Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 250
  • 501
  •   1
Отговори
# 270
Да беше се влюбил  в някое средна ръка момиче,  да повярвам, че  е брак по любов, но с толкова имотна и подходяща дори визуално булка ми изглежда по-скоро като на уреден брак. Разбира се, не съм им светила, може да се обичат хората.

# 271
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Уфф, тръгна интересно кралската тема и пак се
превърна в битка Монархията МИ е много
по-добра от Монархията ТИ.
И все пак честито на Хюсейн, момичето му ми изглежда симпатично и миловидно. С нетърпение чакам двете сватби оттам. Ще се нагледаме на красиви тоалети определено.
Някой спомена, че началото на септември ще има доста събития. А относно свободата на жените в Йордания, кралското семейство е едно, народа е съвсем друго. Дано се разчупват все повече и повече, Рания мисля действа в тази посока, но такива вековни традиции няма как да се променят дори и за 50 години, трябва си време и работа.

# 272
Хубаво е момичето, момчето хич не ми допада  приликата с Рания е изумителна. Дано Рания й придаде своя вкус за обличане, защото винаги е много добре!

Е не е обикновена жена, с родители бачкатори по 10/12 часа в денонощието. Това е пределно ясно за всички. И двете страни печелят. Синът е намерил двоиничка на майка си, бъдещата жена е намерила повече пари, таткото съм сигурна,  че още повече ще се изкачва в позиции нагоре [
Докато напиша си ме изпреварила.
Да беше се влюбил  в някое средна ръка момиче,  да повярвам, че  е брак по любов, но с толкова имотна и подходяща дори визуално булка ми изглежда по-скоро като на уреден брак. Разбира се, не съм им светила, може да се обичат хората.

# 273
Чарлз и Камила. Нещо по-новичко за отношенията им:
https://ladyzone.bg/zdrave/intimno/kak-princ-charlz-stava-ljubov … -otmashtenie.html
https://ladyzone.bg/zdrave/intimno/kak-princ-charlz-stava-ljubov … -vtora-chast.html
(И тя биография имала издадена Wink)

Защо е била нехаресвана от кралското семейство:
https://www.edna.bg/izvestni/neobrazovana-i-prekaleno-opitna-zas … nc-charlz-4665000

https://www.townandcountrymag.com/society/a9961113/prince-charle … les-relationship/

Знае се за някаква Канга Трийон, с която уж бил в паралелна връзка едновременно с Камила.

Накъде пак отплувахте Joy Какво общо има политическата, обществена, културна, религиозна и традиционна ситуация в Йордания (и арабския свят въобще) с темата ни! Говорим си за крале, кралици, принцове и принцеси, тоабетите, парите и сватбите им, а не за политическите свободи в страните им Sunglasses

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 12:02 от птица

# 274
Ето, много бърза справка. Даже в официалното био на жената го пише:
https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Dale_Tryon,_Baron … g&_x_tr_hl=en

Скрит текст:
Дейл Елизабет Трайън, баронеса Трайън (по баща Харпър ; 3 януари 1948 г. [1]  – 15 ноември 1997 г.) е колоритна фигура в кръговете на британския кралски двор, като любовница [2] на принц Чарлз и успешна бизнесдама в международния моден свят.

# 275
Йорданците щом са нямали против да дадат Хая за незнам-коя-подред жена на дубайския шейх, то какво да говорим повече.
И това беше брак по сметка. Само че на Хая и писна в един момент.

Модерни са само пред обществото, най-вече се стараят да направят впечатление на Европа, но действията им говорят друго.

# 276
То само като видиш, че журналисти не стъпват на ангажиментите на йорданците и ти става ясно за каква цензура става на въпрос, и то за такова дребно нещо. Всичко, което излиза за йорданците е от социалните им мрежи.

Йордания е изключително бедна държава, а в същото време Абдула има милиарди в чуждестранни банки.

За мен тоя брак е по сметка, булката никога не са я виждали с него и изведнъж брак. И то с жена от Саудитска Арабия.
Това е ясно като бял ден, Тино.
Виж, че случайни снимки на любимката ми Рания няма. Винаги всичко е минало фотошоп, подредено и пускано само и единствено когато и ако те решат.

# 277
  • Някъде там
Няма папарашки снимки на Рания и семейство ли ? 🙄
Пълно е с такива.
Най любимата ми 😀 Абдула е страшен.

# 278
Че медиите в Йордания не са свободни е ясно, ама критерият за това не е колко папарашки снимки виждаме на кралското им семейство.
Че по тоя принцип много медии на запад ще се класират за несвободни.

# 279
И Давиз качи предимно стари снимки от преди 10-15 години и то правени в Европа. Joy Joy
Откъде тръгна това с папараците? Из Европа ги снимат, като ходят на почивка. Но това не са йордански фотографи.

Аз говорех, че йорданските журналисти нямат достъп до ангажиментите им и всичко минава през социалните им мрежи.

# 280
Два поста по-нагоре ти отговарят, че няма случайни, необработени снимки на Рания. От там тръгна.

# 281
  • Някъде там
От поста в който се твърди че няма случайни необработени снимки.

# 282
  • София
Йорданците щом са нямали против да дадат Хая за незнам-коя-подред жена на дубайския шейх, то какво да говорим повече.

Модерни са само пред обществото, най-вече се стараят да направят впечатление на Европа, но действията им говорят друго.

Този, нали?

# 283

Този, нали?

И?
 И другите имат снимки с тях, защото това им е работата, щом Емирствата са приятелска държава.
За Експото в Дубай хич не се изредиха половината европейски рояли да ходят в Дубай и да се срещат с шейха или престолонаследника.
Щом държавата е приятелска, си длъжен да поддържаш отношения с управниците на държавата.

Да си видяла някой с Ким Чен Ун или на посещение в КНДР?
Ако стоплят отношенията, ще видиш, не зависимо кой е Ун.

Дипломация му се вика.
И аз не харесвам някои колеги, но като трябва работя с тях.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 13:18 от Tinо

# 284
  • Някъде там
Хюсеин благодари за пожеланията с тази снимка.
Страхотна снимка.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 13:31 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт