Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 515
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 810
  • Б
Има ли получили пандата от Емека?
Още не!

# 811
  • Елхово

И бутилка Брита Heart

# 812
  • Пловдив
Спечелилите бронзираща пудра от ДМ получихте ли я?

# 813
Играта на ДМ тази седмица /3 бр. печеливши участници/: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/essence/specheli-prod … a-essence-1553236

# 814
  • София
Кажете,моля,къде го въртите това колело на А1?🤷‍♀️

# 815
[img width=600
Дойде и моята награда от Швепс.
Хубава промоция направиха ♥👌🏼
След като ви пратиха формата да си напишете къде да ви я изпратят наградана, имаше ли мейл за потвърждение след това или направо ги изпращат?

Да след 1-2 дни изпращат потвърждение , че всичко е наред и до 30 дни да очакваш наградата.
Спечелилите до момента - Ин тайм обработват списъка , който са им изпратили от Швепс , опаковат и подготвят пратките. Би трябвало тези дни всички да си ги получат.
От потвърждението до получаването при мен минаха 23 календарни дни. Simple Smile

# 816
Кажете,моля,къде го въртите това колело на А1?🤷‍♀️

https://www.a1.bg/mya1-campaign

# 817
A на Виктория планерите са по-скъпи от преди седмица. Вдигнали са цените с около 10лв/ БР. Тетрадките са със същата цена. Общо взето си избиват доставката двойно.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 05:18 от BonniBonn

# 818
Играта на ДМ тази седмица /3 бр. печеливши участници/: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/essence/specheli-prod … a-essence-1553236

Някой знае ли дали тук пишеш личен адрес или някой офис?За тестовете в правилата пише офис,но тук не-значи личен адрес?

Цитат
A на виктория планерите са по-скъпи ит преди седмица. Вдигнали са цените с около 10/БР. Тетрадките са със същата цена. Общо взето си избиват доставката двойно.

Сигурно заради новата им промоция..трябва да има баланс Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 22:14 от 𝓛𝓸<3𝓲𝓽𝓪

# 819
Купила съм швепс 1.25 л, но нямат кодове. По какво се различават тези за играта?

# 820
По нищо 😢. Играеш на тото-може да има код, може и да няма...

# 821
  • София
A на виктория планерите са по-скъпи ит преди седмица. Вдигнали са цените с около 10/БР. Тетрадките са със същата цена. Общо взето си избиват доставката двойно.
Цялата идея да платиш 40 лева за една тетрадка от 100 листа и после да платиш 5 лева доставка, за мен е налудничава. Колкото и да са хубави външно, не мисля, че си заслужава.

# 822
  • София, Дружба 2
Най-накрая и аз с одеяло от Морени! Simple Smile Не мога да повярвам! За пръв път печеля от игра на монделийз, а винаги участвам с доста бележки.

# 823
  • София
Във фейсбук страницата на Виктория джърналс, много бързо паднаха от 5 звезди на 4.

# 824
Сега и аз четох оценките. Не че нещо ама то само мъже са писали или поне на първата страница само мъже излизат. А пък на един мъж явно администратора на страницата му се е скарал, че нямало такъв клиент в техните поръчки и защо бил пишел коментари като не е техен клиент. Joy
На адреса на фирмата пък в Дружба излиза печатницата на полиграфическия комбинат. Интересно ми стана, че явно те печатат планерите и тетрадките.
И не мога да разбера този бранд Виктория, българския клон ли са открили (защото сайтът и страницата са пуснати на 15. юни тази година) или са изкопирали логото на друга фирма пак ВикторияДжърналс. Ама поне да напишат victoria journals bulgaria.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 02:51 от marinadp

Общи условия

Активация на акаунт