Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 698
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
Честито на празнуващите!
Стиснати палци Боби, всичко ще е наред.
Аз пак с проблем с зъба. Явно организма ми не приема импланта ( а имам два други, без проблем). Този сега е направил абцес

# 661
Ужас, Титина. Дано премине бързо!
Честити да са имениците! Але, всичко най-хубаво ти желая!
Боби, стискам палци!

# 662
  • Canada
Боби, Тит, успех!

Але, честит да е Малчо, здрав и усмихнат🍀

Честито и на имениците днес! От положителни емоции да не се отърват!

Мислех, че в Канада работя с идиоти и организацията на труда е безумна 😂 Оказва се, че можело и много по зле да е 🤭🤭🤭

# 663
  • Бургас
Тит, бързо и безболезнено да приключи проблемът със зъба!

Марѝ, радвам се за добрия завършек. Утре и Боби да каже, че стиснатите палци са вълшебни!

Имах малко работа в центъра следобед, оттам дълга разходка през Морската, която нямаше как да не завърши в Лунапарка. Първоначалната идея беше да се приберем пеша, но поне още час щяхме да се влачим, а коремът ми вече стържеше сериозно. Доволна съм, че случайно влезнахме в една книжарница, то пък Вики си хареса веднага раница и без много усилия отметнахме и този ангажимент.

Фонс, я пускай още седмица отпуск.

# 664
Честити да са Алитата 🌷

Боби, всичко ще е наред! Стискам палци 🍀

Мари, не разбрах какво, но важното е, че е минало.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:54 от rummi_pl

# 665
  • Бургас
Не съм имала много вземане-даване с разни институции/администрации, но си признавам, че винаги тръгвам с едно наум, а се оказва, че е нямало за какво да се настройвам негативно. Добър ден, усмивка, довиждане и работата е свършена. Дано така е и занапред.

# 666
Ако трябва да сме честни, в последните години институциите са по-добре.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:55 от rummi_pl

# 667
Пролетта, Столична община, удостоверение за липса на данъчни задължения. На входа портиер - за граждани до тук! За какво сте? Обясняваш. Попълнете, отидете платете, не на банката - скъпо е, по-надолу има изипей и се върнете. Дайте адрес, утре ще го пратим по Спиди. Та така - бай Спас портиерът, сам човек цяла администрация!

# 668
И нашият е най в час и определено сам може да се справи ... ако не му пречат лелките 😂

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:55 от rummi_pl

# 669
  • Бургас
Руми, бумащината вярно си е дразнеща, това непрекъснато разнасяне на листчета от гише на гише, за да докажеш нещо си, няма край, а с един клик може толкова лесно да се случват нещата.

Рир, при нас в НОИ портиерът също е усвоил доста знания. Казваш си болката и той веднага те насочва за кое гише да си изтеглиш номерче.

# 670
Беше още епидемична обстановка и лелките за да не се разболяват ги пазиха от гражданите и въобще не пускаха при тях. Портиерът (по презумпция - пенсионер с различни болежки) играеше ролята на "и сам войнът е войн"

# 671
Добро утро.
Втора нощ не мога да спя. Довечера сме на концерт, надявам се да издържа. Ако може и да не вали, ще съм доволна.
Боби, успех с операцията.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 672
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, нека не вали, за да се накефите максимално!

Бобче, стискам палци за Митака!

Деско, пожелавам ти, един чудесен ден! Знам, че ще е изпълнен с много емоции, но нека радостта е повече от тъгата и те топли дълго време! Hug

Тит, стискам палци и на теб!

Хубав ден, момичета!

# 673
  • гр.София
Добро утро ☕
Бубе, благодаря ти 🤗
Последен ден на работа, ми това беше!
Боби, стискам палци ✊
Съни и за теб, дано не вали 💦
Хубав ден момичета 🤗

# 674
Добро утро!

Боби, успех днес!

Деси 🤗 Много емоционално!

Благодаря за честиттките към нас, да ви се връщат пожеланията!

Довечера сме на бабин дом 🥰

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт