Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 472
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Може ли линк към тези игри да видя кои са хитреците

# 1 186
+ 359 2 401 50 70 е телефона на организаторите на тези игри,звънях да им кажа някои неща ,но били си тръгнали хората които за запознати с игрите.Пак ще ги търся.
Ето кой от фалшиви профили търси бележки

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 20:39 от avtomivka

# 1 187
По моето скромно мнение никой не печели от големите награди от тези игри-раздават по 20 броя от по-евтините награди слушалки в случая и си спестяват хитро голяма част от бюджета.Иначе за какво е това безобразно криене кой какво е спечелил до последно.
Аз си имам и бележки за жилет и за пантен и никой никъде не ми пише ..ами много е депресиращо каква е тази дискриминация пък Laughing

# 1 188
  • Пловдив
По моето скромно мнение никой не печели от големите награди от тези игри-раздават по 20 броя от по-евтините награди слушалки в случая и си спестяват хитро голяма част от бюджета.Иначе за какво е това безобразно криене кой какво е спечелил до последно.
Аз си имам и бележки за жилет и за пантен и никой никъде не ми пише ..ами много е депресиращо каква е тази дискриминация пък Laughing
Аз също, както и за предишните им игри...

# 1 189
Аз също имам бележки за тези игри,ама не ме теглят.Надявам се някой да ми пише за да му продам някоя бележка все пак да съм на плюс.expressionless:

# 1 190
А защо изобщо намесиха инстраграм и тагвания в цялата история с игрите-не ми е ясно.

# 1 191

Извинявам се,ако вече е споделяна. Сега я мернах в магазина!

# 1 192
Когато регистрирате бележка на морени,  само сумата на валите ли регистрирате или на цялата бележка?

# 1 193
Когато регистрирате бележка на морени,  само сумата на валите ли регистрирате или на цялата бележка?
Топ 3 на любимите въпроси. 😂

Сумата на закупените продукти, участващи в играта.

# 1 194
За да си популяризират страниците.Пък и им излиза по-евтино да организират там.Иначе трябва да плащат за сайтове или смси.Както и да е.Аз лично съм печелила от техните игри с бележки в Инстаграм.Преди пишеха само на лично-Сега вече обявяват.Преди имаше хора с много коментари-Сега трябва да са толкова, колкото са ти бележките.Агенцията определено си оправя грешките.Има какво още да се желае.”Примерно ако в коментар си записваш номера на касовата бележка,няма да ги има тези измами”.Късмет си е,но да купуваш и продаваш бележки …думи нямам.
А защо изобщо намесиха инстраграм и тагвания в цялата история с игрите-не ми е ясно.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 21:57 от Alize1234

# 1 195
Coca-Cola App

Срокът за наградите на WTF ( What The Fanta ) се удължава до 2-ри октомври

Добавят нови - 15 плажни кърпи,  10 куфара и Нова награда - Пуф Фанта

4 нови тегления - 12,19,26.09 и 03.10.2022г. -

1 теглене - 3 плажни кърпи и 2 куфара
2 теглене - 3 плажни кърпи и 2 куфара
3 теглене - 3 плажни кърпи и 2 куфара
4 теглене - 6 плажни кърпи и 4 куфара

*Пуф Фанта ще е само 1бр. и ще се изискват 8 кода WTF - теглене на 3 октомври ( наградата ще е активна след 29-ти август в Coca-Cola App )

# 1 196
Подарявам купони за Lidl,  имам налични и другите седмични.

# 1 197
Надявам се да не са разпратили вече наградите. Пишете и се обаждайте за всяка нередност на организатори, агенции, фейсбук страници и други.
Не е познал този, който ще ме прави на глупачка. Всичките схеми мога да разкрия!

# 1 198
Лоренц са обявили за последния период.

# 1 199
  • Бургас
Някой знае ли печелившите от тази игра https://thevoice.bg/games/152/the-voice-of-summer-destination/ ?

Общи условия

Активация на акаунт