Кралски работи и клюки - август 2022

• 48 711
  • 501
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Лана, благодаря за темата,

Ще дам и своя скромен принос Simple Smile
В Италия, на езерото Комо, има няколко малки летни резиденции. Те нямат претенциите да са нещо грандиозно... Но аз имах щастието да посетя някои от тях, най-вече Villa Carlotta (не най-голямата на езерото!). Честно казано не можах да разбера как може на това да му казват "вила", а не "дворец"! Оставям на вас да видите защо.

# 16
Аз също съм на мнение, че прекалената слабота с напредването на възрастта, става отрицателно качество.
Летисия трябва малко да напълнее, за да стане по-сочна, да не е така изпита и ръбеста. Най-вече в лицето й се отразява.

# 17
  • София
Любопитна (макар доста хаотично написана) история за викингски крал от 10 век и името на съвременна технология.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12168972

По принцип не съм несъгласна за възрастта и килограмите, но за мен Летисия изглежда чудесно. Тя е много фина и дребна, не я виждам съсухрена все още.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 09:07 от Lana

# 18
Да, веждите на Летисия са с много остра чупка и затова допълнително се изострят чертите. На мнение съм, че въобще  не е трябвало да почва с корекциите, била е хубава.  
Ръцете обаче са й много сухи. Не знам от тренировки, от хранителен режим. Супер е за 50те си години обаче, спор няма.

Дамата с червената рокля е като излязла от индийски сериал. Златничко, червеничко Joy малко да поизчисти стила

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 10:48 от ver4eto_sv

# 19
На Лейди Луиз роклята ми харесва как й стои... и според мен не я състаряват роклите, а прическата. Това прибиране назад е състаряващо и... С тази къдрава коса може доста по-добре съотвестващи на възрастта визии да докара Hands V

# 20
Много ми харесват веждите на Летисия на мен, не са модерните гайтани, макар че не съм сигурна дали са модерни все още. И дължината им е супер, че май и там имаше една тенденция за по-къси от линията на окото.

Нищо не видях от лейди Луиз аз, ако може още някоя снимка да се види, че да е по-ясна.

# 21
  • Някъде там
За мен това не са тоалети за 20 годишно момиче. Нито пък за спортно събитие.
Нито на майката, нито на дъщерята са ок.

На Софи пък обувките са 🤐

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 11:54 от daviz

# 22
Съвсем нормално си е облечена Лейди Луис. Точно така се носят в ежедневието си младите европейски момичета: семпло и удобно.

# 23
Не бях забелязала косата й, много хубава къдрава коса има Луиз.

Ами не ми харесва как е облечена жената, чието произход ми неизвестен.  Не ми харесва комбинацията златно  и червено.

# 24
  • в сърцето на един мъж...
С вторите тоалети са доста по-добре Луиз и Софи, но е нормално да са с ежедневни дрехи. На спортно събитие са все пак.
Летисия има ужасни ръце, които не й правят добра услуга. Крайно време е да спре да се прави на по-млада от децата си и да ги остави да блеснат.

# 25
Много са хубави испанските момичета,  наистина, особено Леонор. Еспадрилите за чудни.

# 26
Благодаря за новата тема, Лана. ❤
Marselisborg в Дания ми хареса най-много. Сградата, разкошната розова градина, всичко 😍
Летисия и дъщери са страхотни. Лети е невероятно стилна - полата, лененият потник.
Харесват ми и прошарените коси и това, че ги носи много гордо. Хубава жена е. Ръцете и са мускулести, да, но и тези на г-жа Кеймбридж са такива. При Летисия има женственост, която само допълва картината.
Принцесите са много приятни за окото - младост и свежест струи от тях. Доста са високи, личи си генът от Фелипе.

Херцог Кеймбридж много лошо е изгорял на клипчето с Шарлот. 🫢

Софи и Луиз - не, не, не.
И какво правят с това младо момиче, то е все с дрехи на лелка..🤐

# 27
  • Някъде там
Жасмин, защото се облича с роклите на майка си. Тя ги е носила преди 10-15 години, когато е била на 40 години. Нормално е дъщерята на 20, носеща такива модели рокли, да изглежда така.
Другите девойки, когато сложат роклите и полите на майките си от преди 10 години, също изглеждат като лелки. Просто тя е редовно с тоалети на майка си.
Колкото и да ми са симпатични, няма как да кажа че изглеждат добре в тях.
Леонор с роклята на Летисия и Изабела в полата на Мери, също бяха зле.

# 28
Хубава фигура има Луиз, харесва ми. Роклята с едни сникърси/гуменки, които не изглеждат сякаш с имали нужда от пране преди около пет години, щеше да е доста добре. Общо взето роклята й стои много добре, подчертава хубавата й фигура, но обувките провалят визията.

Златното и лъскавото, особено в определени комбинации навяват асоциации за далечния изток. При "неизвестната" Белен я нямам аз лично.

# 29
  • София

По-добра снимка на обеците?

Полата на Летисия е от традиционен плат изработен в Майорка
https://www.instagram.com/p/CbdhZ-YLSHQ/?hl=es

Фелипе на 40тата Copa del Rey регата, вчера

http://images.gtresnews.com/es/feature/1285258/el-rey-felipe-vi- … N/ACTUALITY_TODOS

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 13:21 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт