Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 490
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 170
И за играта на Пантен в Инстаграм има условието: В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран. Дано го спазят и те!
И в Хед енд шолдърс също.

# 1 171
  • плевен
А някой от Плевен да е намерил обект, който участва в играта на Fairy?
--   за Плевен-Магазин Финес на ул.Иван Вазов зад Била , днес видях рекламни материали

# 1 172
А някой да знае какво става с Морени, вече втори понеделник не теглят седмичните награди?

# 1 173
  • Sofia
Да попитам за СОфия конкретно за Феъри дали има известни обекти ? Голяма скука тази година, по това време преди година имаше награди таблети, телевизори, мултикукъри...сега рекламни материали.

# 1 174
Аз за Fairy съм недочела, че от избрани магазини се участва. Купих си от Била Sad

# 1 175
  Що за наглост прекалено е вече.

# 1 176
Аз пък изобщо не отварям съобщенията от раздел "други" (там попадат тези от непознати). И да ми предложат такава сделка, няма да разбера Joy

# 1 177
Ясно,трябваше да се сетя че е айфон,иначе ква ще е тая награда 🤣.Аз така или иначе главно от дм взимам,така че пак нямаше да мога да се включа да не се ядосвам.Тази има и над хиляда последователи и некоректна.Заслужават на стената им да ги сложите да ги видят жилет и пантен и всички други кви са големи шмекери.Дано има резерви и честно играещи да си получат телефоните.

# 1 178
  Що за наглост прекалено е вече.
Цели 4 бележки и трябват на тая мацка.

# 1 179
  • София
Това е ужас , вярно вече сме бедни и последни..,но това е връх на неморална деградация.

И аз съм имала моменти в които съм видяла примерно , че през ноща се печели и съм се възползвала от това, или други симпатични хора са ми помагали , но това си е вече измама...

Те ще секнат всички игри така , защо им е на организаторите такива истории.

Изказах се!

# 1 180
  • Сливен
Бях убедена на 100%,че в играта на Пантен,ще стане така. Grinning Даже тук писах първо,че ще има "молене " за касови бележки.Имаше хора и със по 10 коментара.

# 1 181
Сигурно се повтарям, ама мен би ме било изключително яд, ако вземат да ме изтеглят, а не успея да си покрия условията.
Другото, което искам да кажа е, че е много тъпо това, което правят някои, защото по този начин изкривяват цялото теглене. И колкото и след това да се теглят резерви, ще си е все така изкривено и последващото теглене. Много разочароващо.

# 1 182
Добре,няма ли къде да се оплачем?Това руши авторитета на самата марка.Ясно е,че агенцията не я интересува.Дали Орбико ще се трогнат?Те са им дистрибутор на всичките PG май?

# 1 183
Аз пък просто не участвам в такива игри. Не ми е фикс идея всяка печалба. Но съм супер удивена на какво са способни хората само и само за да спечелят.
Бъдете здрави и отделяйте повече време на наистина важното в живота.
Всичко добро и успех

# 1 184
  • Бургас
Агенцията предполагам, че вече е наясно с шашмите,  защото ми искаха повторна снимка на цялата бележка. Всичко от край до край да се вижда и най- вече Кюар кода. Само ме мъчат още и не ми казват Айфон или слушалки печеля Simple Smile
igra@grey.bg им е имейла

Общи условия

Активация на акаунт