Искам да кажа... (197) през Август 2022

• 38 835
  • 703
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро.
Мите, успех. Боби, дръж се, всичко ще мине по мед и масло!
Деси, започваш предизвикателство, да го довършиш и задминеш, дори!
Нашия портиер не е пенсионер, но наистина знае всичко и веднага те упътва. Всички му знаем името и все едно сме първи приятели, когато опреш до него. Проблемът е на гишетата. Преди 2 месеца вадих удостоверение за наследници. Да, свериха данните и ме накараха да отида до друго гише, за да платя. Отидох, чиновникът чакаше да излезе инфото на мое име, чакаше, чакаше и накрая след справка с колежката защо се бави инфото, се оказа, че колежката му е пуснала платежното с ЕГН-то и имената на брат ми, който по това време си беше в чужбина.
Хубав ден от мен! Тук е мрачно и студено.

# 676
  • Бургас
Вчера от 37 градуса в Бургас,  стигнахме на 20 градуса в София. Даже е дъжд ни валя малко преди да стигнем. Оставихме автомобила и се прибирахме с влак. Трябва да призная, че съм приятно изненадана от БДЖ-то. Бяхме в първа класа, имаше климатик, до всяка седалка имаше контакти за зареждане и безплатен WiFi на много добра скорост. Единствено имаше 30 минути закъснение, но нищо не е. Какви закъснение имаше едно време, ехеййй! С дни Wink
Деси, успешен последен ден. И мъжът ми днес е за последно на тази работа.А, майка днес ще издава и от утре  е пенсионерка

# 677
Лина, и около теб много нови неща се случват! Да се случат по най- добрия начин за всички.

# 678
Ааа, Лина не си права - БДЖ-то винаги закъснява с минути! Може да са 1200 минути, но минути 🤣

Успех на всички в новите им начинания!
Палци за Митето!

Тези дни ще е голяма въртележка за мен, дано е за добро!

# 679
Палци за Митето и Титина!
Вчера отметнах АГ и пулмолог, в понеделник кардиолог за контролен.
Ще пускам изследвания. И съм решила другата седмица да покорявам Витоша, че  срамота да я гледам само от прозореца.

# 680
  • при моите деца .....
Привет!
Новинка, поздравления за контролните прегледи, аз тази година още не съм....
Планираме с една колежка Черни връх, но дано реализираме плана.
Лина, всички промени около вас да са успешни.
Деси, разкажи за днешния ден.
Титина, 🍀
Мина операцията. Вече е без превръзка....
Страхлив е и свалянето на превръзката отне.... Тройно време.
Той беше с 1 превързано око, защото е оперирано само лявото.

# 681
  • гр.София
Боби, какво да разкажа, тъпо ми е, разстроих се като разпратих последния имейл до колегите и всеки ти пожелава хубави неща! Ходих на танци да се поразсея, утре и там последно 😁
Миличкия, как жално гледа готов да плаче 🤗 всичко ще е наред, сигурна съм.

# 682
Герой е Митето!
Деси, дано на новото място си намериш такъв екип и да си щастлива!

Не ми се пише особено, четох новините около Мид, а вчера научих че наш колега, на 40 е в подобно състояние, стиснало ме е нещо за гърлото и се моля за здраве и чудеса.

# 683
Някога изпратих прощалните мейли в последния си работен следобед и когато отговорите заваляха, ми стана много мъчно. Чуждестранните контрагенти бяха искрено изненадани от новината и получих много мили пожелания и неочаквано хубава оценка за себе си. Пазя си ги за спомен. Simple Smile

Бързо възстановяване на малкия юнак!

На нисък старт съм и утре вадя куфарите. Simple Smile

# 684
  • Бургас
Нещо съм се сдухала тези дни....за кой ли път....
От всичко,всички и всичките тежести,които ми висят на главата....
Не съм от стомана....

Митето,да се успокои. Всичко ще е ок.

Деси,❤️ хубаво е,когато ти предстои ново и хубаво начало!

# 685
Браво, Мите! Геройски си издържал. Боби, кога се очакват новини?
Новинка, поздравления за прегледите.
Лино, не остана до ваканцията, а? Да бъде спокойна и изпълнена с много положителни емоции.
Деси, чак на мен ми стана тъжно. С хубави хора да работиш и там.

# 686
Митето е герой.

Деси, на новото място ти пожелавам също хубави емоции и хора, с които ти е приятно да работиш и общуваш 🤗

При нас валя яко до преди малко. До сега все ни обикаляше дъжда, но тази вечер се изсипа. Позахладня също така.

# 687
Юнак и Митето, бързо възстановяване му желая.
Благодаря за положителната енергия дами. Махнаха импланта, сега ще лекуваме възпалението.
Деси, успех на новото место. Аз като напусках пратих мейл в последните 10 минути.

# 688
Титина, успешно лечение ти пожелавам.

# 689
Добро утро.
Сдухано ми е и на мен, какво нещо е живота?!
Деси, за добро да са промените.
Браво на Митето.

Общи условия

Активация на акаунт