Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 832
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Сутринта и аз я карах лежерно, но след това предложих на Марти да го водя на Лунапарк, оттам разходка из Морската, хапване и се прибрахме към 16 ч. Кратка почивка и хайде на семейна вечеря. Тъкмо полегнах вече, дано и някой интересен филм хвана по ТВ.

Съни, кога успяхте да стигнете на толкова много места, браво на вас. Снимките ти отново са много хубави.

Новинка, да си починеш хубаво!

# 616
Онзи ден гледах прогнозата за времето за другата седмица - слънчево и жега. Купихме си с дружките билети за театър на лятното кино и сега - очаквайте дъжд и есенни температури. Дано не познаят 🙏😠

Хубава да ви е новата седмица!

# 617
Есенните температури ще настъпят след 12-13.09. Дотогава ще е лято, проверих прогнозата днес.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:47 от Linofrina

# 618
  • Ямбол
Добро утро!
Да не би да чувате някой да кука, не е кукувица, аз съм. Значи толкова много съм си починала и наспала, че ставам все по-рано.
Не позволявам дъжд повече. Само от първи до трети може, тогава съм си в Ямбол и на работа, после пак се връщам тук и пак трябва да е слънчево.

Хубава седмица!

# 619
Добро утро.
Рир, и ние имаме билети за концерт на открито, а го дават дъжд. Дано не познаят.
Новинка, хубаво да си починеш.
Лили, отивай да гледаш изгрева.
Хубава да е новата седмица.

# 620
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Съни, така те харесвам, Снимки, разходки, молчИ!

Толкова съм изморена, че тринадестте дни отпуск, сякаш не са били!  Тези хора, дето казват, че селяните са добре, че са все пред природата, земята, не са стъпвали на село или са били само на разходка!  На всичкото отгоре, като се прибрах вчера, овършах цялата къща, че кучето е на другото село и мога да чистя спокойно, та ми останаха само прозорците, другото го свърших. Луда работа!

Новинка, хубаво да си починеш!

Дано е хубаво времето, че и ММ има работа на неговото село, пък и вие да си изкарате мероприятията без притеснения!

Хубава седмица, момичета!

# 621
Бубе, то и аз така се харесвам, ама я няма феята, която да ми върши работата и се налага аз да се потрудя.

# 622
  • На брега на реката
Значи, ако намериш твоята фея, да знаеш, че и моята се е скрила там!  Joy

# 623
  • гр.София
Добро утро ☕
Последни три дни на работа, 19 години изкарах тук. Определено ще ми е мъчно, но имам нужда от промяна, бях зациклила!
Тази седмица ще ми е много напрегната.
Хубав ден момичета 🤗

# 624
Добро утро!

Деси, 🤗

Единственото хубаво на края на август е, че в средата на септември заминавам на почивка...

Днес милото ми детенце има рожден ден! Колко бързо върви времето... Да ми е жив и здрав! Довечера е детското парти и ще прескоча след работа,  а в петък ще го полеем и семейно.

Спокойна седмица,  банда!

# 625
Али, здрав и щастлив да е малкият. Весело парти!

# 626
  • при моите деца .....
Добро утро!
Деси, 🤗
Алечка, честит празник!
Да е здрав и много щастлив!
И моята племеница има днес РД.
Да е жива и здрава!
Не спах добре.... Знам, че не трябва да пия кафе след 15...
Пък и корем ме боля... МЦ подрани....
Хубав ден!
Спорна седмица!

# 627
Добро утро Simple Smile
Али, да ви е здраво и усмихнато чавенцето, и умерено послушно Simple Smile

Боби, жива и здрава да е племенницата. Безсънието не винаги се дължи на кафето. Вчера пих следобедно кафе и вечерта заспах към 22.30 ч.

Деси, аз бях зациклила след 9 години , а 19 са половин трудов стаж Simple Smile

# 628
  • Бургас
Боби, Али, честити да са ви рождениците! Здрави, щастливи и с късмет да са!

Купих сутринта страхотно бяло грозде и праскови. Мисля да изкарам деня на тях...след двете големи пържени филии със сладко и сирене.

# 629
  • на Мелмак
Добро утро,

Времето е чудно, децата още не мрънкат. Grinning Аз още сънувам работа. Трябва ми повече почивка. Yum

Мари, и по-малки локумчета сме купували, много Фкусни. Румка, разбраха ме чудесно за мохитото Wink Аз съм на безалкохолно такова Simple Smile

Честити да са ви дечицата!

Общи условия

Активация на акаунт