Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 525
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 735
  • При децата ми
Току що ми звъннаха за Хайнекен за слушалките (бях в последните страници).
Чакам да се свържат с мен от Ариана и от Миринда (през инстаграм).

Току-що ми звъннаха от този номер 02 454 0858 и докато вдигна затвориха!
А, не съм се бавила изобщо. Набрах ги веднага, но не вдигат. Sad

# 736
Звъннаха ми от ариана, а после и от хайнекен. Активизирали са се.

# 737
  • София
Имам питане относно карти Edenred. Сега си намерих картата със 100 лева от София Мел от мин. година и я активирах, но като наличност е със 85.00 а не 100.00. Някой знае ли защо така се получава, вярно 1 година е минало, но не е била активирана?

# 738
Имам питане относно карти Edenred. Сега си намерих картата със 100 лева от София Мел от мин. година и я активирах, но като наличност е със 85.00 а не 100.00. Някой знае ли защо така се получава, вярно 1 година е минало, но не е била активирана?

До 6 месеца няма такси.
Ако не сте ползвала картата повече от 6 месеца - започват да се удържат 5 лв месечно такса “неактивност”.

# 739
  • София

До 6 месеца няма такси.
Ако не сте ползвала картата повече от 6 месеца - започват да се удържат 5 лв месечно такса “неактивност”.

Благодаря 🤗 значи не са ме щипнали с много 🤪
Отивам да ги харча.

# 740
  • Б
Някоъ беше писал за играта на Hell. И при мен е същото, стигам саво до снимката и от там нищо. Не знам качена  ли е снимката, грешка ли е? Нищо не се изписва на екрана.

# 741
  • Плевен
До 6 месеца няма такси.

А как се закрива? Усетих се, че имам карта, няма наличност, но и активност...

# 742
  • София
Прибираш я в кръглата папка до бюрото

# 743
  • София, Дружба 2
Звъннаха ми от ариана за данни и на мен.

# 744
Звъннаха ми преди малко от Хайнекен, искат бележка, доставка след месец най-рано. От Ариана няма вест. Утре лично аз чакам само Хел.

# 745
Някой знае ли как да си разбера клиентския номер в Метро?Трябва да е с 10 цифри ……,но къде да го търся?

# 746
Номерът е на картата, под името на клиента и над баркода.

# 747
  • Nesebar
Някой знае ли как да си разбера клиентския номер в Метро?Трябва да е с 10 цифри ……,но къде да го търся?

Клиентски номер имат фактурите които са на фирма ,физическите нямат клиентски номер

# 748

Дойде кутията. Спечелих я в Събота...
Доволни бързи са! 💙
Честито! Кой куриер ги носи?

# 749

Клиентски номер имат фактурите които са на фирма ,физическите нямат клиентски номер

Аз имам карта на физическо лице. 22 цифри е номера на самата карта. На фактурите номерът ми е от 10 цифри.

Общи условия

Активация на акаунт