Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 498
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 855
Преди малко говорих с жена от Хайнекен. Ще си очаквам слушалките. Каза, че куриера ще изисква касовата бележка и  ми продиктува номера ѝ.

# 856
Благодаря за коментарите за швепса. От промоцията са етикетите. Нямат код. Голямо разочарование от играта.
В понеделник мисля да звънна на 0800 12345.

# 857
Аз писах на Швепс У фейса, ама над месец без отговор.
Ходих до Кауфланд - този алкохол беше над 20 лева и не взех, за една кърпа ми се досвидя 😂🤣😂
Имането във Фантастико е на 14.99 но не знам дали я има още играта 😉

# 858
Има я на Имане, да.
Аз даже проверявах бележките пак в НАП. Joy Честно си играят хората за момента.
Има само един мъж с фактура, която ми е съмнителна, ама не съм проверявала магазина откъдето е купена.

# 859
Сигурно зарежда заведение с фактура, което пак  не е ок, защото играта е насочена към обикновените потребители, а не към собственици на заведения.

# 860
Аз да попитам мога ли да си изкарам карта на метро като физическо лице, без фирма?

# 861
Спечелих 50лв за гориво от Шел от Милка. Опитвам се да се свържа по телефон и нищо. Колко дни след като се свържете с тях по тел ви донесоха ваучера?

# 862
Някой има ли ваучер за фотокнига, който няма да използва или ако може да ми каже как мога и аз да се регистрирам за такъв? Искам да направя подарък на един любител фотограф, но нещо не ми излиза във ФБ…

# 863
Спечелих 50лв за гориво от Шел от Милка. Опитвам се да се свържа по телефон и нищо. Колко дни след като се свържете с тях по тел ви донесоха ваучера?
Още не са почнали да пращат наградите от тази промоция.

Аз още чакам Емечо , спечелих го началото на юли , и те много се бавят като Шуменско

# 864
  • Пловдив
Аз да попитам мога ли да си изкарам карта на метро като физическо лице, без фирма?
Да, с лична карта на информация. Дават да попълниш една бланка, става за 5-10 минути

# 865
Здравейте, да попитам има ли развръзка с играта на Метро и fuzetea и клиентския номер, когато е касова бележка?

# 866
Майка ми спечели падъл борд от Hell. Тя се включи заради кърпите (лятото все не достигат), но сега децата ще намажат Simple Smile
Някой получил ли го е? Може ли да каже колко е голям?

# 867
  • Бургас
Има ли активна игра на дамски превръзки?

# 868
Има ли активна игра на дамски превръзки?
Спечели с Always в Лили дрогерие: https://www.lillydrogerie.bg/bg/posts/aktualno/specheli-s-always

# 869
Играта на Верея не е ли до днес? Пробвах да регистрирам код и ми изписва, че е приключила на 04.08, а в правилата пише до края на деня на 14.08. Някой писал ли им е, къде отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт