Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 528
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 795
Някои спечелил колонка от Милка дали пита случайно кога ще доставят наградите. Въобще не се усетих да питам, като говорих с момичето ..

# 796
Аз съм с раница от Хайнекен и днес като ми звъннаха за данни, изрично ги питах с кой куриер да очаквам наградата и казаха, че не е сигурно, но най-вероятно ще е с Лео...
Аз се надявам да Не е!

# 797
Аз вече искам да е Лео, че най-накрая разбрах, какво е читав куриер, като ти каже един час да е точен, да можеш да се уговориш с него за друг ден и т.н.!  Преди него беше страшно, особено по Ковида, сигурно 50 човека се изредиха, преди това пък един ми гледаше пратките и ме питаше, не са ли ми много, а аз печеля от дъжд на вятър 😀
Следващият път, ако е все още той ще го питам, как да го похваля.

# 798
Има ли получили пандата от Емека?

# 799
И аз да се оплача, така и не ми дойде термо бутилката от Хайникен и Била. Звънях им няколко пъти и на Била и Х.. и нищо. Не знам, коя фирма ги разнася.
От същата промоция, аз още не съм получила кърпата. Звънях им и нищо...ще проверят.

# 800
Аз си мислех, че вчера като не можах да вдигна са ми звъняли за слушалките от Хайнекен, а се оказа, че звънят за хамака от Ариана. Преди малко отново се обадиха и си дадох данните. Толкова подробни откъм правила досега не бях срещала в игрите. Мацката ми прочете сума текст, беше много учтива, очевидно правилата ще се спазват до дупка, освен касовия бон щели да искат и лична карта и само аз мога да си получа наградата лично. Браво на организаторите, така се прави!
Надявам се и Хайнекен да звъннат, та и там да дам данни и остава само чакането.

# 801
[img width=600
Дойде и моята награда от Швепс.
Хубава промоция направиха ♥👌🏼
След като ви пратиха формата да си напишете къде да ви я изпратят наградана, имаше ли мейл за потвърждение след това или направо ги изпращат?

# 802
  • При децата ми
Току-що ми се обадиха от "Хайникен" за наградата. Най-накрая! До седмица-две казаха, че ще я доставят. Служителката беше много учтива. Освен бележката, ще искат и лична карта за сверяване на данните.

# 803
Пробиотикът на Адирекс в какъв срок идва? Направила съм регистрация на 06.08 и още го няма никакъв. 🙄

# 804
Вече отидох на +20:0 в Швепс и поредната бутилка без код, а пише на шишето открий тайната ли, какво беше там..
 Ще се включа още няколко пъти за фанта наградите, че ми дадоха капачки.

# 805
  • Пловдив
Пробиотикът на Адирекс в какъв срок идва? Направила съм регистрация на 06.08 и още го няма никакъв. 🙄

Аз го получих след 13 дни.

# 806
Имаше мейл за успешно получени данни.
[img width=600
Дойде и моята награда от Швепс.
Хубава промоция направиха ♥👌🏼
След като ви пратиха формата да си напишете къде да ви я изпратят наградана, имаше ли мейл за потвърждение след това или направо ги изпращат?

# 807
  • София/Търново
Винаги съм имала проблеми с Лео в Бургас най-вече, но и в София. Изключително арогантни са. Моя случай беше, как един куриер бил идвал 3 пъти до нас за един ден, но мен ме нямало на адреса и той звънял на звънеца няколко пъти. Само, че... ние нямаме звънец. Помня, че писах мега жалба за лъжите на куриерите им и пратката ми дойде вечерта по никое време от една бесна млада бургаска батка. В София също пратка без проблем рядко получавам. Като чуя и аз Лео и лошо ми става.

Е, неее. Това ми е в речника вече. Толкова добре описва... някои неща...

# 808
  • ПЛЕВЕН
От същата промоция, аз още не съм получила кърпата. Звънях им и нищо...ще проверят.
[/quote]
Явно, не съм само аз. Дано ги получим някога.

# 809
Само да вметна, че при нас момчето от Лео е много точно и с една приказка се разбираме. Задържал ми е пратки с дни, когато не съм на адрес, също доста ме е изчаквал, когато съм звъняла до подател при някакво несъответствие в пратката. Та, явно си е до човек, а не до фирма.

Общи условия

Активация на акаунт