Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 377
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 75
  • Дупница
https://vinprom.bg/rules/
Игра на мастика Имане

# 76
Радвам се, че повечето са разбрали какво имам предвид за швепса. Бутилките са абсолютно еднакви, просто в едни има код, в други - не. И смятам, че това не е коректно. Вие бихте ли си купили фибела без рекламен стикер, знаейки, че не участва в играта? Ще си търсите опаковка с код. А при швепса е тука има, тука нЕма. Сега ще се поразровя в сайта на КЗП и ще драсна един ред. При мен от 4 бутилки, напълно еднакви и купувани от едно място (една партида), две са с код, две са - дано следващия път уцелиш участваща в играта. Не е коректно така.
От 6 бутилки закупен розов швепс само една капачка беше с код. Много е дразнещо.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 18:37 от vanians

# 77
Игра на радио Веселина:
https://m.radioveselina.bg/games/useshtane-za-lekota-v-krakata-s … -i-radio-veselina
Бела, в Инстаграм видях стори, в което печелившата беше снимала уреда и Таня Донева го беше споделила. Но не обърнах внимание коя е. Нямам навик да следя сторитата, а малко са тези, които отбелязват печеливши в коментар.

# 78
Нова игра на Heineken  във Фантастико
https://www.heineken.com/bg/bg/ffpromo

# 79
Кауфланд, Каменица, скреч карта. Опитай пак бях аз...
каква е играта?

# 80
Игра на Momax:
Всяка покупка на детски продукти в периода 01.08-11.09.2022 г от категории Детски стаи, Офис бюра, Офис столове, Домашен текстил, Осветление, Килими и Малки мебели на стойност на и над 40 лв. може да участва в томбола за награди от Инстински мед:
1. Голяма награда: Абонамент за една година към програмата „Осинови кошер“;
2. 1 бр. Пакет „Здраве за семейството“
3. 1 бр. Пакет „Домашен уют“

https://moemax.bg/tombola-istinski-med?utm_source=facebook&u … utm_content=01.08 томбола Истински мед&fbclid=IwAR0V8dXrKGOXExecnX6CTwVqittRBRwAj02akJDPC2XV8GcbHmZnfF3d3rw

# 81

Не успях да се ориентирам за играта на Палмолив къде са правилата? За каква сума трябва да е покупката, за да се участва?
.  В сайта на Лили дрогерия ,трябва да се купят продукти за 4.99 лв без твърди сапуни

# 82
Радвам се, че повечето са разбрали какво имам предвид за швепса. Бутилките са абсолютно еднакви, просто в едни има код, в други - не. И смятам, че това не е коректно. Вие бихте ли си купили фибела без рекламен стикер, знаейки, че не участва в играта? Ще си търсите опаковка с код. А при швепса е тука има, тука нЕма. Сега ще се поразровя в сайта на КЗП и ще драсна един ред. При мен от 4 бутилки, напълно еднакви и купувани от едно място (една партида), две са с код, две са - дано следващия път уцелиш участваща в играта. Не е коректно така.
От 6 бутилки закупен розов швепс само една капачка беше с код. Много е дразнещо.

И аз изтеглих "късата клечка" и съм напълно съгласна, че не е коректно; и не защото не съм случила на код, просто след като на етикета е обявено - следва да го има.

# 83
Точките в Милка не се ли натрупват?

# 84
Всички бутилки, които купих бяха с код, но така и не уцелих награда...

# 85
  • Сливен
Вчера не остана време да се "запиша" в темата,та чак сега-"записвам се" в новият месец,с ваучер за ЛИДЛ,от "Оцени филиал".

# 86
Точките в Милка не се ли натрупват?
За играта на Милка е така. Например участвате за награда от 500 точки , като регистрирате касова бележка за 4лв съответно имате 400 точки и ви трябват още 100. Като регистрирате след това пак 4лв покупка и това са 400 точки ви изписва дали печелите обаче 300 точки директно се губят и не може повече да играете с тях и трябва отново да купите и да участвате , този път така са го направили с играта

# 87
  • София/Търново
Кауфланд, Каменица, скреч карта. Опитай пак бях аз...
каква е играта?

Купих 4 кена и ми дадоха скреч карта. Ама от непечелившите. От Морени и Милка същото...

# 88
Благодаря за новата тема Simple Smile Предния месец май не участвах никъде... Записах се с едно участие в кутия за телевизора на Нескафе 3 в 1, но нямам много вяра на тези кутии.

# 89
В Кауфланд предполагам, че за различните магазини има различни игри, защото при нас има до 7ми игра със скреч карти на Ариана, търсих рекламни материали за Каменица, но нямаше.

Милка се бавят, Сомат не зная дали ще публикуват печеливши, пише, че ще се свържат с тях по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт