Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 701
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 465
Група, има ли игра на магазин Т-маркет?

# 466
# 467
Само планера подарък  ли поръчвате ??
Да. Плаща се само цената за доставката.
Играх в Милка 3 пъти днес и нямам късмет.

# 468
Само планера подарък  ли поръчвате ??
На мен ми пратиха тетрадка като подарък .

# 469

Здравейте,това дали е измама!Опитах се да направя плащане на тези 4 лв и ми се обадиха от банката,че е по-добре да си блокирам картата,за да не се теглят пари от нея,счели са че не е надеждно.

# 470
Измама е!

# 471
Измама е. Бъдете по-внимателни и четете хубаво.
Игрите с награди никога не изискват да се въвежда номер на банкова сметка или номер на банковата карта!!!!!

# 472
Един конкурс за рисунка, в който се включих - победителите се избират от жури, има и една награда, която е с гласуване. Наградите са материали за рисуване:
https://www.europeanartawards.com/#conditions

# 473
Е как ще е измама ..това си напълно нормален съюз между лидл и омв да раздават почти безплатно гориво на който свари защото ги избива на щедрост и любов към любителите на аванта Laughing

# 474
  • София
На Адирекс плаща ли се доставка или безплатно както пише?

# 475
  • София
На Адирекс плаща ли се доставка или безплатно както пише?
По-нагоре четох(преди 3-4 страници), че е безплатна. При мен още не е дошла и не мога да кажа със сигурност.

# 476
  • София, Дружба 2
Безплатна е доставката на адирекс.

# 477
Естествено,че е измама!Моля Ви,обяснете ми как се вързвате на такова нещо?То смърди от километри!Никой,абсолютно никой не ти иска пари,когато си спечелил награда!

Здравейте,това дали е измама!Опитах се да направя плащане на тези 4 лв и ми се обадиха от банката,че е по-добре да си блокирам картата,за да не се теглят пари от нея,счели са че не е надеждно.

# 478
Звъннаха ми преди малко от Хайнекен за слушалките, и днес звънят. На мъжа ми вчера му звъннаха за раницата.
Моят планер също е с котенца, луксозен и много симпатичен. Поръчах още един, дано дойде планер, а не тетрадка.
За дрехите не се класирах, но явно не съм пропуснала много.
Ако някой види игра за кърпата на Sunlike, нека да сподели. Много ми хареса, но така и не стигнах до Лили.
Успешен месец на всички! 🌞

# 479
Адирексът пристигна бързо.
Плaнер поръчах, писах кои корици ми харесват, наясно съм, че ще пратят к'вото дойде. 4,90 лв. доставка ми изписа при финализирането.
 Чакам си награди без покупка.
Зная си , че не печеля от рег.на касови бележки, но се активизирах  за мечок и хукнах в топлика към Кауфланд. Е, не спечелих от Емека и сега ще си трая и няма да купувам ни напитки, ни тоал.хартия.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 11:25 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт