Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 585
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 390
13,кЪва е таз кукувица 😳.Мне,работата с хора не е за мен,щото губя всичкото привидно любезничество и търпение дори при леки словесни схватки.
Както другите деца се радват и превъзбуждат в магазин за детски играчки,така се радва и Шефа в месарски магазин.Одеве луда ме направи-"И това,и това,и това...",и сочи в екстаз кюфтетата и мръвките.Какосваше всички лели и баби,пожелаваше им лек ден,а мен такъв смях ме напуши,че не можех да го озъптя.Дано наистина да му се радваха,не наужким,че често ги посещавам 😬

# 391
  • София
Па как да не са му се радвали? Сметка е натрупал, ящен се е показал, подмладил е всичкото женоря в магазина. Дете-мечта!

# 392
Ренко, и други такива има. Моята дребната вдига скандали на баба си в месарски магазин, когато откаже да ѝ купи свински уши, а в кварталния месарски обожава да се спретне пред агнешките главички и да им се любува. И току да въздъхне колко хубаво би било да си вземем една главичка. Някой път ММ ѝ уидисва и купува.

# 393
  • София
Преди няколко години щерката беше пратена на пазара за домати, примерно. Обажда ми се с жален глас и почва: Мамо, моля ти се, имам една огромна молба, ама много ти се моля. Мамооо. Може ли да си купя зелен фасул? Много, много ми се яде, моляяяяя теееее. Беше събрала погледите на лелките и продавачите наоколо. Аз злата майка лишаваща детето си от полезна храна явно и горкото гладуващо.
Попи, купувайте по-често на детето уши и главичка, де. Heart

# 394
Попи, знае детето, какво да яде. Каква чудна супа става от агнешка главичка.... Ох Animal Pig

# 395
Утро.
Наред с кафеената терапия, терапирам и с това, довършвайки го
Скрит текст:
Масаж за душата и мозъка...
Опитвам по всякакъв начин да се оттърся от такива мръснословни и мръснодушевни случки и хора. Опитвам от много години, къде с успех за по- дълъг период, къде с никакъв шанс за разумно обяснение относно дъбилизма налазващ повсеместно народа. Явно сношка множко ми дойде.. И то не толкова за обидите, които ми излая тази жена сприсвити очи и съскащи уста..Проблем си има тя, ясно е. Абе, като че да съм се оцапала с нещо мега гнусно.. така се чувствам всеки път, а с това не знам дали се свиква..А аз през цялото време и на “Вие” и говоря 🤣🤣 Мн в / много важно, както ще каже килеша/. Даааа.
Винаги съм се радвала на чуждите деца как си хапват с апетит- браво на децата!

Мид, с добра мисъл за вас и с надежда, амин!

Отново ще се опитам да подремна... че след обеда отново в джаза..

# 396
Ооом, търпението ми е на ръба.
Стабилно недоспала съм със съдействието на "милите" съседи, молби и приказки нямат ефект. Сериозно започвам да се замислям за някое отмъщенийце Imp
МУ се е захванал да избира мивка на свеки против волята й. Не знам колко пъти напомнях, че не той прави ремонт и да остави жената на мира. Същата беше историята с плота и шкафовете. Чудя й се на акъла защо изобщо му обяснява какво прави. Цяла сутрин ми изпраща мивки за по 1000 лв, аз през това време се опитвам да работя. Накрая се разсърди заради реакцията ми. Да се свършва вече този техен безкраен ремонт, че с него ще се изпокараме.
Работата се трупа ли трупа, захвана едно, зарежа го, защото дойде друго по-спешно. Пристигат някакви документи с грешки, направя ги, върнат ми ги преиздадени. Пълна каша.
Продължавам да подкашлям и да говоря с носа. За капак и главата ме боли.

Мид, мисля ви и не спирам да стискам палчета!
Съншайн, много кофти преживяване.
Ренко, чак си представиш Шефчето в магазина Simple Smile
Ерин, не остана, още малко.
Браво, Ваичка.
13, как пък миналия ден не се сетих да помоля касиерката да си навре продуктите ми в...налЕ...и да се върна да търся нещо, което забравих, докато опашката зад мен чака спокойно и търпеливо. Их, значи, яд ме е, ама за следващия път ще знам. Щото този път платих, излязох и влязох отново. Скучна работа.

# 397
Трино,тая цапаница ми аресва!
Добър ден,Добър ден!

Мид,прегръдка!

# 398
Попи, твоята, малката е мой човек.
Ваичка, както си се засилила към Лидъл, я вземи, че се метни до Лидъла в Бургас, да удариш едно рамо на 13 в битката с изкукуригалите пациенти.

# 399
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Първото кафе е изпито, сега мисля едни солени мъфини да забъркам набързо.
Търти, не че нещо, ама е обичайно тук да си зарежат нещата на касата и да хукнат още нещо да довземат. И никой не протестира. Е, обикновено са дребни неща, не да се нареди на месарския или рибния щанд. Но касите в магазините (но не и в Лидл) така са направени, че могат двама клиенти да обслужват.
Обаче в случая отношението й е това, което е недопустимо.

# 400
Янче, аз мога да чакам нея само, докато ми свърши работното време. Ма никакъв проблем от моя страна..
Виж, от страна на продуктивност и клиентопоток е друго. Да не казвам, на какво ще ме направят от опашката 🤣🤣👀  Касиера е между чука и наковалнята.
Аз работя като на поточна линия.. особено сега, в сезона. Нямаме лукса да останем без клиент на касата, нямаме. За да обслужа пет клиента, докато тя се върне... не е било за минута, сещаш се..
Както и да е. Че обсебих тука, другарките 😁

# 401
Аз от кога ти повтарям,малко квартално магазинче,с един началник,пет нахилени баби и разцъкваш бирени капачки с кварталния пиянка.Ма кой ти слуша.Laughing
Спирам да се хиля,че аз на кот съм се присмяла,се ми е дошло на главата.Ама пък култово си е това,става за начална страница на наръчника "Аз касиера" Laughing

# 402
Ренко, сетих се за хлапето на една позната от преди мнооого години - Джъмбо беше още нещо ново и атрактивно за децата. А и стоките не бяха като от магазин за левче, а това е друга тема.
Та за Коледа бяха отишли да изберат подарък за детето. Нашия се врътнал насам-натам и попитал "А къде са кебапчетата?"  Joy  Умираше за кебапчета и нищо друго не му беше интересно - без значение от сезон и място.

# 403
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нахраних детето, кучето, позаметох като лисицата с опашката си, посъбрах ценности за втория куфар...
преизпълнена съм със знания, включително и за себе си. стига ми толкова.
искам вече да си ходя.
ааа, ако не знаете.
тези от вас, които наричат аспиратора пароуловител, са диви селянки!
споделям мъдрост и знания.

# 404
Добри, а "ширм", ако му викаме, може ли да минем за гражданки? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт