Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 509
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 750
Някоъ беше писал за играта на Hell. И при мен е същото, стигам саво до снимката и от там нищо. Не знам качена  ли е снимката, грешка ли е? Нищо не се изписва на екрана.
на мен също ми го направи няколко пъти, явно нещо забива сайта. Рефрешвам и пробвам пак. Онзи ден след 3 или 4 опита най-накрая успешно я регна.

# 751
Аз без проблем регистрирах в Хел днес.

# 752

Дойде кутията. Спечелих я в Събота...
Доволни бързи са! 💙
Честито! Кой куриер ги носи?
InTime. Страхотен беше младежа. С малко бебе съм. Пренасочих го към офиса на мъжа ми и го занесе на него. Много съм доволна.

# 753
Давам инфо ,просто ако някой реши да участва в Метро и Fuzetea.В попълването на данни се изисква клиентски номер.
Метро вече явно издават освен фактури и касови бележки (не бях ходила мноого отдавна).Картата ми е на физическо лице и на ‘касовата бележка’ няма клиентски номер.Или има,но явно съм много зле и не мога да го видя.Пробвах с номера на картата,но той е с 11 цифри и не става.Явно играта е направена за фирми Wink

# 754
  • Пловдив
Откакто пуснаха физическите като в Метро, сме с такива. Само 1 път исках КБ вместо фактура и се чудех сума време кое, къде е... От тогава просто си искам фактура, ако ще участвам в игри Joy
Днес от Милка и Морени поредна греда. Регнах се и във Видас - може пък там да ми е късмета за мултикукъра JoyJoyJoy

# 755
Май не видях да е споделена,игра на Боровец само за определени обекти.

Скрит текст:
Цитат
За да участват в тегленето за наградите, всеки един от участниците в Промоцията трябва:
Да закупи промоционалните продукти на стойност минимум 1 лев по т. 12.1. с марка БОРОВЕЦ от някой от търговските обекти по т. 26 по време на активния период на промоцията за конкретния обект съгласно т. 6;
Да напише име, фамилия и телефонен номер за връзка на гърба на касовата бележка;
Да пусне касовата бележка в поставената за целта урна след касовата зона в търговския обект.

Цитат
Активният период на Промоцията е от 00:00ч. на 10.08.2022г. до 24:00ч. на 30.09.2022г.

Цитат
В Промоцията участват следните видове продукти с търговска марка БОРОВЕЦ:

Вафла Боровец с какао 55гр.
Вафла Боровец с портокалови корички 52гр.
Вафла Боровец с какао Дарк 45гр.
Вафла Боровец с фъстъци 45гр.
Кексче Боровец 30гр (с бананов крем, с какаов крем и с ванилов крем)

Цитат
Награди.

17. Ваучер за пазаруване от книжарница ORANGE или онлайн на адрес: https://www.orangecenter.bg/ на стойност 50 лева.
17.1. Във всеки един от търговските обекти ще бъде изтеглена по една или няколко на брой награди.

Това е по-важното,обектите ги вижте на линка с официалните правила : (който незнайно защо не се показва ..затова го вижте на поста във фб)
Поста във фб : https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/posts/pfbid0Ki … PbnYQoRadSMkANC9l

# 756
Падна ми се дъската от Верея тая сутрин.

# 757
  • Плевен
Прибираш я в кръглата папка до бюрото
Т.е. нямам такси, не трябва да правя нищо? А да я закрия все пак, как става? Имах от играта с въртене на колелото, похарчих ги, и съм забравила за нея.

# 758
Напоследък нямам време за игри, но много се радвам на снимките с наградите ви.Включвам се рядко в ФБ игри.Ето една без покупка ако някой реши.
https://www.bg.back-to-school-maped.com/?fbclid=IwAR2jeygBQkOb2h … %20Post%20July%20

# 759
  • Дупница
HELL са качили печелившите. Пак ме няма.

# 760
На някой да му е познат този номер +359875354230 имам пропуснато от него. В момента не съм в България и да знам да връщам ли обаждане.

# 761
И Lorenz са качили.

# 762
  • София
Другата седмица би трябвало да има още едно теглене, нали? Надеждата умира последна, хич не ми се дават 40 лв. за бански на Левски, но натам вървят нещата. 😃

# 763
# 764
  • При децата ми
Няма ме и мен в "Хелл". От "Хайникен" продължават да не вдигат телефона.

Общи условия

Активация на акаунт