Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 007
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 215
Добри,нещо си в грешка.Антибиотик се пие по час само,поправи се моля !

# 1 216
  • София
Да, бе, то лекарствата се приемат когато трябва.
Добродан!

Бобчита ме е изпреварила.

# 1 217
И аз не спах добре снощи. Въртях се, ставах, лягах, четох. Днес съм като ударен самолет. Вече съм две кафета напред. Стоя и гледам екрана с надеждата работата да се свърши сама, но не се получава - ще се наложи аз да я свърша цялата, еднолично.
Палчета и прегръдки на всички, които имат нужда Flowers Four Leaf Clover Hug
Приятна почивка на Кло Nature High Brightness
ДобрЕ, не разбрах защо ще чакаш чак до 5, че и половина даже.

# 1 218
  • София
Да се оплача, че сме крачка назад с Пантата. Точно се радвах и хвалех, че започна да яде някои готвени храни. Сега изненада - отказва да яде дори такива, които ядеше преди това. Постоянно съм с усещането, че готвя главно  спагети, защото всичко друго не й харесва. Преди хапваше с кеф картофена крем супа. Сега и нея не иска. Живее на спагети болонезе, пица Маргарита ( друга не хапва), варени яйца, печени/варени картофи и чист ориз .  Краставици и сурови домати  яде, плодове яде. Млечните и месото са й ограничени до определен грамаж и не всекидневен прием по здравословни показатели, така че автоматично храните, които ги съдържат , а тя обича, се готвят по-рядко . Не знам какво да готвя вече. Стоя си в офиса в очакване на първия клиент и мъдря менюто за след като детето изяде вчерашните спагети.

# 1 219
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мииии, не е прилично да се пие преди 5... май...
Wink бобч, антибиотик не съм пила от.... май не знам откога.

# 1 220
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
мииии, не е прилично да се пие преди 5... май...
Wink бобч, антибиотик не съм пила от.... май не знам откога.
Извинявам се, но все някъде по света отдавна е 5 Wink

# 1 221
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей това е правилният подход Simple Smile а аз се хвърлих на готвене и чистене.

# 1 222
Така,за едното нещо положението не е лошо.Продължаваме с нови продукти,па да видим.На другото обаче,ще трябва брекети да се слагат.Счупеното е поправимо,но зъбите са се разместили толкова непоправимо,че апаратчето не става вече.И там камара пари 🤐.Накрая ще си сложа и аз,та два чифта брекети да изплащаме 😂
Скапана съм,никой не спазва часове и работно време 😤.А още работа имах, следобед ще довършвам.
Мисте,дано има решение 🙏

# 1 223
ей това е правилният подход Simple Smile а аз се хвърлих на готвене и чистене.
Сама си си виновна,кат не пишеш навреме.Сега спри,пий си лекарството,полегни малко и ще събереш душа и тяло
Доброволки за Варна ми трябват.

# 1 224
  • София
Според английските аристократи, след 11 сутринта е напълно приемливо.
Сис, браво.
13, оправи ли се.

# 1 225
Е тъй кажи,аристократи сме,не пиянки!Това е приказка 😂😂😂😂

# 1 226
Значи съм английски аристократ Joy Сипах си бира аз.

# 1 227
Поръчах си уникален комплект бельо,но отказват да ми го доставят на адрес и ще трябва да ходя да си го взема след работа 😡
Скрит текст:

Преди седем години на днешния ден : Елафониси

# 1 228
Според английските аристократи, след 11 сутринта е напълно приемливо.

казвай ги тия работи навреме де! Аз все чакам, да се стъмни.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 229
Скрит текст:

Преди седем години на днешния ден : Елафониси

Рядко подобни топ- туристически места ми харесват (визирам всякакви плажове и подобни обекти, на които се получава голямо сборище на хора за по- дълго време), но Елафониси много ми допадна. Имахме възможността и удоволствието да овършеем Крит от- до, из основи, буквално. Останах изключително приятно изненадата от подобни забележителности.

Общи условия

Активация на акаунт