Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 650
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 540
Има ли активна игра на Шаума с халати?
Само за Лили
https://sk-promo.bg/

# 541

Наградите ми започнаха да пристигат! От бутилката съм крайно доволна. С бебе на няма и месец съм и винаги ми трябва още един съд за преварена вода! Чудесна е бутилката.
Днес имам известие и за пратка от Спиди. Очаквам или кърпата от Хелл или ваучера от Лоренз! 💙

# 542
  • Там...
Бутилката от Активиа е просто разкошна! МНОГО по-хубава от тази на Хелл.

# 543
Бутилката от Активиа е просто разкошна! МНОГО по-хубава от тази на Хелл.

Съгласна съм на 100%. И тази на Хелл я спечелих,ама тази е класи над нея

# 544
  • София
Бутилката на Активиа какво количество течност събира?

# 545
Бутилката на Активиа какво количество течност събира?

510мл.

# 546
И аз Фчупих каръка най-накрая. С пикник одеало от Морени съм от тази сутрин. ☺️ Надявам се, че тези ще са баш пикник, а не като с предни игри на други марки - обикновено поларено.

# 547
  • Sofia
Добро утро, стор.бг ми канселирали едната поръчка, аз там и без това нямаше да имам хавлия,. А другата завършваща на 5 си стои в статус очаква продукти, там бях поръчала течен сапун мъжки душ гел и отделно едно мазило за слънце с фактор, интересно никой не ме е уведомил за тия настъпили промени??!

# 548
Има ли някой с награда от Фибела? До тук 8 кода и нищо и рекорда на тъпата игра ми е 27🙄 как ги правят тия 600 не знам, според мен има някаква измама😅

# 549
  • София
Чета правилата на Туборг и там пише, че печелившите ще бъдат изтеглени след края на играта, ама кота не пише. Поне в сайта още не са обявени, пише също, че ще получат СМС печелившите, някой получил ли е такъв?

# 550
Пристигна чашата от приложението на КК. Голяма сладурка Hug Joy Heart

# 551
  • Варна
Не мисля, че е споменавано досега, но Макдоналдс имат игра в момента - случайно видях вчера. При закупуване на детско меню, дават скреч карта и се печели плажна кърпа. Аз видях наградите изложени и ги попитах какво е това, та тогава се сетиха да ми дадат карта  и спечелих , много е хубава кърпата.

# 552
  • Елхово

Днес ми е ден Blush

# 553
Здравейте, за кърпата от Хел искат ли касовата бележка, току -що получих смс , че е във офиса , навън съм и се чудя дали да мина да я взема или трябва и бележки? Извинявам се за въпроса.

# 554
Не мисля, че е споменавано досега, но Макдоналдс имат игра в момента - случайно видях вчера. При закупуване на детско меню, дават скреч карта и се печели плажна кърпа. Аз видях наградите изложени и ги попитах какво е това, та тогава се сетиха да ми дадат карта  и спечелих , много е хубава кърпата.

Общи условия

Активация на акаунт