Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 305
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Дупница
А вие от кое теглене е топката? Моята е от последното теглене
08.08.

# 1 501
  • София
Някой получи ли бронзиращата пудра от ДМ скаутите? В имейла пише, че най-късно до днес трябва да сме я получили, а аз не съм.
и аз не съм
Писах им. Това е отговорът:
Цитат
Доставчика ни информира, че има забавяне с изпращането на продукта. Очаквайте го скоро!

# 1 502
Нова игра на Hell Energy и в Lukoil , отново същите награди - 100бр. Чанти за кръста и 4бр. Пуфа Hell Energy - от утре ( 1 септември )

# 1 503
Тези от Жилет не са като хората, може ли да добавят резервите като добавени имена в списъка, нито излиза нов коментар, нито тагват хората, ако не беше да ми пише на лично съобщение един от потребителите, никога нямаше да се сетя да проверявам отново поименно списъка от преди седмица. Благодаря му, за което. Аз ли съм малоумна, ама така не се прави! Подобна пародия на игра не бях виждала и то от Жилет!

# 1 504
А някакво развитие с Heinz? Аз имейл им писах, но нямам отговор...

# 1 505
Май за слушалките са изтеглили двама нови доколкото преброих?

# 1 506
Май за слушалките са изтеглили двама нови доколкото преброих?
Да.

# 1 507
Това велико просене на бележки заради тях ли беше..че то направо не си струва заниманието .

# 1 508
  • Лясковец
А вие от кое теглене е топката? Моята е от последното теглене
08.08.
Последната седмица на юли,звъня на този номер,но ми казва,че няма връзка,ще продължавам да опитвам.

# 1 509
# 1 510
  • Дупница
Момичета, някой има ли проблем с регистрацията на касова бележка за играта на Загорка? Изписва ми невалиден телефонен номер. Пробвах да го изпиша по всякакъв начин, с 00359 и т.н. но все едно и също дава. ☹
+359

Благодаря! Сега не пише невалиден номер, но и не пише, че регистрацията е успешна. Пак излиза формата за регистрация и една червена линия. Дали се е получило?
Сайта работи вече. Регистрирах си бележката.

# 1 511
  • Стара Загора
Какви са тези смешни награди за покупка от 20 лв.? Подигравка.

# 1 512
  • Бургас
Пантен изпращат лични съобщения на резервите. Ако можеха в Инстаграм да поправят списъците и там щеше да е същата каша като в Жилет.

# 1 513
Някой беше питал за тефтерите от Виктория - изпращат случайно , не същите като поръчаните.

Оффф, днес с толкова бележки в Милка нищо не ми даде!

# 1 514
https://www.metro.bg/oferti/metrochasie22 Игра на магазини Метро в истаграм

Общи условия

Активация на акаунт