Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 512
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 90
Майка ми преди малко си е получила чашите от Шуменско, някой също чакаше тук. Не се е свързвала с тях допълнително, да си ги търси, че много се забравиха, но явно вече носят последните партиди

# 91

Мъжът ми е взел кутията от Хепи и каза,че е уникална!Бирите вътре били ледени JoyJoy

# 92
Прави сте за Швепс, подвеждащо е. За Фибела е същото - купуваш продукт, но не събираш точки и кода изгаря. И в двата случая водещото е покупка, ама с подробности.
Регистрирах код от Фибела, дъщеря ми ги пие и без игра, но въобще не разбирам какво да правя с тази глава! Ако някой е наясно, да помогне. Там шансът е 1:безкрайност, просто да оползотворя кодовете.

# 93
  • София
Прави сте за Швепс, подвеждащо е. За Фибела е същото - купуваш продукт, но не събираш точки и кода изгаря. И в двата случая водещото е покупка, ама с подробности.
Регистрирах код от Фибела, дъщеря ми ги пие и без игра, но въобще не разбирам какво да правя с тази глава! Ако някой е наясно, да помогне. Там шансът е 1:безкрайност, просто да оползотворя кодовете.
Цъкаш с ляв бутон на мишката, за да се издигне главата. Съответно повече цъкания, за да се издигне по-нагоре. Пълна тъпня..

# 94
  • София
Хайнекен с това половинчато теглене се изложиха. В правилата пише, че ще теглят на 27.07 и до 5 дни ще обявят, но публикуваха печеливши още на обяд на 26.07. Липсват още 120 печеливши за раници, 120 за слушалки и 500 за стекчета. И досегафняма промяна. Писах им имейл онзи ден, но нямам отговор.

# 95
  • София
Хайнекен с това половинчато теглене се изложиха. В правилата пише, че ще теглят на 27.07 и до 5 дни ще обявят, но публикуваха печеливши още на обяд на 26.07. Липсват още 120 печеливши за раници, 120 за слушалки и 500 за стекчета. И досегафняма промяна. Писах им имейл онзи ден, но нямам отговор.
Хайнекен по принцип отговарят и в  Месинджър

# 96

Току що получих този имейл. Има ли някой спечелил. До сега съм получавала имейл само от Локалс, не са ми искали кодове така. Сега да се радвам ли, да не се ли радвам?
Редактирам се, преди малко и в правилата прочетох, че от този имейл ще уведомяват. Само билетите не ми стана ясно защо трябва да им пращам, ама айде. Да ни е честит новия куфар, мрънкането явно помогна 🤣.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 13:37 от Малечка90

# 97
Здравейте,  някой има ли контакт на Фибела, имам нечетлив код.

# 98
  • София
Здравейте,  някой има ли контакт на Фибела, имам нечетлив код.
това намерих: office@mateadvertising.bg  0882618989

# 99
Много благодаря!
Здравейте,  някой има ли контакт на Фибела, имам нечетлив код.
това намерих: office@mateadvertising.bg  0882618989

# 100
Точките в Милка не се ли натрупват?
За играта на Милка е така. Например участвате за награда от 500 точки , като регистрирате касова бележка за 4лв съответно имате 400 точки и ви трябват още 100. Като регистрирате след това пак 4лв покупка и това са 400 точки ви изписва дали печелите обаче 300 точки директно се губят и не може повече да играете с тях и трябва отново да купите и да участвате , този път така са го направили с играта
А излиза ли успешна регистрация или нищо,аз регистрирах една бележка , нито изписа точки ни успешна регистрация, само код за валидация

# 101
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Има печеливши във Верано, мен ме няма, но има хора с по 2 награди.

# 102
https://footballmoments.bg/winners-fantastiko/
Печеливши от играта на Карсберг и Фантастико.

# 103
Точките в Милка не се ли натрупват?
За играта на Милка е така. Например участвате за награда от 500 точки , като регистрирате касова бележка за 4лв съответно имате 400 точки и ви трябват още 100. Като регистрирате след това пак 4лв покупка и това са 400 точки ви изписва дали печелите обаче 300 точки директно се губят и не може повече да играете с тях и трябва отново да купите и да участвате , този път така са го направили с играта
А излиза ли успешна регистрация или нищо,аз регистрирах една бележка , нито изписа точки ни успешна регистрация, само код за валидация
Да изписва Успешна регистрация , на мен при Морени пък стана така. Даде ми избор на награда и като натиснах раница не се получи нищо стои си страницата с избор на награда 🤷

# 104
  • При децата ми
Здравейте,

Вчера видях, че съм със слушалки от "Хайникен". Много се зарадвах! Simple Smile С няколко бележки участвах.
Така исках, и се надявах на слушалки или часовника от "Споко", че бях с доста бележки в играта. Добре започва новият месец! Майка ми е сред печелившите от играта на ДМ за козметиката на "Катрис". Обичат я от "ДМ", за втори път я теглят за награда!

Чакам "Персил", "Милка", "Чупа Чупс"...
Със сигурност ще се включа в играта на "Морени" и "Милка". Досега винаги съм участвала в техните игри. Сладко се яде вкъщи.

Късметлийски месец на всички!
Нека всеки получи желаната награда! Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

Бъдете здрави!!

Общи условия

Активация на акаунт