Кралски работи и клюки - август 2022

• 49 247
  • 501
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ако бракът наистина беше уреден, мисля, че щеше да е с титулувана особа, а не с commoner. За приказките на Шехерезада не знам, но Рания и Абдула са много съвременна и модерна двойка и не мога да си представя да лишат децата си от правото на избор за нещо толкова съдбовно и да им натрапят хора, които не обичат.

Още повече че самата Рания не е със синя кръв.
Колко петролни кладенеца е зестрата ме вълнува мен Joy

# 256
Е, че то така погледнато, навсякъде браковете, особено на баш престолонаследниците, са сериозно и внимателно обмисляни-премисляни и накрая разрешени. При наличие на много власт и пари връзките и сериозните ангажираности няма как да не се регулират. Гледа се всичко, и то се гледа под лупа. Като чувствата на престолонаследника (ако ги има) - най-малко.

# 257
  • Някъде там
Ако бракът наистина беше уреден, мисля, че щеше да е с титулувана особа, а не с commoner. За приказките на Шехерезада не знам, но Рания и Абдула са много съвременна и модерна двойка и не мога да си представя да лишат децата си от правото на избор за нещо толкова съдбовно и да им натрапят хора, които не обичат.

Още повече че самата Рания не е със синя кръв.
Колко петролни кладенеца е зестрата ме вълнува мен Joy
За петролни кладенци не знам, но няколко палата ще им построят.😉
Баща и е председател на борда на директорите на El Seif Engineering Contracting (ESEC) е една от водещите строителни компании в Саудитска Арабия.
Абдула има  и европейска кръв и доста по съвременно мислене от други владетели в онзи регион.
Жени се за жена в която се влюбва и избира да остане само с нея, защо пък да не е предал и на собствените си деца това.
Традициите се спазват естествено.

# 258
Вярно, че Абдула би могъл спокойно да си вземе още три жени и то напълно законно и очаквано, но той предпочита да остане само с нея, както и тя с него. Тук даже малко е кривнал от традициите. Бях забравила и че е наполовина европеец и вероятно оттам идват разликите в мирогледа и мисленето между него и нещата, дето се приемат за норма в неговия свят.

# 259
Много пък знаем за любовниците ние... Да не сме им държали свещички в спалните Wink
Просто някои са били и са по-дискретни, други се издънват. Или в един момент престава да им пука кой и какво знае.
Тъй мисля аз, де.

# 260
Чарлз също остана цял живот с една. И му уредеха друга,но той си остана верен на една за цял живот. Разликата е в свободата на жените-съпруги от двата свята. В единия свят , съпругата може да си вдигне шапката, краката, да напусне брака и да живее както иска, в другия не може. Еле пък да овършее де що има мъжки персонал наоколо, за да си го "върне" на мъжа си и после да се разведе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 261
... Разликата е в свободата на жените-съпруги от двата свята. В единия свят , съпругата може да си вдигне шапката, краката, да напусне брака и да живее както иска, в другия не може.Еле пък да овършее де що има мъжки персонал наоколо, за да си го "върне" на мъжа си и после да се разведе. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дали наистина! Я пак помисли Simple Smile

# 262
Постът на Kristin123 ме накара да се замисля- Чарлз хващан ли е с други жени, освен с Камила?
Има ли някакви клюки да й е изневерявал по времето, когато и двамата са били женени за предишните си половинки?

# 263
Не говорим за единия и другия свят, а конкретно за Рания и Абдула и това, че те доста се различават от нормата за техния свят. Логично е да си представи човек и че точно така са възпитавали децата си, според собствените разбирания и ценности.

# 264
  • Някъде там
Птичка за любовниците съм съгласна.
Една статия за връзката Рания и Абдула на който му се чете.
Всичко се променило, когато той срещнал нея. И до ден днешен не е потвърдено къде е станала съдбоносната среща. Някои казват, че двамата се запознали в офиса на банката, в която работила Рания. Според други те се срещнали на частно парти, където тя била поканена от сестрата на принца. Във всички случаи в определен момент палестинската бежанка и йорданският принц се запознали. Отличничката и „лошото момче“. „Беше любов от пръв поглед, колкото и банално да звучи това“, признал Абдула години по-късно. „Поначало за мен беше малко странно да излизам с принц и да се влюбя в него“, споделила Рания в интервю за Elle. „И все пак аз си мисля, че всичко беше като най-обикновена връзка между двама млади хора“. И тя донякъде е права – двамата често били виждани да се возят на мотор или да си почиват край морето. В известен смисъл Абдула изкарал Рания от обичайната ѝ комфортна зона и ѝ показал как трябва да живее. И двамата били замаяни от тази неочаквана любов – и само два месеца по-късно принцът предложил на палестинката брак. Годеници Вопиющото неравенство в положението на Абдула и на Рания обаче няма нищо общо с аналогични любовни истории, случили се в европейски монархии. В Йордания на браковете в кралското семейство се гледа спокойно – само крал Хусейн имал общо четири жени, сред които и арабска аристократка, и обикновена британка (майката на Абдула), и палестинка, и дори американка. Нямало нито драми, нито борба за любовта, нито сълзи. Крал Хусейн лично посетил дома на семейство ал Ясин, за да обсъди с бащата на Рания възможния брак – и получил съгласието му. Започнала подготовка за местната „сватба на века“ – особено важна поради факта, че за разлика от баща си Абдула се женил само веднъж. „Да, всичко стана бързо“, спомняла си по-късно Рания в едно интервю.
Цялата
https://woman.bg/po-zhenski/kral-abdula-i-kralitsa-raniya-lyubov … pogled.60612.html

# 265
  • Пловдив
Много пък знаем за любовниците ние... Да не сме им държали свещички в спалните Wink
Просто някои са били и са по-дискретни, други се издънват. Или в един момент престава да им пука кой и какво знае.
Тъй мисля аз, де.
именно...
ама колко наивни хора има... Satisfied що па трябва да си ги развява колко са?

# 266
Естествено, че й е изневерявал на Камила Чарлз. Със законната си съпруга. Две деца имат, та поне два пъти е доказано.

# 267
Не говорим за единия и другия свят, а конкретно за Рания и Абдула и това, че те доста се различават от нормата за техния свят. Логично е да си представи човек и че точно така са възпитавали децата си, според собствените разбирания и ценности.

Което ме подсети, че разликата е и в свободата на пресата. Миналата година един журналист се осмелил да извади на бял свят далаверите и милиарди на Абдула изнесени в чужбински банки. Журналистът беше изведен от дома си , унищожен компютъра с доказателства и набутан в затвора. Дали е жив,не се знае. Така че, разликата е и в свободата не само на жените, ами и на пресата.. Та какво се пише и представя там е силно съмнително.  
За "тампона на Чарлз", никога нямаше да разберем, АКО журналисти не му бяха хакнали телефона и да чуят личния и интимен разговор и най вече да имат свободата да го публикуват.

# 268
Давиз, интересна е историята на Рания и Абдула. Класни и интелигентни хора изглеждат и двамата. Чарлс и Камила изглеждат комични на фона на подобни класни двойки. Чарли бой толкова си може, ама то и брат му като видиш и съвсем ти се изясняват нещата за това фемили. 😄

# 269
Освен с Камила май няма инфо за друга забежка по време на брака Чалри.

Общи условия

Активация на акаунт