Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 589
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Ееее, ДобрЕ, хубу че си доди да научиш нещо ново Satisfied

Аз скокнах преди обед до златарския да купя необходимото.Сега кълва и чакам 17ч...

Ре, кво стана с кучо?

Ени, бачкаш ли? Де се загуби?

Попи, тая дума па съвсем мий нова...

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
значи, ако казваш "ширм" си само селянка.
аз съм на пароуловител и съм дива такава Wink

в друга тема ме подсетиха, че бейлис със сладолед много върви.
а имам и двете  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 407
Викаш просто селянка Laughing

Мисти, не мога да се сетя сега в кой край му викаха така, но там си е така известен.

# 408
В Габрово 😁!

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
навремето бяха пуснали един автоматичен превод на пароуловител. бъкан беше с "качулки" и "смокини" Simple Smile Simple Smile Simple Smile още се смея сама като се сетя за него

https://ibl.bas.bg/en/otkriy-greshkite/?contest=photo-detail&photo_id=7338

# 410
  • Пловдив
Аз, че съм селянка-такава съм, ама ето и аз научих новост Smile

# 411
МУ използва ширм, от него го научих. Начи да го уведомя, че е селянин.
Баш, Сис Simple Smile

# 412
В Плевен на аспиратора казват ширма. 😁 Скоро го научих и аз.
Мисте,къде бачкам,къде се подмотавам,ама време нещо не стига. Ей и ся излизаме по задачки. Добре сме иначе,мърдаме.

Последна редакция: вт, 09 авг 2022, 17:26 от Anyyyone

# 413
  • София
Привет момичета. Изпущих ви.
Смея се с 13, макар че не е за смях оскотяването на хората.
Мисте, не е здравословно, по-скоро психическо с кучо. Още не яде и не пие,  освен от ръка. Пи малко бульон и сега и това спря, а има апетит. Той си е откачалка.

# 414
Хаха, ДобрЕ, тази смокиня е култова Joy
Аз преди време се смях с Танк 1 и Танк 2 - резервоари в някаква машина. И преводът не беше машинен.

# 415
Ох, Добриии... 
   Аз също от няколко дни научавам нови неща за себе си. Не са хубави. Малко е като присмял се хърбел на щърбел работата. Никой не е щастлив. Каква е файдата?

# 416
Привет!Оплаквам се от болно дете и се хваля със здрав мъж!!Днес ходи на кардиолог,лявата камера от 20 ,сега е 50 процента .Сега ще му сменят лекарството,което го държи в ритъм с друго,понеже сегашното нанася непоправими последици след година употреба,той го пие 3 месеца и беше уговорката да е за кратко наистина.Ако с новото излезе от ритъм ще ходи на аблация в София,Даже цигари му разрешил ,алкохол не .Но това е огромна крачка за нас.А детото е със сопол дето може да си го увие на врата,такова чудо не съм виждала.
Стискам палци за Мид ,чакам добри новини!!!

# 417
  • sf
От 5 сутринта съм навън. Още не съм се прибирала от работа. Оправих една клиентка, ръце, крака и чакам още една, нямам търпение да разходя кучо и да се трупясам на дивана. Имам още от сливовия. 😆

# 418
Имам един официален документ направен в общината на малък областен град! При поставяне на печат от външно министерство го връщат с обяснението,че подписа не е на лицето, което е подписало! Какво се прави в такъв случай?

# 419
Сис, те пък как са разбрали? Подписано е със запетая ли? Ако е така би трябвало да е от лице упълномощено да подписва въпросния тип документи. Защо не звъннеш във външно министерство да кажат какво трябва да се направи. Все пак те имат възражения.
Панди, прегръдки!
13, Тарти, Кро и всички други работещи с изперкали клиенти, прегръдки и за вас!
13-че картината е супер!
Ерин, още малко, не остана и бебока ще се яви.

Общи условия

Активация на акаунт