Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 220
  • 501
  •   1
Отговори
# 135
  • Майничка
Доня София ми събра очите! То тоалет, то чанта ... шукаритетна работа! С изключение на София младша, впечатлението от останалите три накуп е твърде панаирно.

# 136
На една от снимките Летисия е много черна, дано да е от снимката. И късото е в повече при нея. Нищо, че е на ваканция.

# 137
По всички снимки дамите сякаш са опечени ,не с тен.

# 138
Летисия, която ми е топ, е прекалила с късото!

# 139
Супер крака показва Лети,  но застанала до дъщерите си, по-скоро показва отказ да остарее, отколкото добро впечатление.  За тези дължини си има време, нейното е минало.

# 140
Испанките са с много ваканционни и отпускарски визии. Харесва ми лежерността. За пръв път виждам Летисия с толкова късо. Хубави, тренирани крака има.

# 141
  • София
Екстра са испанските момичета, включително и по-възрастните Simple Smile Ако на морето не можеш да поносиш късо...що за живот е това.
Ето така с къси роклички тези еспадрили стоят добре.

# 142
  • Някъде там
Хубави тоалети и от трите девойки.
Те са на почивка все пак.
Това са снимки от вечерните им разходки, не от официални ангажименти.
Предпочитам ги така и трите, отколкото предните дни. Ако това да са с къси рокли изисква и Летисия да е, нека слага по-често.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 11:08 от daviz

# 143
  • Пловдив
Шарения до шия...а и майката конкуренция на щерките по дължина на роклята...? Не ми е ок за такава личност.

# 144
О, много ми харесаха испанките!
Всичките!
А на Летисия краката са топ! По-често да ги показва, защото определено радват окото.
Много хубава женска фигура, браво на нея!

# 145
Физическата прилика  избледнява от другите прилики, отражения на вътрешния свят. В тях ми и  Бети трета.
И от Кейт е взела. Страхотно са им се съчетали децата на Кеймбридж. 

# 146
О, много ми харесаха испанките!
Всичките!
А на Летисия краката са топ! По-често да ги показва, защото определено радват окото.
Много хубава женска фигура, браво на нея!
И аз това си помислих. Убийствени крака и фигура!

# 147
  • София
Беа днес става на 34 години.

# 148
Еха! Това не го очаквах от Лети 😃

# 149
Беа много ми харесва на снимката със синята рокля и шапката с панделка. Хубави обеци и е учудващо добре гримирана предвид обичайните и изпълнения.

Общи условия

Активация на акаунт