Звездни компромати - Август'22

• 335 814
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 060
Richard Gere на 73. Чрд!
Скрит текст:

# 3 061
  • Sofia
Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила. Тя е вече 25, а той не ходи с такива девойки Simple Smile

# 3 062
Денси, наистина не го знам, в действителност ли е хирург?!?!?!

# 3 063
Наистина е хирург, даже го показваха в На кафе. Имаше подробен репортаж за него.
Дрехите, визията му и самочувствието му са абсурдни, но няма лошо. Всеки луд с номера си.

# 3 064
Като стана дума за На кафе, завръщат се за нов сезон, всички в комплект. Чудя се Гала как не омръзва на себе си, досадни хора...

# 3 065
Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила. Тя е вече 25, а той не ходи с такива девойки Simple Smile

Ако наистина се е разделил с нея по тази причина, този има някакъв сериозен проблем

# 3 066
  • София
Колко е голям този син? Не съм срещала инфо, че има деца.
35+
Да не е точно Лъчо ( коментирания “напомпан” младеж) ?

# 3 067
  • София
Много се забавлявам с Лео, голям психар ще излезе. Laughing

Най-забавната ми двойка напоследък Безос и гадже на премиерата на “ Властелинът на пръстените : Пръстените на властта ”:
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Крис Рок
Скрит текст:
Миранда Кер
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Джулиан Мур
Скрит текст:
Джоди Търнър-Смит
Скрит текст:

# 3 068
Колко е голям този син? Не съм срещала инфо, че има деца.
35+
Да не е точно Лъчо ( коментирания “напомпан” младеж) ?
Не

# 3 069
Мале, тази е истинска харпия, Бясна Безос-ка.,
Ужасссссс....

Изглежда голяма хиена, не вярвам да изкарат дълго.
Те не са женени, нали, само гаджета?

# 3 070
  • Пловдив
Ау, не...Джулиан Мур на последния фотос от Венеция е ...нямам думи...каква е тая рокля?

# 3 071
Страхотни са Шарън и Кейт на фотосесиите, и иначе.
Кейт ми е много любима.
Шарън според мен лееко прекалява с демонстрациите на добра форма по бански, но сега като прочетох за младото гадже, си обяснявам нещата.
Ричърд на младини беше готин, но нещо съвсем се е обезцветил с годините. Всичко побеляло - ама те и годинките бая.
Тия българските набедени за звезди палячовци от последните страници, добре, че си бодват по някое перо в задника, та някой да каже нещо за тях.

# 3 072
  • София
Харесвам Джулиан Мур, но по-грозна рокля от това, което е нахлузила, рядко се намира.

# 3 073
Явно се е водила от принципа, че на хубав човек всичко му отива Simple Smile
Сладурка ми е тя голяма.

# 3 074
  • Sofia
Съгласна съм за роклята на Джулиън Мур, но за приятелката на Безос съм на обратното мнение. Негови снимки "преди" не знам дали сте виждали, нещо като загубеняка на випуска. Предната му жена е симпатична, но нищо особено, а човекът иска да се изфука с някоя огнена фурия, тип мацка, дето си има всичко. Малко е на път да прекали с корекциите, но иначе латино тип, пищна, видима, огън жена, доколкото знам с успешна кариера. Според мен той умира от кеф до нея.

Общи условия

Активация на акаунт