Кралски работи и клюки - август 2022

• 48 710
  • 501
  •   1
Отговори
# 435
Пръстенът какво е? Змия или леопард?

# 436
  • Някъде там
Тази Саса май не я видяхме? Мисля че, е портрет от нейн приятел

Разкошна.  Само красиви снимки последните страници.

Хайде и София от днес.

# 437
Ъъъъъ
Това на София си е грозничко

# 438
  • София
Чантата на Мери отблизо?
Страхотен цвят е този костюм, само сакото да не беше "модерно".

# 439
  • Някъде там
Чантата на Мери отблизо?
Страхотен цвят е този костюм, само сакото да не беше "модерно".

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 07:02 от daviz

# 440
Принц Чарлз е поканен за редактор на последния брой на единствения вестник за чернокожи в Англия " The Voice ". Специален брой за 40 -годишнината на изданието.
"Броят съдържа интервюта със звездата Идрис Елба, който разказва как безвъзмездната помощ от тръста на принц Чарлз, на 16-годишна възраст му отворили врати, които променили живота му“,

Включва и интервю с баронеса Лорънс, майка на убития тийнейджър Стивън Лорънс, която говори за ново партньорство между фондацията на Стивън Лорънс Дей и фондацията на принца. Двете организации обединиха усилията си, за да предоставят стипендии за приложни изкуства за млади хора от различен произход, засегнати от социално и икономическо неравенство.

https://www.bbc.com/news/uk-62701624
Списанието излиза на 1 септември.

# 441
Браво на Чарлз!
И той редактор, и той списание, и той помощ на трудни младежи...
Добре е да признаваме заслугите на всички Simple Smile

# 442
Принц Албер с близнаците са се забавлявали в парка на Астерикс в Дисниленд Париж

# 443
Принц Албер с близнаците са се забавлявали в парка на Астерикс в Дисниленд Париж

А защо я няма Шарлийн? Нали вече беше добре? Би трябвало и тя да е с децата си...

# 444
На мен много ми хареса София Шведска.

# 445
На мен много ми хареса София Шведска.
И на мен.

# 446
Харесах сесията на Мегън за Cut, но съм направо сащисана, какво казваше баба ни,  от паралелите, които прави между себе си и Нелсън Мандела. Не знам какво става в главата й!

# 447
  • При семейството си
Аз се впечатлих от завършека на интервюто.

# 448
Аз не виждам нищо странно в изказването на Меган относно Нелсън Мандела. Тя не се е сравнила с него.

# 449

Страхотна! Аз и зализана на кок я харесвам. Най-хубава е с белия костюм и седнала на втората снимка, с роклята неглиже. Хубава жена Heart Eyes

Ако се върне в ИГ, ще счупи рекордите по последователи. Но някак не вярвам, че ще го направи, голям хейт ще има, а тя не може много да се абстрахира от хейта и да не и пука.

Какво е казала за Мандела? Нямам време ни подкастове да слушам, нито интервюта да чета.

София Шведска е с ужасен тоалет, иначе е свежа. На Максима роклята с преливащия принт не ми харесва. Както и на Мери кораловия костюм. Рядко се случва, но и те имат недобри подбори понякога.

Общи условия

Активация на акаунт