Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 588
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 690
Колко е голяма? Може ли снимка!

# 691
  • Sofia
Подарен🙂дано се похвали потребителката Andji, момичета може да имам тия дни тоник например утре или в петък ще пиша пак ако има код😘

# 692

Нова игра на Monster в LIDL 🥤🧊

🌊🌟🎁 https://summer.monsterpromo.bg

# 693
  • София
В правилата пише, че на томболен принцип ще теглят след края на играта, а в печеливши, вече има един. Дано да е от това, че си тестват продукта и да го махнат.

# 694
Реших да се включа в играта на Hell,но не мога да регистрирам бележката.Може ли помощ?Качвам снимка и до там.

# 695
Донесоха ми кутията на Швепс.

# 696
От А1 уж щяха да раздават по телефонче всеки ден, но никой все още не се е похвалил от тях. Няма ли някой да се похвали за толкова време...….нито някъде се публикуват печеливши....нищо.

# 697
[/quote
Колко мл е финландията?

# 698
Бутилката е от 0.700мл..
[/quote
Колко мл е финландията?

# 699
Бутилката е от 0.700мл..
[/quote
Колко мл е финландията?

Супер. Честно казано не очаквах да е толкова голяма.

# 700
Жалко, че не раздават джина от рекламата на играта. И те същата работа като Стела - показват конкретна марка, при това не евтина, а после раздават шир потреба. Как пък никой не реши изненадващо да раздаде нещо по-скъпо от показаното!!

# 701
  • София
Жалко, че не раздават джина от рекламата на играта. И те същата работа като Стела - показват конкретна марка, при това не евтина, а после раздават шир потреба. Как пък никой не реши изненадващо да раздаде нещо по-скъпо от показаното!!
Някъде срещах в условията, че алкохолът, който ще пратят ще бъде случаен избор между водка, джин и ...още нещо

# 702
  • Sofia
Много красива чаша

# 703
Още едни награди при покупка над 110 лв:
https://www.notino.bg/special-offer/

Фейсбук продължава да ми трие коментари в игрите, ще ме откажат да го ползвам.

# 704
  • София, Дружба 2
От ариана и билла изобщо дали се свързаха с печелившите? На мен никой не ми е звънял още, а в правилата пише, че до 12.08., ако не са се свързали губим наградите.

Общи условия

Активация на акаунт