Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 524
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 135

Една бележка с различни телефони печели ваучер.
Изобщо не се напъват да проверяват преди да публикуват очевидно! Много е дразнещо така! Същата работа беше в Нестле за раниците - две еднакви имена, също и в Хайнекен. А уж по правило се полага само по една награда!
Да ги видя само как ще разделят една бележка на няколко, та да си вземат всички награди.

# 136
Има бележка, която е регната два пъти на различни номера, а това е забранено. Явно нищо не проверяват.
Има и бележка, която няма сума, само номера е регнат...

# 137
И аз с хамак от ариана. В престиж ме няма.

# 138
Този, който е регнал една бележка повече от веднъж е редно да бъде дисквалифициран и да не получи нито една награда!

# 139
Искат снимане на бележката и пазене при получаване на наградата. Трудно ще е с измамите.

# 140
Печеля ваучер за гориво.Къде да изпратя снимка на бележката?Сверих -всичко е така.

# 141
Така се печели! За пореден път се убеждавам, че наградите са за комбинаторите. Изпробвано е, явно, и номера минава. Купувай, народе, и се надявай. От толкова игри, които чаках, само хамак от Билла печеля.

# 142
  • Сливен
Вярно че има печеливш,само с номер на касова бележка,сумата я няма.. Grinning

# 143
Не мога да намеря списък с печелившите от Роден край,може ли линк,благодаря предварително 🙂

# 144
  • София
Не мога да намеря списък с печелившите от Роден край,може ли линк,благодаря предварително 🙂
Извинете за забележката, но явно не сте си направили труда да потърсите... например в предната страница на темата

# 145
Питане имам относно седмичните награди на Милка. При натрупани точки за седмична награда само в съответната седмица ли се участва?

# 146
Извинявайте че попитах,но намирам
Извинете за забележката, но явно не сте си направили труда да потърсите... например в предната страница на темата

# 147
Публикували са в Ариана, с хамак съм!
Благодаря,че споделихте бях забравила  за нея и хвърлих бележките след приключването на теди 🤣 и за капак ме има сред печелившите

# 148
  • Сливен
az sum - ти сериозно ли?! Няма и 1 страница, с линкът с печеливши , преди твоя коментар..Върни се и го виж!

# 149
  • София
Защо не им пишете на Роден край за тези нередности?

Общи условия

Активация на акаунт