Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 513
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 155
Според правилата на Жилет,имат седем дни за валидация на касовите бонове.Много евтино струва бележката,наградата е с обявена стойност над 1700 лв.Пише ,че ще бъдат изтеглени резерви и ако и те не отговорят на условията ,ще си запазили наградите за бъдещи активности.Хм,да видим !
А футболиста от Локомотив Пловдив ,който трябва да предостави 6 бележки ми писа че си ги има всичките. Много интересно

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:05 от avtomivka

# 1 156
Еее,браво Ивайло!!!!!Малко пари си искал 😂 !!!Оф,само се притеснявам някой от участващите да не вземе да си я продаде Sad
Относно футболиста (Той е купил Жилет за всички съотборници ) Joy
Явно не им стигат заплатите да си купи сам. 😂 Аз съм с 13ка и я взех за 1300.Къде я продават за 1700 не знам ?
За Плевен и Феъри: В Лайфа няма ли да я има?Те там в доста активности се включват.

# 1 157
Абеее ейй, алооо готино Ви е да играете, а  после… Лелята си е направила фалшив акаунт да проси, за да не я разберат.
Браво на агенцията, че изисква всички касови бележки!

И мъжът ми има съобщение от същия индивид. Мислех за 1000лв да се пазарим 😆 много тънко продавате вашата.

# 1 158
Скрит текст:
А след като си изпратих данните, трябва ли да получа втори имейл от Швепс, или това е достатъчно?

След като изпратиш данните на schweppes@locals.bg с имена, адрес, телефон имейл и код на ваучера при спечелването, след няколко дни Швепс изпращат имейл, с който потвърждават, че са получили данните успешно. Ето какво представлява имейла от тях:

Благодаря, аз получих само такъв имейл, на 17-ти, попълних въпросника, но няма друго,  чудя се дали са записали данните ми:
Schweppes Bulgaria

Wed, Aug 17, 6:02 PM (5 days ago)

to me

Translate message
Turn off for: Bulgarian

Здравей,

Честито за спечелената награда. За да получиш спечеления бармански сет, ще те помолим да попълниш данните си за доставка на линка тук: https://locals.bg/prizes-schweppes-set/

Отговор на въпросника е необходимо да бъде изпратен до 5 дни след получаването на този имейл.

Поздрави,

Екипът на Schweppes

# 1 159
Публикувайте я тази нахалница от играта на Жилет, нека разберат какви измамници има и другия път да променят правилата, за тази игра вече е късно, е  не съвсем ако наистина има резерви.

# 1 160
Публикувайте я тази нахалница от играта на Жилет, нека разберат какви измамници има и другия път да променят правилата, за тази игра вече е късно, е  не съвсем ако наистина има резерви.
Ако е с фалшив профил и не е ясно коя е, може пък да се направи фалшива сделка, за целта ще трябва да си даде данните за доставка, по този начин ще стане ясно коя реално е.

# 1 161
Мен пък ми стана интересно,къде е тази игра и каква е тази награда от 1700 лв. 😳.Уж ви следя редовно,ама сега разбирам.Ние редовно купуваме жилет от години и ножчетата им и гела им,много съм доволна от тях.Изпуснала съм да се запиша 🙃

# 1 162
Не сте изпуснали много. Във фейсбук страницата на Жилет.
Мен пък ми стана интересно,къде е тази игра и каква е тази награда от 1700 лв. 😳.Уж ви следя редовно,ама сега разбирам.Ние редовно купуваме жилет от години и ножчетата им и гела им,много съм доволна от тях.Изпуснала съм да се запиша 🙃

# 1 163

# 1 164
  • Бургас
Ако някой се излъже да си продаде бележката,  дано е бил резерва... Искрено му го пожелавам!

# 1 165
Нова игра на Савекс...

Би ли споделила линк към правилата на играта, моля те? Не успявам да я открия, а бих желала да проверя кои обекти участват. Тъкмо имам нужда от нов Савекс за бяло пране 🙂

# 1 166
От 05.09 пише
Нова игра на Савекс...

Би ли споделила линк към правилата на играта, моля те? Не успявам да я открия, а бих желала да проверя кои обекти участват. Тъкмо имам нужда от нов Савекс за бяло пране 🙂

# 1 167
Нова игра на Савекс...

Сайта на играта е обявен на снимката - savexpromo.bg , но още не е активен ( играта е от 5-ти септември )

# 1 168
И за играта на Пантен в Инстаграм има условието: В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран. Дано го спазят и те!

# 1 169
Снимах рекламните материали на Феъри,за какво да се оглеждате.Дано е полезно на някой Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт