Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 369
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Включих се в Милка и Морени.

# 61
Благодаря за новата тема,нека я изпълним с много награди! Купих Палмолив от Лили дрогерия да се включа в играта без това ни бяха намалели душ геловете. Ще се включа в Милка и Морени и без друго си ги хапваме.

# 62
Купих Морени,още не съм регистрирала. Търсих Фибела с кодове,но нямаше. На Милка ми харесват наградите,но имаме доста шоколади и сладки неща вкъщи,та за сега се въздържах.
Късмет на всички! 🍀

# 63
  • София
Купих Морени,още не съм регистрирала. Търсих Фибела с кодове,но нямаше. На Милка ми харесват наградите,но имаме доста шоколади и сладки неща вкъщи,та за сега се въздържах.
Късмет на всички! 🍀
В играта на Милка се регистрират покупки на бисквити!
Аз пробвах във Фибела, но това с плаващите глави ме подразни доста, а и не разбирам точно регламента- не е достатъчно да регистрираш код, а е необходимо и да стигнеш до определено ниво с "главата"?

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 16:29 от Miss_charm

# 64
Е това ми е ясно,за това уточнох,че имаме цял шкаф със сладкотии.. Не ядем много,за това ще изчакам. 😃

# 65
  • при късмета
Късметлийски месец на всички!
Anyyyone, Фибела с кодове намирам във Фантастико, ако имаш наблизо. И на мен не ми харесва как е организирана играта. В  Морени ще се включа, мъжа ми ги харесва. В бисквитите сигурно също, поне са няколко вида и там детето ще помага с консумирането

# 66
  • София, Дружба 2
Късметлийски месец на всички! Аз пробвах един код във фибела сутринта и при играта се провалих. Simple Smile

# 67
След затишие от началото на годината леееко ми се счупи каръка- днес имам 2 email-а. За термометъра на Маги и за тест на бронзираща на пудра на дм, която наистина много исках да пробвам.
Късмет на всички през август!

# 68
  • Пловдив
Dm пращат имейли за теста на пудра. Късмет на всички в този хубав месец.

# 69
Далечко ми е Фантастико,но ако не открия скоро,ще се разходя. Мерси,Мако. 😊

# 70
Благодаря за новата тема,нека я изпълним с много награди! Купих Палмолив от Лили дрогерия да се включа в играта без това ни бяха намалели душ геловете. Ще се включа в Милка и Морени и без друго си ги хапваме.

Не успях да се ориентирам за играта на Палмолив къде са правилата? За каква сума трябва да е покупката, за да се участва?

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 17:03 от Akroma

# 71
Писах на КЗП за играта на швепс. Бях цъкнала горе "жалба", та ми я бяха върнали да го поправя на "сигнал". Поправих го и ми изпратиха входящ номер. Ще видя какво ще направят.
В играта на фибела не смятам да се включвам. Най-мразя скръндзави организатори. За две награди на ден да си играят те.

# 72
Да се запиша в новата тема. Поизпуснах му края ....на игрите, никога не съм печелила в такива с покупка и касови бележки, затова само Морени , може би, ще отразя. Милка отдавна не купуваме, алкохол и цигари също - не.
Детето си спечели кутия сладкории - за първи път.

# 73
  • София/Търново
Кауфланд, Каменица, скреч карта. Опитай пак бях аз...

# 74
Имаше игра в Инстаграма с Таня Донева и Пикантина - някой да е видял печеливши?

Общи условия

Активация на акаунт