Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 227
  • 501
  •   1
Отговори
# 165
Летисия е в страхотна форма, но макар и на почивка, не е на самотен остров и е кралицата все пак. Толкова късо е ок да се кипри най-вече пред Филипе насаме.
Айде една консерва излязох и аз.

# 166
  • Някъде там
Мери на конен шампионат. Датчаните са спечелили шампионата за дресура

https://www.instagram.com/p/Cg-FtgNsnTJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Не е лоша чантичката на Вики, ама на нищо не отива 😁
Ехеее върнали са се от почивката.
Отпочинала е Мери, личи ѝ. Добре изглежда.
Конните спортове са ѝ страст и не пропуска голямо състезание.

# 167
Предния път испанките бяха взели рокли от майка си, а сега - тя е заела от тях.😀 По-добре така. И на трите им ходи късо. А и Летисия и на официални събития се е появявала с такава дължина. Не е ново за нея, просто рядко го прави.
Честита да е Беа. 🌸

# 168
  • Някъде там
Южени честити на Беа с тези снимки.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 22:10 от Не се сърди, човече

# 169
# 170
Очаквано Леонор ми харесва най-много от трите дами, но по принцип не съм привърженик на твърде шарените тоалети.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 22:12 от Анонимен

# 171
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
За мен няма значение дали е Кейт, Меган, Зара или Летисия.
Всяка от тях си преценя дали и отива и може ли да си позволи да
носи къси панталонки/рокли. Аз им свалям шапка за фигурите,
нека да ги видим и в неформална обстановка с къси гащи, то
не може само рокли и тиари Satisfied
Темата е кралска и видно от последните снимки нищо човешко не им е чуждо
и на тях. И за протокола Летисия има много хубаво тяло, но е прекалила за мен
с тена. Момичетата и са в пубертета и след няколко години ще е интересно да ги видим
как ще изглеждат /облеклото им и особено сандало-еспадрилите не ми харесват/.
Засега Леонор ми е по-нежната и грациозна, но София има по-интересно и запомнящо се лице.
За мен баба София обра точките. Костюмчето и пантофите са един път Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 172
  • Някъде там
Датчаните споделиха училищата в които ще учат Крис и Изабела. Този път няма да има снимки.След проблема с първото училище, дано тези са им на късмет. В Дания са.

# 173
На Саса роклята много ми хареса. Супер приятна за сезона.
На Вики не ми пречи чантата, а самата рокля- пеньоар 😭

# 174
Тия дни все попадам на статии как Кейт и Уил били пред развод, кейт си свалила пръстена. Знам, че са змислица, но прекаляват...

# 175
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a40847529/pr … -captured-russia/

Инвиктус са спасили живота на пленен от руснаците украински медик - глобалното внимание към Игрите се е оказало преломен момент за Юлия "Тайра" Паевска, парамедик.
 През април президентът Володимир Зеленски даде специално разрешение на украинския отбор на Инвиктус да участва в Игрите. Един член от този отбор, обаче, не успя да замине - Паевска е била пленена от руски войници в Мариупол точно преди заминаването на отбора си. Нейното място в Инвиктус заема дъщеря й Ана София Пузанова, която отива за да привлече внимание към историята на майка си. През юни Паевска е освободена от руснаците и отдава заслугата за спасяването на живота й на медийното внимание към Инвиктус Игрите. "Много съм благодарна на принц Хари, защото точно след Инвиктус руснаците спряха с разпитите и мъченията спрямо мен. Мисля че разпространяването на историята ми по цял свят повлия на тяхното решение да ме изтъргуват в замяна на руски военопленници".
Сега, Паевска сподели, че Херцогът й се е обадил седмица след освобождаването й от плен "той каза, че подкрепя Украйна и че Инвиктус семейството винаги се грижи за своите членове. Говореше много силно и искрено за Украйна". Паевска казва, че мотивацията да участва в Инвиктус следващата година, е това, което й помага да се възстанови от пленничеството. "Все още се уморявам много бързо, а понякога и рухвам. Мисля, че ще ме държи мотивацията да стигна до Инвиктус следващата година".
Това не е първият път, когато Съсекс оказват подкрепа на Украйна - през март те направиха дарение за редица организации, подкрепящи Украйна, сред тях и World Central Kitchen.
"Мисля, че това, което повечето хора не знаят, е, че мнозинството от украинският отбор бяха военнослужещи, биещи се за родината си" каза принц Хари пред BBC News по време на игрите - "Те просто смениха за кратко военната униформа със спортен екип, дойдоха тук за два дена, опитвайки се да декомпресират, и после веднага се върнаха обратно да воюват за родината си. Да ги приветстваме тук, сред нас беше невероятно".

# 176
  • Някъде там
Страхотно е Инвиктус семейството на Хари. Все така да се подкрепят.
Благодаря за споделеното, Ани.

Испанците днес.Момичетата започнаха да се обличат с подходящи за възрастта си дрехи.Харесват ми.

# 177
Добавям още една снимка от испанците. Страхотни са.

# 178
И на мен много ми харесват испанците. Носят ми позитивно лятно настроение като ги гледам.

# 179
Супер са! Панталоните на Летисия са много хубави, а на нея й стоят чудесно.
Много им харесвам еспадрилите, винаги .

Общи условия

Активация на акаунт