Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 489
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 780
Някаква идея по кое време да регистрирам на швепс?Така ми се иска комплекта с чашата,а не ми се пада.Хубави снимки има в групата и ме радват 😊

p.s. Villi_Varna : И аз не разбирам, не прекалявам, следователно не спамя, но уви има много злобни и завиждащи хора в тоя свят. Спокойно има карма за всеки! ♥

Не знам защо, но преди да регистрирам кода от капачката си маркирах "Коктейлния сет" и по моя заблуда си го спечелих, защото съм го цъкнала. Само при мен ли си мисля, че се случи, да го спечеля точно него, защото го маркирах преди това?! Satisfied Rolling Eyes

# 781
Изпращат - Джин Булдог , Уиски Феймъс Граус и Водка Финландия ботаникъл , на случаен принцип , каквото се падне.
Аз мислех, че е само Джина, защото той е показан.

В 13:15 спечелих Аз 🤷🏻♀
Пробвам и за Барманският сет, но без успех , не ми е и толкова важен де.
Ако пък успея да спечеля и сет  с водка 🍸 👌🏼

Успех на всички! Дано спечелите желаните награди Simple Smile

# 782
  • Nesebar
Печеля куфар от хел (имам и спечелена хавлия)

# 783
Вили някой ти е докладвал коментар под игра и фейса те следи за спам.Спри една седмица да пишеш от този акаунт и опитай пак.Примера беше че има следящ алгоритъм-за думи,за спам,за нарушаващи правилата и така нататък.Колега го бяха блокирали със забрана един месец,че беше качил сина си как пикае върху някакво дърво,защото за част от секундата се вижда половия орган на детето.Така че всичко се следи харесва ли ни или не,внимавайте какво споделяте.

# 784
Проблемът е, че постовете с игри много бързо събират коментари и се създава впечатление, че са от бот. Съответно алгоритмите на фейсбук отчита тези коментари като спам. Не вярвам, че някой докладва всички коментари.

# 785
  • sofia
Някой ако случайно има мегабайти на А1 спечелени и няма да ползва, нека свирне, благодаря ❤️

# 786
На 46 стр. се спомена хл.чанта за около 2 лв....Аз получих кърпа за плаж от играИГ - изкуственяк, тънка, иначе има вид, ще я ползвам да си завивам краката пред ТВ.

# 787
# 788
  • Б
И аз съм с хавлия от ХЕЛЛ. Те как се свързват с печелившите? А днес дадох един коментар за игра на Била и веднага ми го махнаха _ нарушавал правилата. А иначе в играта има поне 700 коментара.

# 789
Нали Спиди доставяха наградите от Шуменско?... Моите чаши,спечелени през последните дни на играта, са били изпратени с Лео, но така и не ги получих!
И ето, че и на мен ми се случи, да изпитам горчилката от това да се разправям с лъжливи, крадливи и арогантни куриери!
Няма да влизам в подробности, пак позната сфема с фалшифициран подпис и опит за замазване на положението, за каквито сме чели и друг път тук... Но това, което ме обиди беше, че след като тръгнах да търся информация по телефоните, някаква тяхна бургаска шефка ми звънна и започна да ми крещи, обвинявайки ме едва ли не, че аз съм тази, която мамя и нейните хора са чисти! Пита ме, как съм щяла да докажа, че не съм я получила, като съм се подписала и съм дала насреща касовата бележка?! Казах и да провери, че никаква бележка не съм дала и същата си е в мен, а наглата ми се облещи, че нали моята пратка била загубена, да съм си проверявала сама!?!...и ми тръшна телефона!
В пълен потрес съм! Все съм вярвала, че работят за клиента и такова отношение никога не съм очаквала!
Звъннах пак до софийския клон и пак след хиляда приказки, ще ми изпратят нови чаши. Обаче ако мислят, че са ми замазали очите, много грешат! Бясна съм!... Да ме изкарват измамница за едни чаши!
Сега ще търся и ще пиша до всеки възможен, тези от Бургас да си получат наказанието! Или поне да ги разберат началниците им, какви ги вършат!
Помня, че и други от темата имаха подобни казуси с Лео експрес. Някой, който се е занимавал, дали пази данните за контакт, за да пиша и аз една жалба?...Може и на лично да ми пратите.

И да добавя, че за съжаление и Хайнекен ще използват за куриери Лео, пък вече не ща и да чувам за тях!

# 790
  • sofia
Винаги съм имала проблеми с Лео в Бургас най-вече, но и в София. Изключително арогантни са. Моя случай беше, как един куриер бил идвал 3 пъти до нас за един ден, но мен ме нямало на адреса и той звънял на звънеца няколко пъти. Само, че... ние нямаме звънец. Помня, че писах мега жалба за лъжите на куриерите им и пратката ми дойде вечерта по никое време от една бесна млада бургаска батка. В София също пратка без проблем рядко получавам. Като чуя и аз Лео и лошо ми става.

# 791
#Златанова
Миналата събота ми се обадиха за слушалките от Хайнекен и се разбрахме да ми ги изпратят до офис на Еконт, освен с тях щели да работят и със Спиди.

# 792
Ужасни са Лео Експрес. Трябва да се закрие тази фирма. + Интайм и онова другото с черното лого.
И аз съм имала подобно отношение от техен куриер. При нас идва една руса кифла. Всеки път ме била чакала по 15 минути. При положение, че на третата минута от позвъняването, бях пред входа.
Всеки път им правя забележки да звънят преди да дойдат, а не едва ли не като са пред вратата. Еми не мога да се телепортирам..
Отделно отварят и пратките...
Не знам защо агенциите ползват тях като доставката хич не е евтина.

# 793
  • София, Дружба 2
Наградите от Шуменско в последната игра ги носеха лео експрес. Спиди мисля, че не са носили.

# 794
  • ПЛЕВЕН
И аз да се оплача, така и не ми дойде термо бутилката от Хайникен и Била. Звънях им няколко пъти и на Била и Х.. и нищо. Не знам, коя фирма ги разнася.

Общи условия

Активация на акаунт