Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 258
  • 501
  •   1
Отговори
# 285
Роклята е много красива.
Снимката ми навя асоциация за годежните снимки на Уилям и Кейт.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 286
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Чудесна снимка, момичето тук е с много хубава рокля и коса.

# 287
За мен пък се правят на Чарлз и Даяна 😁
Кога щръкна над нея Хюсейн! На пръсти ли се е повдигнал, тя ли е приклекнала...
Тези смешни мъже! Харесват си стройни и височки жени, а после почват комплекси да ги гонят 🙄
На мен девойката ми харесва. Наистина прилича на Рания, но за разлика от нея е натурално хубава, с фини, източени като на лисичка черти. Не, че и оригиналната Рания не е била красавица, но тази си е природно (надявам се) УАУ... 🙂
А той си е симпатяга, отдавна сме му го признали, нали 😉

# 288
И аз това щях да казвам, на тази снимка са го докарали по-висок от нея Simple Smile

Хубаво момиче и роклята ми харесва.

# 289
  • Някъде там
Вчера може да е била с токчета. Така като гледам изглежда по висока и от Рания на тях.
Ще видим по събития, как ще е.
Виж Абдула е много смешен, като вземе да се пери до Рания.😀

Хубава двойка са.

# 290
Малейй, като й гледам погледчето и усмивчицата на момата на последната снимка, хич да не бърза да се радва  Рания 🤣

# 291
  • София
На мен не ми прилича на Рания, повече ми напомня на Мари Датска.

# 292
  • Някъде там
На мен не ми прилича на Рания, повече ми напомня на Мари Датска.
Тъкмо това щях да пиша сега. Така  застанали една до друга двете, нищо общо нямат.
А на мен ми заприлича на бившата годеница на Луис Люксембургски.
Птичке😀

# 293
Ммне, съжалявам, но Рания е къде къде от девойката - последната сякаш има остри черти и дълго лице. Рания може да е по-възрастна, но поне на външност ми харесва много повече. Не че и момичето не е симпатично по свой собствен начин.

# 294
И вчерашната рокля на годеницата е много хубава.
Така една до друга наистина нямат нищо общо с Рания.
Птица, направо да я съжали Рания човек Grinning

# 295
Е тя Рания е направена, това  не и е натуралното лице, а момичето е естествено хубаво.

Дори и да има там неразбирателства и клюкини, няма и да чуем за тях., за съжаление Simple Smile Не, че искам да има, дано да няма, но ако се сдърпат за някоя тиара ние ще останем в неведение.

# 296
На снимката, на която са двете, Рания е с много насилена усмивка. Момичето и то, но сякаш е и малко уплашена. Няма да са си първи дружки явно, но то няма и нужда. Важно е с мъжете си да се разбират. Иначе за мен момичето е много по-хубаво и естествено от Рания, дано с възрастта не се съсипе.

# 297
Момичето е с издължено лице като Амал Клуни. На мен Рания мо харесва повече като заговприхте за прилика. Принца обаче е щастлив, очите му блестят, не знам дали е уреден както казвате, но човека сияе.

# 298
  • Пловдив
Кейт Мидълтън и семейството ѝ започват нова ера, пренасяйки се в по-малко жилище...
https://life.dir.bg/zvezdi/keyt-midaltan-i-semeystvoto-i-zapochv … o-malko-zhilishte

# 299
  • София
Алесандра в традиционен магазин за еспадрили от 1863 г.

Общи условия

Активация на акаунт