Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 104 569
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Безплатен планер или тетрадка до изчерпване на количествата!
https://www.victoriasjournals.bg/product/podarak-tefter-ili-plan … eaway_post_august
[/quote
Доставка 4.81лв
И на мен ми е скъпа доставката,но всеки си преценява.

# 166
Ау ама то на редовна цена една тетрадка е 23 лева. То в Ориндж няма такива цени. Joy

# 167
  • София
Аз валидирах КБ НА Роден край и ми казаха, че до 2 седмици ще се свържат с мен за електронен ваучер за гориво.

# 168
Аз валидирах КБ НА Роден край и ми казаха, че до 2 седмици ще се свържат с мен за електронен ваучер за гориво.

И Аз направо им писах и изпратих снимки на съобщението и КБ , Същото ми написаха. До 2 седмици електронен ваучер Simple Smile

# 169
  • Сливен
Момичета,спечелих за пръв път 1лв от Tesserum.Как се процедира?

# 170

Пишете ЕГН в профила.
Влизате после на звездичката от долното меню. Цъкате на наградата. Натискате заяви.
Избирате си офис на Еконт и чакате.
Имайте предвид че става много бавно и се чака с месеци.

# 171
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria

Пишете ЕГН в профила.
Влизате после на звездичката от долното меню. Цъкате на наградата. Натискате заяви.
Избирате си офис на Еконт и чакате.
Имайте предвид че става много бавно и се чака с месеци.
Аз имам заявени пари, а как се разбира, че са в офиса?

# 172
При заявена награда, звездичката е наполовина запълнена.
Когато наградата е готова за получаване, звездичката става празна.
Преди пращаха смс за пратка, сега не знам.

# 173
Миналата година участвах в Лили в игра на Палмолив - накупих душ гелове  - сега има същата игра, само дето цените им са станали  двойни...
В Роден край естествено нищо, бисквитите стоят в шкафа!
Днес ми направи впечатление един мъж, спечелил три награди/поне аз в толкова го видях/ - голям късмет...

# 174
И нас с ММ ни няма в роден край. Дано има резерви, ако наистина има некоректни. Платерите са хубави, но са формат А5, а и с доставка - ще пропусна

# 175
# 176

Добре,че каза,та да видя,че вече работи приложението.
Аз имам едни 2лв. от Май,писаха ми,че ще им мине срока и да ги заявявам,но не съм,а още са ми в профила,странно Grinning
Снимах 10-15 бележки от последните дни току що и само точки.. Grinning Мисля да го трия вече.Има ли някой ,който е печелил от там скоро ..изобщо?Само си губя времето май.

# 177
  • Бургас
https://zateckytrip.bg/

Нова игра на Жатецки,мисля,че не е споделяна🙂

# 178
И мен ме няма в Роден край. Взех Милка да участвам в играта, сега взех бележката и гледам, че са маркирани с някакво намаление и съотвно са под 5 лв. 😄
Няма значение, че са под 5 лева, регистрирате си тази бележка за наградата, която искате и докупувате нещо малко за недостигащата сума пак към същата награда. Така ще се съберат необходимите 5 лева = 500 точки.

Да, прочетох по-назад в темата, че са с натрупване и реално се губи разликата над 500 т., след самото участие. Коментарът ми по-скоро беше да отбележа, че не бях забелязала да има обозначено някакво намаление в магазина и се бях нагласила днес да се пробвам, ама ще е друг ден.

# 179
  • София
Отново промоция от ФБ- за първите сто записали се
https://www.facebook.com/100101972273223/posts/377835221166562/
Дойде ми подаръчето от Нивеа

И една книга от ФБ

Бански от ИГ

Пак от ИГ

Общи условия

Активация на акаунт