Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 839
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
  • на Мелмак
Локум, бре моме Wink
Нали обичаш?

# 601
А, камъчета, локумчета 😁

Гадните комшии щеш не щеш само кафета ти сервират.
Опитах се да си поръчам мохито, даже го и посочих в менюто, а мазния сервитьор пак ми донесе мокачино 😆

Лили, много спокойно изглежда.

И аз съм уморена. От вчера от 6 следобед спя. Днес мисля само да пусна Йода и палачинки по някое време. През останалото на дивана и филмчета.

# 602
  • на Мелмак
В Памуккале видяхме това

Скрит текст:

Локвите са кални и мръсни. Видяхме доста кранове, явно пускат и спират водата по някакъв график, но това, което остава не може да ме накара да се събуя Close

# 603
Добро утро Simple Smile
Ети, това термален извор ли е?

Деси, за маратонки, дрехи или и двете те изнудиха Grinning Grinning
Тези дни напазарувах кецове, маратонки и малко дрехи за мамин златен. За кака му също има, но още не знае и се надявам да е приятно изненадана.

# 604
Така е, Ети, ама в първия момент тия ню-ню локумчета ми заприличаха на камъчета. Ако бяха стандартен размер веднага щях да загрея за що иде реч.
Румка, мохитото като го изговаряш си е точно кат мокачино на турски език. Пък и ако сервитьорът е с цайси кат мен как да различи едната картинка от другата.
Лино, що така каката все я държиш под напрежение за покупки и изненади?
Да ви кажа както мислех да мързелувам си изскубах тревата от тротоара пред къщата и съм много доволна. В първия момент, когато ме осени идеята за чистенето си казах, че нещо съм се бъгнала и още ме държи, щом половин час по- рано за малко да си купя две саксийки с бегонии от Кауфланд.

# 605
  • гр.София
Така, мина ми първия урок- въведение. Много съм впечатлена и мотивирана 😁 преподавателката ни е много готина и усмихната.
Лин, дрехи този път, маратонки скоро няма да види, за месец получи три чифта, не знам как се подлъгах, за последните ММ е виновен, той поддаде 😂
И зарадвай детето, много си лоша 😘
Ети, и аз не бих се събула, гледката не в хич приятна! А на снимки е страхотно.
Мари, опасна си 🤗 мирна не можеш да стоиш.
Аз съм с боядисана глава, за резил бях, все време нямам! Ще ходя на селски събор следобед с кебапчета и бира, да съм хубава 😁😂

# 606
  • Бургас
Привет,банда!
Мари,какви витамини ще препоръчаш?
Аз пия,като се сетя де,витамин С и магнезий.

# 607
Не съм лоша Simple Smile детето знае, че има и за нея. Не знае за добавката Simple Smile

# 608
Аааа, така може, Лино.
Карз, нямам идея, честно. Нещо комбинирано с витамини и минерали.

# 609
  • Canada
Карзче, зинсед погледни 🙂 Ако имаш специфични нужди, кажи, ще го мъдрим.

Деси, само така 🙂

Мари, сестро по неволя 😁 Овършах градината днес, започвам да махам излишните неща, лятото си отива...

Етти, хич не изглежда лъскаво като по рекламите 😳

Але, при отец Георги ли бяхте?

Руми, разпусна ли?

Включих алармата за утре сутринта, тъжна работа 😁 Гаче две седмици да бях пуснала...

# 610

Овършахме улиците днес  - Витоша, мол, Борисова градина и ходене от точка до точка. Още даже не сме се прибрали.

# 611
Две седмици   съм  в отпуск от  утре.

# 612
  • при моите деца .....
Привет!!!
Съни, прекрасни снимки!
Новинка, приятен отпуск!
Днес нямах време за почивка.....
Сменях чаршафи, 4 перални, пазарувах, извеждах Митето, готвих.... Биядисах се... Излизах на кафе с колежки.....
Сега гледам ТВ и преглеждам нета.
Хубава вечер!

# 613
  • София
Хубави снимки!
Вчера 25 килограма домати обелени и смлени в буркани стерилизирани.
Днес посещение до пещера Проходна и Правец. Хубаво си изкарахме, но връщането беше кошмарно заради еднометровия път-и двете платна са в единия тунел.
Хубава да е седмицата и за работните, и за отпускарите!

# 614
Фонс, този път не, на Арбанаси бяхме, но пак беше много хубаво.

Аз днес се убих от мързел. Даже в гарината излязох късно, че беше много жега, мръхтях си в леглото.  Имах нужда.

Общи условия

Активация на акаунт