Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 593
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 195
  • Под Слънцето
И аз съм много доволен от приложението на Лидл , много добре направено и също почти винаги ми се падат продукти с 50% отстъпка или 1 ст.

Някой знае ли какво става с това приложение

Нито анкети  , нито точки нито нищо

Писах преди същото. Сега отново. Това беше по спечелен проект на НСИ. Които така и не са им превели парите, които им дължат, за да продължи фирмата с анкетите. Моите точки бяха 79. Отдавна дори не съм отваряла апп-а.

# 196
  • София/Търново
https://zateckytrip.bg/

Нова игра на Жатецки,мисля,че не е споделяна🙂
E,  това е моята игра. Желана награда, разумна цена, смислен продукт. А как ми е нужен тъкмо такъв куфар, не е истина... Чакат ме Берлин, Атина, с. Баня... Любляна, и т.н.

# 197
И аз съм много доволен от приложението на Лидл , много добре направено и също почти винаги ми се падат продукти с 50% отстъпка или 1 ст.

Някой знае ли какво става с това приложение

Нито анкети  , нито точки нито нищо
[/quote
Какво е това приложение?

# 198
Дойде ми купата от Шуменско, бях я отписала😢 Е, много е хубава!

https://www.ukiyo-home.com/ukiyo-salad-bowl-with-bamboo-salad-server-white

# 199
  • Пловдив
В Бургас съм тези дни и нямаше как да пропусна играта на Бургаско - от 10 скреча - 10 кенчета Joy Таблата добре щеше да дойде за плажа, но не би Rolling Eyes

п.с. Записала съм си в календара, че Горение трябваше в понеделник да обявят печелившите. Не ги намирам, дали някой случайно е попаднал на списък?

# 200
Аз, колкото се канех я на жадецки, я на карлсберг, в заведението нямаше нито една от двете, та карах на Стела!  Grinning така че засега няма да играя ни за бири, ни за чаши, ни за куфар.
Все още си чакаме куфарите от Стела, между другото, някой не получи ли вече, та да покаже?
Има промоция в Стор.бг - купуваш два продукта на Fa и ти дават плажна кърпа, ако поръчката ти завършва на нечетно число, вчера поръчах и улучих поръчка с нечетно, но днес не успях да си взема поръчката от еконт, та не мога да кажа какво са ми изпратили, утре ще докладвам. Подобна промоция имаше и на Сън миналия месец, там се пробвах, но трябваше поръчката да завършва на четно число, а моята беше на нечетно и не взех кърпа. Който иска кърпа, може да се пробва, аз фикс идея получих вече за тия плажни кърпи, къде ли не играх за тях! Grinning
За планерите и тетрадките от промоцията одеве, поръчах и още един път като видях, че няма особен интерес тук. Утре ги чакам, получих потвърждение.
За който е играл в хед енд шолдерс в инстаграм с покупка, не са изтеглили още, одеве попитах. Ако някой все пак спечели, нека да пише, че останалите да не се надяваме. Има доста хора с по няколко тагвания, дано си спазят правилата и проверят всички нужни бележки според тагванията. Аз играх само веднъж с една бележка и едно тагване.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 01:11 от ole_bole

# 201
Здравейте!
И аз заявих тетрадка/планер и се надявам да ме изненадат приятно.
Дали има печеливши от играта на Нивеа и Лили? Никога не успявам да видя печеливши в игрите на Лили.

# 202
Какво е това приложение?

https://narabota.blogspot.com/2020/11/mimirium-prilojenie-za-anketi.html

п.с. Записала съм си в календара, че Горение трябваше в понеделник да обявят печелившите. Не ги намирам, дали някой случайно е попаднал на списък?

Ако питаш за играта с оценките, във фейсбук са писали: Изтеглихме 10те печеливши за месец ЮЛИ! Ако си участвал - провери пощата си (вече уведомихме всички печеливши), ако не - регистрирай своя уред Gorenje и му дай оценка, за да си сред печелившите за август! 🎁

Здравейте!
И аз заявих тетрадка/планер и се надявам да ме изненадат приятно.
Дали има печеливши от играта на Нивеа и Лили? Никога не успявам да видя печеливши в игрите на Лили.

В сайта на Нивея пише, че ще ги обявят на 9 август. Иначе печелившите на Лили ги публикуват във фейсбук страницата им.

# 203
От  месеци се чудя как една потребителка печели във всички игри наред все големите награди и продава всичко  и днес разбрах...
Гледам я участва в една игра със снимка на касова бележка и снимах с телефона си Qr code на бележката и.Ми то няма нищо вярно по нея нито сума нито година всичко нарисувано като картина на Пикасо.
Ега ти художничката ей така се печелят награди- хващаш бележка от хранителен магазин и си добавяш артикул сума и дата и хоп готово.А ние останалите глупаци купуваме с торбите и накрая се чудим защо не печелим..еми как да печелим като такива като нея си нарисуват един куп бележки и с "честен" труд си печелят.

# 204
  • Велико Търново
Да се пише на организаторите и да проверяват бележките.

# 205
Ани,
Дай линк към играта, да я разобличим повече хора.

# 206
Вече уведомих организаторите и казаха,че ще бъде дисквалифицирана.
Въпроса е ,че в останалите игри където е печелила досега и ще продължава да печели ще си участва все така многобройно и безплатно.

# 207
Аз тъкмо да скрийншотна един пост от фейсбук групата, то пък го изтриха. Продаваха 26 Верея кодове и 34 Фибела кодове за 100 лв. Joy Joy Joy

# 208
  • Велико Търново
Да се сигнализират всички организатори, че съществува такъв вид измама и прецизно да се проверяват бележките на печелившите.

# 209
  • Б
Знаете ли сладоледи Милка на Нестле, участват ли в играта на Милка?

Общи условия

Активация на акаунт