Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 229
  • 501
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много свежи и хубави испанците. Само ризата на Лети не ми харесва, изглежда ми някак тежка и дебела, същата но по-тънка и без капаците и заспива. Или пък закопчаното догоре копче ми създава това усещане...
Нейните еспадрили са най-хубави

След 5 секунда

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 15:35 от Lana

# 181
Малката продължава да расте на височна.

# 182
  • Някъде там

Лана тънка е.

Много ми харесват панталонките.
Летисия е с ниски еспадрили, супер е.
За разлика от грозни танкове на платформа , ниските много ги харесвам.

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 16:06 от daviz

# 183
Хич не им виждам охраната и на тях. Наоколо хората даже май и не ги разпознават много-много Simple Smile

Харесват ми днес, само от ризата на Летисия ми стана по-горещо, ама на нея щом й е добре Simple Smile

# 184
Чудни са испанците. Само и сандали да имаха, вместо еспадрили. 😀

Мери от преди 2-3 дни:

# 185
Мери защо е толкова дебело облечена? Студено ли е при тях?

# 186
10 градуса е в скандинавия.

# 187
Панталонките на Летисия много евтини.
Ама ѝ стоят супер!

# 188
  • София
Хич не им виждам охраната и на тях. Наоколо хората даже май и не ги разпознават много-много Simple Smile
...
Разпознават ги и още как. Стоят гледат ги, даже ги и снимат.

# 189
Фондацията на Хари и Меган ще получи хуманитарна награда от Partner Organization Award. Церемонията ще се състои в Ню Йорк, но Джеймс Холт, изпълнителният директор на Арчуел ще вземе наградата от името на херцозите:
Скрит текст:
На церемония, която трябва да се проведе в Ню Йорк, изпълнителният директор на благотворителната организация Джеймс Холт ще връчи наградата за партньорска организация от името на двойката. Наградата се дава на херцога и херцогинята на Съсекс за тяхното застъпничество за афганистанските бежанци, както и за предоставянето на „щедра финансова подкрепа“ на коалицията Human First Coalition .
Престижната церемония по награждаването ще включва традиционна афганистанска храна, музика и представления, а билетите ще струват 100 долара, а приходите ще бъдат дарени на благотворителната организация.
https://www.hellomagazine.com/royalty/20220810147872/prince-harr … -archewell-award/

Снимка от посещението им на бежанци от Афганистан:

# 190
10 градуса е в скандинавия.

Ето данни за времето през последните дни в Копенхаген.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 15:56 от Анонимен

# 191
  • Някъде там
Human First Coalition беше една от организациите на които Съсекс направиха дарение за Коледа, или греша, Тирамису ?
Хубаво е че оценяват подкрепата.

Аз като гледам Мери не е облечена като за 10 градуса. Други хора около нея са по дебело облечени.

Ето я и от 9ти.

Испанците заминават другаде на почивка. Не се знае къде и ще ги видим септември.

# 192
Извинявам се, нямам представа за кое време на деня ми писа синът, от южна Швеция, че е  10 градуса и обобщих за скандинавия ,вероятно като отива на работа. Исках да кажа ,че си е студено ,сега идва затопляне. По принцип някак се разминава времето с това  у нас - като е жега тук, там  е хладно. Сега се очаква захлаждане у нас, там - затопляне. Не лъжа , поне не е съзнателно..

# 193
Боряна, благодаря за отговора. Не повярвах, че си написала нещо със съзнанието да излъжеш, но просто не бива така всеобхващащо с тези 10 градуса.
При високо атмосферно налягане е възможно през нощта и много рано, температурата да е ниска. Но 10 градуса рано сутрин не означава, че по обяд няма да бъде 25, че и повече.

Мери е била на СП по езда, в Хернинг. Седейки пасивно на една трибуна, особено ако е ветровито и не е слънчево, предполага човек да предвиди по-топла/защитна дреха, вкл. на 20 градуса.

# 194
  • Sydney
Честита да е Беатрис.

Испанките са Ок без обувките…
https://www.instagram.com/p/ChGNxXjPCYr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/p/ChGIeFdv-wc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт