Кралски работи и клюки - август 2022

• 48 712
  • 501
  •   1
Отговори
# 420
Не ми хареса снимката на корицата, Меган да си върне естествената извивка на веждите и тая зализана коса ми е супер анти. Другите снимки са страхотни, особено с черната рокля💗 Нямам време да чета интервюто нито поводът за корицата, но имайки предвид колко успешна е самата тя, включително и последното й начинание (разби всички класации), предполагам става въпрос за инициативите и проектите й.

# 421
Страхотни снимки, на мен също тази на корицата ми харесва най-малко, но другите са супер, а дрехите ги искам всичките, особено белия костюм. Много е хубава.

За подкаста не знам, защото не съм го слушала, но успешността на тези неща се измерва в едни статистики, а те май са недвусмислени Simple Smile

# 422
Трябваше за се сетя, че Меган се е появила някъде като видях толкова нови отговори.

На мен май на снимката с черно-бялата рокля не ми хареса много. Иначе много сериозно на корицата ми идва.

Уау, щом и Джо Роугън е задминала Меган, сериозен интерес е предизвикала.

# 423
Ули, Меган мислила да се завръща в Инстаграм. Е там вече какво ще се случи, не знам 😅

# 424
Ули, Меган мислила да се завръща в Инстаграм. Е там вече какво ще се случи, не знам 😅
Сигурно ще задмине Дженифър Анистън по най-много последователи за единица време Simple Smile ако все още рекордът е на Анистън, де

# 425
Трите снимки от градините на Монтесито ми харесаха. Мегън е хубава, тоалетите също, обстановката е красива.

Напоследък попадам на заглавия из нета, че Мегън и Хари щели да се завръщат в ОК през есента. Не съм се задълбочавала да ги чета, за какво става въпрос, ако някой е попадал на достоверна информация?

# 426
  • Някъде там
Трите снимки от градините на Монтесито ми харесаха. Мегън е хубава, тоалетите също, обстановката е красива.

Напоследък попадам на заглавия из нета, че Мегън и Хари щели да се завръщат в ОК през есента. Не съм се задълбочавала да ги чета, за какво става въпрос, ако някой е попадал на достоверна информация?
Информацията си е достоверна, но реално не е някакво завръщане, защото по медиите така го бяха написали, че все едно месеци ще стоят.
Ще дойдат, ще си изпълнят плануваното и ще си ходят.
Хари е патрона на тази организация WellChild от години и продължава да я подкрепя.
Когато си идва за откриването на статуята също я посети.
5 септември - Срещата на върха в Манчестър The One Young World 2022
6 септември -Една година до началото Invictus Games Düsseldorf 2023, ще ходят до Германия.
8 септември- WellChild награди.
Това са трите срещи които ще имат.

# 427
  • София
На мен пък снимката на корицата ми харесва, както и тази на пейката. На тази с белия костюм, който е красив не ми харесва косата затъкната в сакото..откъде дойде тази мода? И разбира се ужасните бели обувки. Самата черно бяла рокля също не ми харесва, но обеците са разкошни!

# 428
  • Някъде там
Марките

# 429
И четирите тоалета са прекрасни. Много ми харесват.

# 430
  • Някъде там
Максима е на посещение в Индия.

И Рания от днес на посещение във фондация.

И двете ми харесват. Макси повече.

# 431
  • София
На мен пък Рания повече. Обувките и на двете - не.

# 432
И двете са с подобен ефект на принта на роклите Joy
И двете ми харесват, без обувките на Максима Confused

# 433
  • Някъде там
И двете са с подобен ефект на принта на роклите Joy
И двете ми харесват, без обувките на Максима Confused
Раздвижиха се роялките.
И  слънчевата Мери днес, връчва  националната награда за  образование.

# 434
Тази Саса май не я видяхме? Мисля че, е портрет от нейн приятел

Общи условия

Активация на акаунт