Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 507
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 215
Писах на Жилет и пратих снимки да видят как се купуват бележки за техните игри.Както и да проверяват в НАП достоверни ли са бележките.Те ми благодариха и ме увериха,че играта се провежда според правилата. То пък едни правила-врата в полето😡

# 1 216
Отговарят  ми супер грубо Joy
Нали само един човек е питала Joy

Организаторите й отговарят грубо. Тя милата не разбрала правилата, а те вместо да й съдействат, груби били. Joy Пробва се жената, все някой ще й влезе в положение с една бележка.

# 1 217
Играта мина,но някоя добра душа иска ли да ми разясни защо номер 1 е верния отговор ? (коя обувка ще се  намокри първа Grinning ) Аз мислех,че е номер 4. Ама знам ли.

# 1 218
Естествено,че е 4!Редактирам се няма как да е 4 !Днес не ми е много ден Joy

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 15:22 от Alize1234

# 1 219
  • Сливен
Не е 4 Wink . Ако се загледате-няма как от чашата да излезе течността. Wink

# 1 220
Долу чашата е затворена и затова не е 4. Правилния отговор си е точно 1

# 1 221
Тръбичките на 4 и 2 са запушени.

# 1 222
Играта мина,но някоя добра душа иска ли да ми разясни защо номер 1 е верния отговор ? (коя обувка ще се  намокри първа Grinning ) Аз мислех,че е номер 4. Ама знам ли.

Само до номер 1 има достъп водата, до другите е затворена веригата

# 1 223
Не е 4 Wink . Ако се загледате-няма как от чашата да излезе течността. Wink

Какви са подли значи,изобщо не бях видяла Grinning
p.s. след 1я отговор на сикрет,нямаше нужда от другите,но мерси Grinning

Между другото на страницата на Имане видях един човек без бележка да казва ,че е сложил мезето,а мастиката още я няма. Чудя се дали ще ги пратят наистина Grinning

# 1 224
А, вярно - и три е запушена, но от другия край. Simple Smile

# 1 225
Здравейте, ако някой иска да се тагваме в игрите във фб да ми пише на лично.

# 1 226
Не е ли номер три отговорът? Все пак водата от първата чаша ще прелива първо надясно към №3, защото е по-ниско разположена тръбичката.

# 1 227
  • Велико Търново
Не е ли номер три отговорът? Все пак водата от първата чаша ще прелива първо надясно към №3, защото е по-ниско разположена тръбичката.
Тръбата на 3 е запушена отдолу.

# 1 228
Имах предвид маратонка №3 ще се намокри първо. Чаша №3 трябва да се напълни първа според мен и съответно маратонка 3 да се намокри първа. Тръбичката в чаша 1 (средната), водеща към чаша 3 (вдясно) е по-ниско разположена, отколкото към чаша 2 (отляво). Водата ще изтича първо към чаша 3 и едва когато тя се напълни, ще започне да се пълни нагоре и чаша 1, съответно ще премине вода през по-високата тръбичка към чаша 2. Дано някой разбра какво искам да кажа. Joy

# 1 229
  • Велико Търново
Имах предвид маратонка №3 ще се намокри първо. Чаша №3 трябва да се напълни първа според мен и съответно маратонка 3 да се намокри първа. Тръбичката в чаша 1 (средната), водеща към чаша 3 (вдясно) е по-ниско разположена, отколкото към чаша 2 (отляво). Водата ще изтича първо към чаша 3 и едва когато тя се напълни, ще започне да се пълни нагоре и чаша 1, съответно ще премине вода през по-високата тръбичка към чаша 2. Дано някой разбра какво искам да кажа. Joy
Обърнете внимание, че тръбата отдолу е запушена, за разлика от другите три най-отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт