Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 576
  • 1 821
  •   2
Отговори
# 345
Аз днес сума ти работа свърших,3 перални,готвих,работих ,чистих и тъй от зарана .Скапах се ви казвам.

# 346
Привет, днес дозапълних дупките с някакъв супер, дупер акрилен пълнител. Можело да се боядисва върху него. Ще да видим тая работа скоро. Там дето бяха кабелаците не ми хареса как стана стената и отсега съм решила ще си избродирам нещо готино, ще го монтирам на къщичка за ключове и ще го закача така, че нищо да се не види.Сирос, що дириш зад кашоните, дай ги на Кили.
Сега ям студена диня. Вчера забърках кисело мляко с боровинки и понеже съм свършила меда и захарта, за подслаждане сипах няколко щедри лъжици ядки с мед/тая хубавина я купих от турския магазин - различни видове накълцани на дребно ядки+сушени смокини и добре объркани с мед/. Стана голяма вкуснотия.

Става да гребеш с лъжицата, в мюсли съм си слагала, сигурно и в сладкиши ще е чудничко.
Снощи за около 40 минути общо сготвих заек с ориз в извънземното.
Днес купих по голямата част от учебниците на тийна, на борса за употребявани учебници. Едни 120 лева излетяха. Езиците ще са чистак нови, философия нямаше та и тя ще е новичка, колко ли пък ще я отваря, ама това е друг въпрос. Учебника по история е 2 !!! части и то бая дебелшки.
Ще трябва да се запася с алкохолец, тоя девети клас ще е нерва, от сега го усещам. Цяла година без разказвателни предмети и сега бац - всичко накуп, а те забравиха как се учи. Онлайн обучението и то помогна в тая насока. Та усещам какъв купон се задава.

# 347
  • Пловдив
При нас е рано за учебници...Thinking незнам кои да взема, че нали всеки даскал с негови си кара. Септември чак ще го мисля...
А що без разказвателни Уинд? В няква спешъл паралелка ли е?

# 348
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
езикова гимназия може би. първата година подготвителен клас, само езика и втората БААМ с булдозера.
минава, запаси се с някоя течна благиня и ще мине.
ходих на гости на "мама" Sad няма да ви занимавам.
в тези моменти най-много ми липсва татко.
какво да правиш - живот.

# 349
Да, в математическата гмназия е. Първата година учиха само български, литература, математика, информатика, информационни технологии, философия, музика и рисуване/по един срок/ и чужд език по 19 - 20 часа седмично. Сега ще имат да наваксват с разказвателните.
Учебниците при нас ги качват на сайта на училището почти веднага след края на старата учебна година. Това за мен е добра идея, ще накупя и тетрадки, раницата е от миналата година. Ще останат само парцалки и обувки. Уведоми ме, че пантофките му/разбирайте кецовете № 42/ му убиват на "палченцата", отделно дръпна с няколко сантиметра иииии картинката ви е ясна нали.

# 350
Айде Мисте, но майстори.... Поне колата си взех.
Пека зеленчуци аз. Ще се вталявам, да не повярвате 🤭
Киликандзер пълни кашони не ще.
Ей го за малко в обичайна поза
Animal Heart Eyes Cat
Сутринта му се размина за малко. Да видим, дали няма да изпразнува котешкия празник в гювеча.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 14:53 от Сирос

# 351
  • София
Тази седмица пък се навършва една година от смъртта на моята мама. Толкова много ми липсва! Мислех, че в един момент болката минава на заден план, но тя сякаш се засилва и, както казва Добри за баща си, в някои моменти е особено осезаема .
Скрит текст:
Радвам се, че преживях някакъв катарзис. Към настоящия момент смело мога да заявя, че съм успяла да приема с разума и сърцето си постъпките й, които ме бяха ранили дълбоко в последните години. Смятам, че знам защо е постъпвала така. Тя е мислела, че е за добро. Така че се разделих с гнева, който тлееше като въглен скрит дълбоко в мен. Останаха безкрайна обич и  признателност за всички онези неща, които е правила за мен през целия ми живот. А те не са малко. Останаха и празнота и болка, но ... животът продължава за живите. Благодаря, че я имах! Purple Heart

Ах, че готин Кили! Animal Heart Eyes Cat

# 352
Ооо, бързо подрязах крилцата на брат ми за гостито. В обикновени условия не обичам гости, та камо ли сега. Сега остава да вкарам в ред и всички, които си мислят, че мога да говоря по телефона всеки ден и да съм на линия в чата винаги.
Бобчи, на същото мнение съм за опознаването. Просто не съм свикнала да не барам нищо по къщата. Ще вземе да ми хареса. Grinning

Брат ми сега пък ми сервира, че след няколко дена ще се жени. Ей така, импулсивно. Нека се обичат хората, обаче  имам вътрешно усещане, че прибързват. Дано греша. Не се бъркам.

# 353
гледам куче и събирам багаж.
като се върна в другото дома пет дена само ще спя.

# 354
  • sf
Правих едно от най-ужасните ми неща и после едно от малко по-малко ужасните ми неща. Т.е. мих прозорци и баня. 😠
Сега отмарям със сливовия коктейл и събирам сили да си забъркам мидена салата и пържени картафи. Купени готови, да не мислите, че съм ги правила аз. Хлапето е на гости с преспиване. Чакам си GoT и лягам.

# 355
я да ви питам. откъде дойде тоя мижав интерес?
срещам го къде ли не, а не мога да разбера защо.

# 356
Добри, преди няколко седмици Панайот Панайотов отмени участието си в концерт с Кичка Бодурова с оправданието за мижав интерес към събитието. Било под достойнството му да участва пред малка публика.

# 357
Панде Heart Hug

Хапнахме ний, трябва да се поддържа форма, па макар и кръгла. Чакам си сериала в 9, но ми се затварят очите.

# 358
Сирос и Кили ми липсваха много 🤗
Геро,бързо и безпоследствено да минава при щерката!
Панде,🤗
Безкраен ден🙄.Що ли похвалих Шефа,че яде още от детската кухня 🤨.Ще минавам пак на готвене на три-четири-пет неща на ден.Щото дома всеки е с претенциЙ.Само Скъпия е добро прасенце 🐷.Ей тва дребното в събота закуси с наденички 😳.До вечерта друго ядене не искаше да види,само чеверме не отказа.

# 359
Кили, моят любим котарак! ❤️💚🧡💙

Рен, наблюденията ми са, че след лятната отпуска на детската кухня, децата рязко отказват след това такава храна. Особено, ако са наближили или минали двете годинки. Поне моите бяха така и двете.

Оги, да оздравява дъщерята, че е голяма мъка в тез жеги.

Добри, през къде ще летите на обратно?

Панди, голяма прегръдка от мен Hug

Някой пропуснах ли? Ако да, да ме прощава. Не си пия Гинкото.

Общи условия

Активация на акаунт