Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 515
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Ако някой иска код за alessa.bg да пише. /15% от верано азур/.

# 106
Печеля мини хамак за крака от Coca-Cola App и Fuzetea 🤣🤣🤣

# 107
Честито, Станимир ! Аз много го исках за котето Simple Smile, но уви

# 108
Специално благодаря на Lite 16 за споделянето на играта на КФС, с кофа съм 😍

# 109
Честито, Станимир ! Аз много го исках за котето Simple Smile, но уви
Има още 2 седмици в които да теглят  и е предимство , че се участва само с диаманти 🙂  Пожелавам много късмет на теб и на всички други , които го искат 🎁

# 110
Игра на Видас с минимална покупка 5 лв
https://vidas.bg/promo

# 111
Днес ми харесва, спечелих бутилка от милка и ми доставиха серума на Elseve от DM

# 112
  • Русе
Сайта на Милка пак се бъгна..

# 113
  • Б
Пробвах се с играта на Фибела и нищо не успях да направя с тази подскачаща глава. Изхабих 3 кода. Какъв е смисъла от играта?С телефон нико не става.
 За чашите на Шуменско,  вчера им писах кога да очаквам и днес звънят от куриерската фирма . Е, да но не съм на посочения адрес и скоро няма да съм .  Ще се наложи да ги дадат на някой друг.   С тези награди понякога трябва да си без работа и  само да висиш  да чакаш да звъннат куриерите.

# 114
Пробвах се с играта на Фибела и нищо не успях да направя с тази подскачаща глава. Изхабих 3 кода. Какъв е смисъла от играта?С телефон нико не става.
 За чашите на Шуменско,  вчера им писах кога да очаквам и днес звънят от куриерската фирма . Е, да но не съм на посочения адрес и скоро няма да съм .  Ще се наложи да ги дадат на някой друг.   С тези награди понякога трябва да си без работа и  само да висиш  да чакаш да звъннат куриерите.
пренасочи към офис, ако е възможно и прати някой да ги вземе, ако в близките дни няма да можеш.

# 115
  • Пловдив
Брат ми току-що си е получил кърпата от Хел, но се оказа, че има спечелена още една, която не е пристигнала. Спечелил е от тегленията на 22.07 и 29.07. Писа мейл да видим какво ще кажат.

# 116
Да се похваля дойде наградата от Локтайт

# 117
  • Плевен
Споделям игра на бира Морети стартирала още на 20 Юни, но не е споделяна тук нито в тази тема , нито в тази за м. Юли - “BIRRA MORETTI – LIVE ITALIAN 2022”, с награда 1 (един) от участниците в Промоцията пакет, включващ престой за двама души от 1 ден във Флоренция и 2 дни във Вила Морети, намираща са в покрайнините на гр. Флоренция ?(с пълно обслужване) и  самолетни билети за двама за двупосочни полети.
https://www.birramoretti.com/bg/bg/villa-moretti
https://www.birramoretti.com/bg/bg/villa-moretti-terms

# 118
Печелившите на Роден край са публикувани. Изпращат СМС-и.

# 119
С комплект продукти съм от Роден край.

Общи условия

Активация на акаунт