Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 557
  • 1 821
  •   2
Отговори
# 270
Отишъл си е приятел.Заседна ми хапката.Сбогом,Човече! Sleepy

# 271
Съжалявам,Кро. Да почива в мир

# 272
Кро,съболезнования!
Аз имах тройно критичен ден,но поне кака ви Бони фолкпевицата ме трогна ,писа ми жената,сподели Павел,Александър Сано и той.Дано има резултат,защото на всеки пиша с лично обръщение,вкарвам отношение само и само да помогнат някак.Имаме спънки с базара,страницата и е супер трудно,баси.Не искаме пари за курорт.
Но има резултат,Мид каза че има постъпления.Тръгват за Турция в понеделник ,дано има добри прогнози там и ефикасно лечение,тя е голям боец.И взех една майка за 100 лв в полза на Павел,и една колежка със сертификат ще работи в негова полза.И ме боли мозъка вече ,споделям,не се оплаквам

# 273
Ех, Кро 🙁

Мина сделката, продадохме със сестра ми. Сега сме в позиция черните овци, че сме имали “нахалството” да си искаме нашето 🙄 Не, че ми дреме..Само не мога да разбера, защо синовете на кака ми, с които сме израстнали като братя и сестри и, които пряко не ги засяга тази работа... спряха контакт с нас 🙄 Кой знае как са ни чернили...но кака ми, им е майка, щом са решили, нека си я слушат. Пък ще дойде белнЕ.
Ако някоя другарка се навие да ми е посредник към фейсбук страницата, да измислим как да участвам и аз към базара- да ми пише, ще съм благодарна за съдействието.
Ще спортнем с миУту, средно- лека тренировка 😃

# 274
Съжалявам, Кро!

# 275
Кро, съжалявам, светъл да е пътят му!

# 276
  • София
Съболезнования, Кро, мир на праха му.

# 277
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
п'ях ти и деня! да свършва и да не се повтаря тая гад безподобна.
първо една баба коткарка ми скочи, кълне вика, плюе... щяла да ме съди, щяла да вика цигани да ме убиели... бял ден нямало да видя. и пак като миналата година се хвана за задника ми - само него съм била гледала, а тя се грижи за 25 котки. споко, казвам ѝ, какъвто и да е задника ки, аз си го подържам, аз си го нося,  да се дръпне и да не вика, няма и няма. върви след мен до офиса на спиди, до магазина, до входа... все след мен и крещи.

хванах детето и тръгнахме по кафетата. мир да е и да не я слушам. в транспорта ново двайсет - картата ми е блокирана за плащане в СГТ, да се обърна към банката.
обърнах се -  не било от тях. не е блокирана, всичко е наред. да опитам пак.
опитах... ЦЪ, айде в следващия офис по релсите на трамвая.
там пък едни мъдреци се навъдили - фел де фел, както казваше баба. какво съм искала да плащам в градския транспорт. А познай, казвам на тая срещу мен, дето от мигли не може да си вдигне клепачите.
Дай по-сериозно, че нямам време. ето ти снимката, пише да се обърна към банката, обръщам се. искам да си плащам билета.
да съм опитала не безконтактно, а контактно и с пин. абе, аланкоолу, ти апаратчетата в градския транспорт виждала ли си? имаш ли идея какво има и няма на тях?
звъннаха на мозъчния тръст, той се оказа с две клетки, ама и те в асинхрон работят и от там друга идея дойде - може би било пето плащане, може би било над лимитната ми сума  и затова иска пин и не може да мине.
е, там вече запалих. започнах с "великата надлимитна сума" от 4 лева за транспорта, продължих с простотиите на кирливата им банка, оставила ни с детето без пари, защото искам да ги харча извън ЕС, после втори път, защото съм останала в Египет повече от десет дена, а "обикновено екскурзите са десет дена", и трети път, защото в един ден съм купила сандвич на летище София, кроасан на летище Виена и цигари на летище Кайро, значи някой ми е скимирал картата.
все бива простотии, но пощенска банка е с поне три обиколки преди всички други по идиотизъм.

# 278
  • София
Кро Hug
Бобчи, машини сте Heart
Добри, пощенска ми купиха пиреуса. Мъчих се 6 месеца с тях и се отказах. Много са зле, карам на картата от работа, която е към Уникредит. Не са перфектни, ама тия от Пощенска…

# 279
Гутен ви сабахлен у събота, гугутки!
Да се разпиша и аз за август...не съм ви чела,кога имам време,тогаз!
Кроте,гуш и моите съболезнования!😢
ДобрЕ,нЕмам думи!
Оставям ви... бъдете здрави!

# 280
Крот, съболезнования!
Весе, лекинка днес, не се преуморявай на тръстиката.
Аз си чакам за разкрасителните процедури, денят ми започва добре.
Хубава събота!

Мид, как е Павел? ❤️🍀

# 281
  • София
Ние си имаме гостенин чужденец, с който ходим заедно на почивка от седмица. Първо му изгубиха багажа при прекачването, сега и се по разболява  нещо. Ще запомни това пътуване с години. 😞

# 282
Крот, съболезнования!
Край, съдрах първите ленти с тапети, началото е положено, свалих и огледалото, повече няма да го слагам - прави ме дебела Flushed , е и вече е много старо и започва да му се разваля покритието, но водеща е първата причина. Сега обаче умувам как да процедирам с дървените трупчета забодени в стената за които беше хванато огледалото. Двете ще останат под 3 д тапета, но двете ще трябва да ги маскирам. Имам една замазка, ще видя какво ще сътворя. Взех, грунд, шкурка, латекс и атака в батака.Ще гледам да се включа в базара за Павел с изработени от мен неща, времето малко като ресур не ми стига, ще видя как ще се организирам.
Бобчи, ти си огън жена с голямо сърце!

# 283
  • София
Кроте, съжалявам.

# 284
Много мързелив ден, едно отпуснато ми е, нищо не ми се прави. А имам да пера, да чистя, да оправям.
Сготвих една леща, поподредих малко и окапах. Легнах с киндъла да почета, батерията падна. Та сега стоя и гледам в една точка. И вас ви няма да кажете по една приказка. Дано сте на хубави места в още по-хубава компания.
При нас малко поваля, сега духа. Отворила съм врати и прозорци, яко течение става, но малко да поразхлади поне, че е много жегаво.

Общи условия

Активация на акаунт