Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 540
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 150
  • Там...

Една бележка с различни телефони печели ваучер.
Последните цифри са различни.

# 151
  • София, Дружба 2
И аз с хамак от ариана и билла. Simple Smile
А в роден край традиционно не печеля ако ще и със сто бележки да участвам, та повече няма да играя в техни игри, то е очевидно защо.

# 152
  • София
Игра на шампоани Шаума за раници Найк, но е за определени магазини - Хит, Лекси, Фреш, Финес. Нещо не е много ясно обаче - хем се регистрира бележката, хем се говори за талони и са дадени различни периоди, в които играта ще важи за всеки магазин поотделно. Може би ще има кутии в магазина тогава. 🙄
https://nature-promo.bg/#winners

# 153
  • Сф
Ариана искат и гледат бележките. Аз нали бях с ваучер от предишната игра. Ако видите нещо нередно, пишете им на лично , мисля че ще обърнат внимание! Ако за Ариана идеше реч,че се обърках с Роден Край. ( И аз не печеля от тях)То ако си регнал една бележка 10 пъти с 10 номера пак си увеличаваш шанса. Редно е да дисквалифицират подобни индивиди.
Дойде сета от КК и ФФ.

# 154
И мен ме няма в Роден край. Взех Милка да участвам в играта, сега взех бележката и гледам, че са маркирани с някакво намаление и съотвно са под 5 лв. 😄

# 155
Здравейте! Видях се с Ваучер за гориво от Роден край 🎉  / Получих СМС и им писах на мейла /

За Швепс - Днес в куриерската фирма са получили наградите , ще започват да опаковат и изпращат . Коктейлният сет ще е с Джин , водка или Уиски - на случаен принцип , каквото се падне Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 14:24 от danito921

# 156
Няма ме в Роден край, но пък за сметка на това съм с ХАМАК от АРИАНА.

# 157
И мен ме няма в Роден край с 3 бележки, очаквано ... Grinning Нещо много станаха хитреците.

# 158
  • София
И мен ме няма в Роден край. Взех Милка да участвам в играта, сега взех бележката и гледам, че са маркирани с някакво намаление и съотвно са под 5 лв. 😄
Няма значение, че са под 5 лева, регистрирате си тази бележка за наградата, която искате и докупувате нещо малко за недостигащата сума пак към същата награда. Така ще се съберат необходимите 5 лева = 500 точки.

# 159
  • София
Безплатен планер или тетрадка до изчерпване на количествата!
https://www.victoriasjournals.bg/product/podarak-tefter-ili-plan … eaway_post_august

# 160
  • При децата ми
Няма значение, че са под 5 лева, регистрирате си тази бележка за наградата, която искате и докупувате нещо малко за недостигащата сума пак към същата награда. Така ще се съберат необходимите 5 лева = 500 точки.

Взе ми думите от клавиатурата! В "Роден край" не се включих, и по-добре, май.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 14:10 от Hrispa76

# 161
Има бележка, която е регната два пъти на различни номера, а това е забранено. Явно нищо не проверяват.
Има и бележка, която няма сума, само номера е регнат...
В ей такива игри в които не изискват снимана касовата бележка си правят каквото искат!

# 162
  • Nesebar
Безплатен планер или тетрадка до изчерпване на количествата!
https://www.victoriasjournals.bg/product/podarak-tefter-ili-plan … eaway_post_august
[/quote
Доставка 4.81лв

# 163
emli, благодаря за линка, аз си поръчах.

# 164
С ваучер за гориво съм. Получих смс и след това обаждане. Чакат снимка на к.б., доставка-към края на този месец.

Общи условия

Активация на акаунт