Вчера свърших много работа, отмятам задачи по списъка, даже и до мола стигнахме с щерката, пак ме изнуди 😁 добре, че магазина на Найк беше затворен!
Днес, пробен урок за тест и запознанство по немски, започва се🙂
Хубав ден момичета 🤗

# 594
Добро утро!

Вчера много хубав ден! Новото ни християнче много добре се държа в църката, а службата беше много приятна, отецът беше харизматичен.  После се почерпихме за негово здраве. Само дето жегата много ме измори и пропуснах ходенката на бар, но не съжалявам. 

Сега кафепия на тишинка. Днес трябва да позачистя и планирам след това да събирам вит. Д с ккнижка.

# 595
  • при моите деца .....
Добро утро!
Алечка, празникът е бил чудесен!
Карз, пожелавам ти сили да издържи до края на сезона и после Заслужена почивка!
Събудих се преди 7.
И аз трябва да чистя, но не знам дали ще се мотивирам.
Вече въртя първа перална, трябва да сготвя....
Ще ходя на кафе с колежка.
Хубав ден!

# 596
Добро утро. Карзче, вземи някакви витамини, че да изкараш още месец на това темпо.
Мислех днес да почивам класически(чист мързел, дет се вика), но момчето снощи ме сюрпризира, че днес ще готви крилца и трябва да ги осигуря.
Деси, по твоя повод, днес това ми попадна във фейса. Simple Smile
Скрит текст:

# 597
  • Ямбол
Добро утро!

Аз и гларусите само сме на плажа.
Добре ми е, да не ме мислите.
Ох, не остана.
Хубава неделя!

# 598
  • на Мелмак

Добро утро!