Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 581
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. Добичето, което ще покажа, бледнее пред Кили, но по нахалство, гаранция, че го бие. Това нещо е мелез между котка и белка. Не знаех, че има такова, но съседите, които го отглеждат, твърдят така. Въпросното добиче редовно виси под прозорците на кухнята на селското шато и чака да му подхвърля нещо. Аз подхвърлям. Днес пържих филета от херинга и в един момент чух силно ТУП по перваза на кухненския прозорец. Добичето се метнало с лъвски скок и напъва да влезе. Вижте само колко е обиден, че не съм го поканила да влезе и да си хапне от херингата.

# 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, преди няколко седмици Панайот Панайотов отмени участието си в концерт с Кичка Бодурова с оправданието за мижав интерес към събитието. Било под достойнството му да участва пред малка публика.

бляк.
той пък една убавиня... видях го на един бенефис преди две години. манекен на д-р Енчев и соларните студиа... Sad

# 362
Панди, много хубави думи. Не са за скрит текст ❤️

Ренко 🤗, да не си ресторант, м?

Бабри, стягаш ли куфарите?

Бе, много ви е любим дзверОт, да ви го пратя? 😈

Аууу, Уиш! То се вижда, че не е баш котка. Ама котка и белка... Странно красиво е добичето.

# 363
Кло,и аз това подозирам.Месо, каквото и да е,по което и да е време да има,и за друго не го търси.И картофи също.Един ден за следобедна закуска яде картофени кюфтета 😂
Уиш,този котак ми напомня на нашата котка,Марча 🥰

Голяма дивачка беше.Имахме чувството,че е кръстоска с дива котка.
Сирос,не,но съм заплашила големия,че гладен ще стои!Аз мога само салата да ям.Шефа е лесен-месо,печен хляб му стигат.

# 364
Влязох си вкъщи от работа и първото, което направих ее ееее еее да си налея Ино малко. Тва жена на възраст да ти се развика треперейки, да съм си навряла стоката в задника е мечтата на всяка касиерка 🥴👀👀 Големи жеги, другарки! А жегите... по хората ходят, мда. Чак нова поговорка измислих в чест на тъз ми ти клиентка- европейка.

Кили 🥰

Ренко, килеша прояде месо на 8/ осем/години... така, че  не са оплаквай.

Пандето 🤗

Уинд, чета те и се сещам за моя ремонт тук, след развода ... Тежка работа, браво на теб!

Герата, списвай по- често. Тва и за Янчето, нали...
Ще си сипя още едно.
Щото щяла се оплаква... Което ще наложи утре да си вдигам нервите отново покрай тази госпожа. Ама.. как беше?риск на професията.. Ще си го изрискувам, кат милионите пъти преди тва 🥴
ДобрЕ, е как няма знайш най- голямата новина за мижавия интерес. . Ма то цяла България е в мижав интерес.. най- вече за култура и възпитание.
Така ти завиждам, че стягаш куфари за далеч от тук... Но ще дойде и моят ден..

# 365
  • Euskal Herria
Добър вечер, общество!
Само ви чета, когато мога. Имам си гости за две седмици, та всеки ден някъде ходим.
Наспорт!

# 366
  • София
Оп, резервирах си билети с щерката за след седмица. Сега остава и да не ковидясиаме, че бая пара налях. Т.е. аз ги букнах, той ги плати. Не че парите не са от обща каца, ама някак по-друго е така. МъжО остава да работи и да ми полива саксиите, ние на посещение при родата. Кой кат мен?

Търти, прати я тази уруспия където трябва, аман от идиоти. И не си го слагай на сърцето, тя по-умна няма да стане. Само ти ще си съсипваш настроението.

# 367
Оп, резервирах си билети с щерката за след седмица. Сега остава и да не ковидясиаме, че бая пара налях. Т.е. аз ги букнах, той ги плати. Не че парите не са от обща каца, ама някак по-друго е така. МъжО остава да работи и да ми полива саксиите, ние на посещение при родата. Кой кат мен?

Търти, прати я тази уруспия където трябва, аман от идиоти. И не си го слагай на сърцето, тя по-умна няма да стане. Само ти ще си съсипваш настроението.

Подкрепям болднатото!

# 368
Триноооо,хълцам! Ни моА! Цветно си го представих.Но искам,искам твоя отговор на тая покана.О...неее! Laughing

# 369
Триноооо,хълцам! Ни моА! Цветно си го представих.Но искам,искам твоя отговор на тая покана.О...неее! Laughing
Отговора ми хич не и харесА.. за да повика управител, сещаш се. А аз просто смеейки се през маска и сълзи, взех и торбето със стоката, която искаше да ми напъхва... сещаш се къде и я преместих на каса без касиер 😂 Она полудЕ. Много сгрешИ. Хубаво е да знаеш, че има и други като теб си.. с лабави нерви.моя милоС, нале 🤣 Тя пропусна тоз факт, щото бе с очакване, че като е забравила да си вземе нещо, ще стопирам касата, магазина, па дори и МОЛ-а.. за да я изчакам. Мхм. А докато дойде, аз обслужИх още поне пет клиента..Те, хората, кво са и виновни, че освен с нервите, европейката има проблем и с паметта? Питах я тоз въпрос, дигна фалцета и... дотам 👀

# 370
  • София
Ох, Търти, цвиля! 🤣 Много добре си й го рекла. И това с торбето одобрявам! Съчувствам ти за изхабените нерви, но толкова хубаво описваш, че се хиля с глас. 🤣

А ръководството що рече по повод случката?

# 371
Много ми е нисък прага на мен в последно време на претенЗиите.Оня ден наща управителка ми вика,ми виж сега аз като и обясних,как млъкна.Ама така се зарадвах,че на петия път схвана,какво и се говори,че ми идеше да ги нацелувам и двете.Laughing

Оф,от смях запалих две цигари.Не..

# 372
😂😂😂 Кро, от петият път, викаш.. Сложно е, ниЙ не разбираме 😂😂😂

Панде, ще чуя присъдата в близките дни. Обикновено, като се оплачат на хот линията, минава до седмица. Във филиала шефовете ме знаят, че без причина не споря, и не влизам в конфликт. Оттук нататък, как ще го представи въпросната госпожа в София е друго. Обикновенно така ни украсяват, че идея си нямаш. Пишат неслучили се неща, само и само те да са чисти кат сълза. Лошо няма. Свикнали сме им. Извиняват се нагоре с бутилка вино, но истината си я знаем така или иначе. Защото се гледат и камери...Та, пред клиента вино, пред нас- ако може, следващият път по- полеката 😀
То може. Но не със всеки.
А в случая бях в невъзможност 😅
Защото.
Ако ще и краля на Абу Даби да ми дойде клиент, след подобна реплика, му мятам торбата на неработеща каса и окото ми не мигва!

# 373
ПсолЮтно! Нищо,ама нищо! Последно време ми се навърташе един бабек,все нещо,ама някой иска де оплаче.На третия път,пробвах с отговор,не.После игнор,не.Стой до мен и дудне.И аз като един виден театрал,хващам си главата с две ръце и казвам "Госпожо,моля ви,главата ме заболя от вас" Сдобила съм такъв тъжен вид,да ме ожалиш,да млъкнеш,че и хапче да извадиш да ми дадеш.Изпъва се наща, надува устни и на висок глас, "Ами като не ти е добре бе момиче,прибери се,лекувай се!Друга ще дойде! Аз искам нещо да кажа!" Туше! SmileSmileSmile

# 374
Дадада, това да те изпращат у вас си е първи извод.-“Кат не ти харесва- стой си у вас “ 🤣 А като им кажа, че работата ми харесва, но подобни клиенти не и айдеее- извикай управител 👀 Ъ?
Ми с клиентите съм любезно- откровенна. Кое му е лошото?
Не зачитат, мне 🤣 никаква благодарност, значи, напротив 🤣

Общи условия

Активация на акаунт