Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 831
  • 703
  •   1
Отговори
# 630
Сутринта постът ми се е затрил и сега отново да честитя на Али Алито. Да е здраво, щастливо, усмихнато и щастливо дете.
Боби, честита да е и твоята племенница.
Хубава седмица.
Ети, хапвай си, пийвай си, сега ти се е паднало.
Същото се отнася и за Селесте. Simple Smile
Деси, дерзай! Маги записана ли е в немско училище вече?

# 631
  • гр.София
Мари, не е още! Писала съм им, но явно са във ваканция още и никой не ми е отговорил.

# 632
  • На брега на реката
Честити да са, на Али чавенцето и на Боби племенницата

Здрави и щастливи!

# 633
  • дядовата ръкавичка
Честити да са днешните рожденици!

Тути, къде е това диво местенце? Прошепни ми, няма да казвам на никого. Нашето диво стана "модерно" и много го налазиха.

# 634
Да се разпиша и днес.
Честити рожденици!
Върнахме се вкъщи късно вечерта и днес денят ми започна ударно със среща на директорите, за която не знаех.
Днес наваксвам с информацията, която съм изпуснала и набирам сили за новата система в образованието, наречена НЕИСПУО.
След малко ще ходя да пазарувам на първолака, след като той отказва да ме придружи. Цяла седмица не се бил виждал с дядо му и сега наваксвали, ми каза.

# 635
  • при моите деца .....
Минавам да се оплача...
Ох, преди 5 минути Митето повърна....
Багажът за болницата е събран.....
Не знам от стрес ли е....
Вирус ли е.....
Така повърна и преди екскурзията... ☹️

# 636
Боби, давай там нещо вълшебно за повръщане и ще стискаме палци. Никаква паника пред него. Кажи, че и на теб ти е тежко от вечерята. Дори и ти вземи лекарство пред него.
Имах ужасен ден. Съжалявам, но ви казвам Наздраве, за да си отпусна нервите, а не то супер настроение.

# 637
  • София
боби, аз обратен съвет, не давай нищо, ако повръщането е еднократно. Ще влизате в болница и трябва да има ясна картина за причината Hands Thumbsup
мари, ако не е свързано със здраве, значи всичко е наред...наздраве! Утре ти пожелавам прекрасен ден!

# 638
Мари, няма да е все така, а утрото е по-мъдро от вечерта.
Боби, щом подозираш стрес и вече сте имали подобна случка, дано е от това. Дано до утре да е минало. Чувствителни душички са ни малките момчета, нищо че се опитват да се правят на мъже Simple Smile
При едно пътуване на Марти му помогнаха вълшебните ягоди със шоколад от Хепи. Казахме му, че действат безотказно против прилошаване при пътуване, той се зарадва и на връщане беше пушка, дори не му се доспа.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 23:31 от Linofrina

# 639
  • Бургас
Боби, вероятно и на него душичката му е свита и се притеснява, нагушкай го едно хубаво и до утре да е пушка. Ние тук ще му стискаме палци.

Марѝ, дано от утре всичко е наред!

# 640
Да, Бъни, за това съм написала "вълшебни" хапчета. Да му подейства на психиката и да се успокои, ако има някакво напрежение. Ех, сетих се за Джена, тя така лекуваше.
Благодаря ви за подкрепата. Не е здравословно.

# 641
  • при моите деца .....
Добро утро!
Спокойно спа Митето.
Ще видя как е като стане и ще преценя дали да пътуваме....
Днес трябва да ни приемат.
Хубав ден!

# 642
  • На брега на реката
Добро утро!

Боби, успокой се, защото той е чувствителени и усеща и твоето безпокойство!  Ако трябва престори се, че ще е забавно приключение, за да се отпусне и той, пък то ясно, че душичката ти е свита! Силно ви стискам палци!

Мари, днес всичко да е наред!

# 643
Добро утро.
Боби, всичко да е наред.
Мари, пожелавам ти прекрасен ден.
Честит имен ден на Али и другите Александровци. Бъдете здрави.
Не спах добре и днес ще е тежко.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 644
  • На брега на реката
Ей, вярно бе! Честити да са Александрите и Александровците! От здраве и късмет да не се отърват!
Малкия ми син е Александър, но си избра да празнува на 23 ноември, ама и за него вАжи! Blush

Общи условия

Активация на акаунт