Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 696
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 495
  • при късмета
С бармански сет съм от швепс. Изобщо нямах намерение да се включвам, мъжа ми донесе една бутилка, която се оказа с код. Бяхме на вилата, бях го смесила с другите капачки, че ги събирам и сега се сетих, че имам, а съм го пуснала при другите. Регнах го да не ходи зян

# 496
сериозен отговор

# 497
Миналата седмица попаднах на saal-digital.bg във фейсбук, записах се и ми изпратиха имейл, но ми се вижда странно да дават ваучер за 200лв да си направя фотокнига, a в замяна искат само мнение за продукта. Какво мислите, бихте ли поръчали фотокнига със снимки?

И аз се чудя! Оформих си книга и на края ми остана около 10 лева за доставка, които трябва да платя с карта, та това ме спря и още го мисля.

# 498
  • София
И при нас е така - аз съм със слушалки, а мъжът ми го няма в списъка, въпреки че регистрира доста бележки. Не съм разбрала, че им звъните в такъв случай.
Сега прерових бележките и видях, че в хайникен съм регистрирала и ММ, но няма награда. Искам да попитам отговориха ли на някой за нераздадените награди и къде им писахте или звъняхте, за да се свърже и той с хайникен.
Аз сега писах в официалната страница на Загорка / Контакти, пък да видим. Ако не ще пиша в КЗП. Играта е с покупка и не са си раздали наградите.

# 499
Най-вероятно ще си останеш със загубеното време за оформ на книгата и на -10 лв..откъде се взеха толкова много мошенци.

# 500
  • софия
Била най-накрая се натутаха да публикуват печелившите от първо теглене на KitchenAid.
Скрит текст:

# 501
В Савой ме няма, нищо че участвах с две бележки. Но пък има Красимира Кръстева с кърпа и с джин ...

# 502
Няма ме в била, а така се надявах!
Една игра в ДМ и ИГ:

# 503
Формата за регистрация на швепс е многооо тъпа регистрираш кода и не шава не мърда пулиш се чудиш се кво стана и накрая гледаш отдолу червен надпис try again.. Ми напишете нещо на български бе умници не всеки е длъжен да разбере какво значи и каква е идеята.

# 504
  • София
Ако днес някой подарява мегабайти на А1, ще съм много благодарна! Simple Smile

# 505
AniMM, точно и аз так се обърках, реших, че имам грешка, но вторият път даде, че кодът е използван.

# 506
Миналата седмица попаднах на saal-digital.bg във фейсбук, записах се и ми изпратиха имейл, но ми се вижда странно да дават ваучер за 200лв да си направя фотокнига, a в замяна искат само мнение за продукта. Какво мислите, бихте ли поръчали фотокнига със снимки?
Скрит текст:

И аз се чудя! Оформих си книга и на края ми остана около 10 лева за доставка, които трябва да платя с карта, та това ме спря и още го мисля.
Сайтът е истински. Изпращат от Германия, затова искат предварително да се плати. Най-вероятно доставката е по пощата, а не с куриер. Тук https://saal-digital.net/ фигурира и българския сайт. Българският сайт е регистриран от компанията майка, та всичко е точно. Отзиви за основния сайт https://www.trustpilot.com/review/saal-digital.de
Скрит текст:
Какво печелят? Реално те губят много по-малко от 200лв., но печелят твоето "честно" мнение. Получават положителни ревюта, а в днешно време много хора първо проверяват за мнение и след това поръчват. Положителните мнения струват много повече от тези 200лв. в дългосрочен план.
Наподобяват Sticker Mule. Това е сайт за изработка на персонализирани стикери. Често имат някаква кампания за стикери срещу 1 евро или долар(зависи). В момента има 10 стикера(76 mm x 76 mm) за 1 евро с безплатна доставка https://www.stickermule.com/eu/deals/a113a377 Може да се плаща и с PayPal.

# 507
И при мен се получи по същия начин, писах им във фейсбук отговор няма.Не стига, че едвам се намират кодове ами и неможеш да ги регистрираш....
AniMM, точно и аз так се обърках, реших, че имам грешка, но вторият път даде, че кодът е използван.

# 508
продукт по избор от Vitamag. Toва са:

Април
Reinа
kiticat 
milasara
skk007
Аркадия
chockolina
BFF_
Подскок-скок
tays

Честито!
За швепс
Скрит текст:
под "опитай пак" имат предвид да играеш пак и че не печелиш, а не, че е някаква грешка при регистрацията на код. Наистина тъпо е написано.

# 509
При мен ми даде грешка а не опитай пак. На втория опит вече регистриран код.
продукт по избор от Vitamag. Toва са:

Април
Reinа
kiticat 
milasara
skk007
Аркадия
chockolina
BFF_
Подскок-скок
tays

Честито!
За швепс
Скрит текст:
под "опитай пак" имат предвид да играеш пак и че не печелиш, а не, че е някаква грешка при регистрацията на код. Наистина тъпо е написано.

Общи условия

Активация на акаунт