Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 576
  • 1 821
  •   2
Отговори
# 330
Кроте, съболезнования ...
Донси,ти от Троян, носиш чешки сливов ликьор Wink
Гледам , че тегаво ви е , ама аз ще се похваля. Екстра си изкарахме на Троян с едни дружки. Заредих яко батериите. И си имам нови придобивки.
Скрит текст:

На село сме.Голяма инвазия на плъхове и полски мишки.Майка слага отрова и нещо е умряло някъде около стаята ми...Не го откривам вътре.Явно е над мен, в гредореда,а е смрад ..Ужас!

# 331
  • Пловдив
Добро понеделнишко! Извикала съм спешъл поръчка Simple Smile

Хубава седмица!

# 332
  • Euskal Herria
Добро утро!
Изтървах ви близо месец, надявам се да сте поспортували повечко и да сте се оплаквали по-малко. Дано няма много болни. Невъзможно ми е да изчета толкова отговори.
Лека седмица на всички!

# 333
Оправяй се народе, понеделник носи нова седмица Smiley По изгрев се излюпих и сега ми се спи, дори кафето не успях да довърша от заспалост камо ли да ми подейства ...

# 334
  • София
Вчера ми беше тройно критичен ден с нерви покрай детето, днес ми се понаместиха чакрите. Вярно нова седмица, нов късмет. Да е лека и мека, банда!

# 335
Хайде на следобедно кафе

Сега сядам. Досега се вихрих из къщи, сега е ред да поработя.

Уми, троянският винпром явно продава продукти на този производител. МУ преди години беше купил чешка сливова ракия от щанда им баш на празника на сливата.

# 336
  • sf
Хич и не съм видяла, че е чешки. Като видях думата "ликьор" и дотам. 😆 Сега ме е яд, че не си купих и смокиновия. Пък в София не знам къде ги продават. Само вишневия има в Била.

# 337
  • Пловдив
Донси, ще има с кво да поливате тапетите начи Wink

# 338
Здравейте, девойки!
Малко на тагадък изчетох непрочетеното, ама май схванах основното - имаме бебе, имаме болни, а Добри имала среща с недоволни...
Шарен свят, няма кво...
Благодаря ви, че не сте ме забравили, но и аз /да не остана по-назад/ малко се овъртолих в неприятности. Щерката малко се потроши, та забавленията ми - физически и психически, са малко в тъмната тоналност.
Нашето ще мине, пожелавам и на другите да мине и замине и да остане само спомен.

Важното е, че бебето Лаватерино вече е на бял свят! Много щастливи мигове да има! А и майка му да ги споделя с виртуалните "баби, дядовци, лели и чичовци"!

# 339
Ахой, обществото! От Бейрут се обаждам, измежду кашонЕтО. 🤪

# 340
Мислех, че само за уикенда е затишието, то и днес продължава. Има ли новини от Мид, не съм навестявала другата тема?
Аз долазих до лятното къщи. Гроги съм.

# 341
Ахой на Сирос и снимка на котьо в кашонЕтО искаме...

Аз тая седмица ш(съм на плодове /а дано, ма надали/ - круши, праскови, грозде, смокини... А душичката ми вие за бял хляб и салам ...
Имам тит-тит да правя, ма на тава, бърже ше станат.

# 342
Сиросче, още ли кашонЕ? Хайде, стига толкоз.
Мързелотка като каза котьо, днес котките имали патронен празник - ден на котката било Animal Cat2
И аз правя тит-тит, настъргани, със сирене и яйца.

# 343
  • София

Мързелотка като каза котьо, днес котките имали патронен празник - ден на котката било Animal Cat2

Значи затова нашата котка в 2 ч през нощта, и после малко преди 3 ч  скочи в леглото до главата ми и запя някакви сонети. Аз обаче не я отразих и тя се обиди. Обиди се до степен, че сутринта пропусна традиционния си ритуал да ме посрещне на пода в коридора, вирнала краци, за да й чеша шкембенцето. Обаче не беше чак толкова обидена, че да не дойде когато отворя хладилника. Някои традиции се спазват при всякакви обстоятелства.

Аз май утре ще варя леща. Тази вечер сме на каквото открием в хладилника - на работа съм до късно.

# 344
  • Пловдив
Сиросче, ми аде да режем тая лента де!? Grinning

Тийна офейка, чакам МУ и ние да хапнем от кутийката на свеки Simple Smile Кюфтаци и пиле супа имам...ама у покана за бира у двора на приятели имаме, та Head Band Simple Smile вдругиден пак. Портмонето плаче, а още не съм купила златното кръстче за кръщелничето...

Общи условия

Активация на акаунт