Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 219
  • 501
  •   1
Отговори
# 120
Инфанта София много едрее, типична бащенка, принцеса Ленор е по - нежна! Летисия ми е номер 1 - великолепна!

# 121
  • Някъде там
А за мен Ингрид е най-добре облечена почти винаги. Но въпрос на вкус.
Никога не съм я виждала с пеньоар най-малкото. За партито си не беше ок с майчината рокля, но през останалото време ми е фаворит.

# 122
Определено ако бяха облечени в нещо прилепнало или впито, испанските девойки щяха да изглеждат доста по-добре, но предполагам целта не е да се подчертава сексапила им, а да се съобразяват с протокол, правила, марки и прочие. В този ред на мисли изглеждат съвсем адекватно за официален ангажимент, нито са разголени, нито са неподдържани, а консервативни и протоколни, даже повече от необходимото. Сега, че дрехите им в случая за нас изглеждат като безформени пеньоари е друг въпрос. Явно други неща са по-важни за тях.

# 123
Всъщност Ингрид не е лошо облечена, но и с нищо УАУ не си я спомням. Същата работа и при Исабела Датска.

# 124
  • Някъде там
Ани в случая са на вечеря със семейството. Не на  официален ангажимент.
На почивка в Палма са както всяка година и по традиция  ходят на вечеря в този ресторант с баби, лели и прочие.

# 125
  • Sydney
Ужасни рокли на момичетата… на никой млад  човек такова нещо няма да му седи добре. Още повече, че те нямат какво да крият.

А на всичкото отгоре и обувки, които досъсипват визиите…

# 126
Баба и внук от днес

# 127
Кейт и тепознат младеж си говорят във влака

Пет минути преди да вляза в [гарата в Бирмингам], използвам тоалетната (пътуваме първа класа), докато Тед чака отвън. Докато си върша работата, го чувам да говори с жена във вестибюла.

„Те продължават да си чатят, докато използвам сапуна, след това чешмата и след това сушилнята. Съдейки по смеха, прекарват страхотно... Докато свърша, сме само на няколко минути от гарата.

„Хайде, Тед, казвам аз, „трябва да слезем!“

„О, и благодаря, че му правите компания“, казвам, обръщайки се към жената, чакаща [да] реда си, когато ме спират. Веждите ми се сбръчкват, лицето ми работи. „Кейт?“ избухнах. Във вестибюла няма охрана; няма въоръжена охрана. Но ето я херцогинята на Кеймбридж, която разговаря весело със сина ми.“

След това стигаме до нашия втори момент, с участието на съпруга на Кейт, принц Уилям, херцог на Кеймбридж

# 128
  • Някъде там
Виктория на конфирмацията на кръщелницата си.
Хубави обици. Харесва ми Вики.

Марки

Бранда на бижуто което носи София е качил снимката.
Много красива София. Страхотно е бижуто.

# 129
Шарлот и Даяна

И с Уилям

# 130
Физическата прилика  избледнява от другите прилики, отражения на вътрешния свят. В тях ми и  Бети трета.

# 131
На мен ми е много по-жизнена от Елизабет. Прилича и на Пипи.
Сладурче е!

# 132
Други времена са, излъчва  една  сила, но има и  други родители, да позволяват нормално детство и развитие. Макар Бети втора да не е  в плановете в началото, тогава са били много строги с определено възпитание.
 Сладка е с   дяволчето в нея, с Луи са необременени, Джордж носи товара, там е  натиск да се вменява от сега  бъдеще.
 Макар вече да не е толкова сериозно да си наследник, има си  ограничения.
 Но в нея  е нещо сериозно като характер, дете  е,   но няма вятърничавост на баба си,  характерите си личат от рано. Все пак е  правнучка  на  Елизабет, трябва да има един на нея.

# 133
На вечеря снощи:

# 134
  • Разпиляна във въображението
Въх!

Общи условия

Активация на акаунт