Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 503
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 140
Здравейте,някой откри ли в София кои обекти участват в промоцията на Fairy ? Бях в Дар,ЦБА,Оптима,Дени, Фантастико  и не откривам рекламни материали за играта.

# 1 141
  • Дупница
Абеее ейй, алооо готино Ви е да играете, а  после… Лелята си е направила фалшив акаунт да проси, за да не я разберат.
Браво на агенцията, че изисква всички касови бележки!

Боже,какво нахалство.

# 1 142
  • Sofia
Абеее ейй, алооо готино Ви е да играете, а  после… Лелята си е направила фалшив акаунт да проси, за да не я разберат.
Браво на агенцията, че изисква всички касови бележки!

Боже,какво нахалство.

Защо сте и скрили имената - сложете оригиналния пост и пишете на организатора също.

# 1 143
Е пак е любезна и предлага пари..доскоро си просеха ей така щото сме много благородни тук Simple Smile
То както не казват кой каква награда печели не се и знае дали си струва плащането на бележката.

# 1 144
Това вече е супер нахалство, но цената е добра ,дори ниска  за запитването. Тези хора не се спират пред нищо.

# 1 145
Ivaylo77, евала. Hands Clap Браво и на агенцията, че изисква всички бележки.

sweetmusic, ние спечелихме в периодите 18.07.-24.07. и 25.07.-31.07. На 17.08. звъннах на +359885355701 да ги заявя, тъй като никой не ни се обади(благодаря на Shu за номера Flowers Hibiscus). Още никой не ни е донесъл наградите, ще чакаме.

Искам да похваля JTN панела. Бях си объркала ЕГН-то при изпращането на данните за превода и ми писаха да ми кажат. Мисля, че можеше да не ме предупредят за грешката и да не направят превода, но хората са точни и парите дойдоха за 10 дни. Информативно - за 1 година събрах точките(на 11.08.21 г. се регистрирах, на 12.08.22 г. заявих превода).

# 1 146
Да, наистина освен касовата бележка търсят и няква скреч карта тези от Ариана. Бая се почуди куриера, но накрая ми даде хамака. Обясних му, че в играта не е имало никакви скреч карти и регистрацията е била с КБ, както и че това ми казаха да предам.

И от ИГ ми пристигна шейкъра.

# 1 147
И на мен ми търсиха скреч карта и първоначално не ми дадоха  наградата... След това имах пак позвъняване от тях и ми я дадоха наградата. От Ариана нещо много лошо са си объркали нещата

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 16:11 от Илияна.Р

# 1 148
  • Плевен
Нова игра на Савекс...

# 1 149
Да определено е радваща проверката на Жилет дано и Panten  и Header shoulder да проверяват.

# 1 150
Като цяло едва ли някой силно копнее за “наградите” от кк, но пък все за нещо трябва да си използваме кодовете.

# 1 151
Днес ми се обадиха от Интайм за наградата ми от Швепс - коктейлна кутия. Радвам се, че печеля джин Bulldog. Много са се постарали наистина от Швепс, кутията носи радост и усещане за подарък.
Съветът ми към другите съфорумци, на които се бави кутията е, да звъннат в Ин Тайм, защото се оказа, че моята кутия вече над седмица ме е чакала в офиса и не са успели да ме намерят на адрес.

# 1 152
А след като си изпратих данните, трябва ли да получа втори имейл от Швепс, или това е достатъчно?

# 1 153
А след като си изпратих данните, трябва ли да получа втори имейл от Швепс, или това е достатъчно?

След като изпратиш данните на schweppes@locals.bg с имена, адрес, телефон имейл и код на ваучера при спечелването, след няколко дни Швепс изпращат имейл, с който потвърждават, че са получили данните успешно. Ето какво представлява имейла от тях:

# 1 154
А някой от Плевен да е намерил обект, който участва в играта на Fairy?

Общи условия

Активация на акаунт